6

559 8 0
                                    

~Je houd van hem Brey, zeg het hem dan verdomme.~

Jamie pov
We zijn nu zaterdag middag. We hebben de hele voormiddag zitten luieren op bed terwijl we een serie keken op Netflix.
Het is een beetje anders tussen ons en dat doet me echt pijn maar dat is allemaal mijn schuld, als ik geen gevoelens voor haar zou hebben, zou er nu geen probleem zijn. Goed bezig Bower.

"Aubrey?" Ze knikt zonder haar ogen van het scherm te halen.
"Wanneer wil je de volgende les doen?" Ze haalt zwak haar schouders op, een teken dat ik opvat als 'laat me met rust alsjeblieft'. Ik sta op en ga wat drinken in de keuken. Ik ga met mijn hand door mijn haar en trek er zacht aan. Verdomme waarom verpest ik altijd alles?
Ik loop naar de badkamer en stap onder de douche, tranen prikken in mijn ogen maar ik ben niet van plan ze vrij te laten. Ik smeer zuchtend wat shampoo in mijn haar en spoel me dan af waarna ik me afdroog en een propere boxer aandoe. Ook dat nog. Geen kleren meegenomen. Ik ga naar de kamer en zoek een short uit met een tanktop dat ik aantrek. Moet er maar mee door kunnen.

Aubrey pov
Ik zet de serie op pauze en leg mijn hoofd in mijn handen. Wat the fuck heb je gedaan Aubrey? Je houd van hem. Doe toch niet zo moeilijk en zeg hem dat gewoon! Morgen moet hij weg, terug naar London dus grow some balls and use them.
Ik zucht zacht en leg Jamie's laptop opzij. Hij is net uit de douche denk ik, aangezien het water gestopt is met lopen.
"Je houd van hem Brey, zeg het hem dan verdomme." Ik hoor de deur opengaan en zie Jamie, in zwarte boxer, binnenlopen. Fuck. Hij. Is. Hot.
"Wil je misschien iets doen vandaag?" vraag ik na enkele minuten stilte.
"Zoals?" Ik haal zwak mijn schouders op.
"Zwemmen?" Hij knikt.
"Ja, tuurlijk. Ik vraag wel of we het zwembad kunnen reserveren vanaf twee uur." Ik knik met een glimlach en kijk naar zijn pc.
"Wil je verder kijken of niet?" Hij haalt zijn schouders op.

"Aubrey, wat is er toch gebeurd tussen ons?" Ik kijk triest naar beneden.
"Ik weet het niet. Ik mis het. Hoe we ervoor waren." Hij knikt.
"Ja, jij niet alleen." Ik doe mijn armen open en kijk hem met een hopende glimlach aan. Hij lacht zacht en komt me een knuffel geven.
"Ik wil de volgende les wel doen, als je dat wilt?" Stel ik voor, hij knikt goedkeurend.
"Oke, ik sluit even mijn laptop af, dan." Hij sluit zijn laptop af en legt die weg.
"Wat is les twee?" Hij glimlacht lief.
"Eigenlijk, zitten we al aan les drie." Ik kijk hem verward aan.
"We hebben al een tongkus gehad." Ik knik. Juist. Die kus was magisch.
"Wat is les drie dan?" Hij kijkt me doordringend aan.
"Sweetspots zoeken." Ik knik. Dat is nog niet zo heel erg.
Ik ga op zijn schoot zitten en duw hem zachtjes achteruit. Zijn ogen glinsteren als sterren aan de hemel. Ik kus hem zachtjes, ik laat een spoor van kusjes achter van zijn lippen tot aan het plekje waar zijn kaak eindigt. Ik ga naar beneden en geef kusjes in zijn nek. Ik glimlach als zijn huid meteen reageert op mijn zachte aanraking. Ik zuig zachtjes totdat er een paars plekje ontstaat en blaas er zacht over. Hij knijpt zacht in mijn heupen en kreunt binnensmonds. Ik grijns. Dat was sexy.
Ik geef kusjes tot op zijn schouder en ga opzij tot aan zijn borstkas. Op zijn rechter sleutelbeen zit ook een gevoelig plekje waar ik een lovebite achterlaat.
"Je bent hier echt goed in." Mompelt hij zacht. Ik glimlach. Lief. Ik geef nog drie andere lovebites, een achter zijn rechteroor, een in de plooi van zijn nek en eentje net onder zijn kaaklijn.
"Mijn beurt." Hij draait ons om en begint me liefdevol te kussen. Liefdevol, is er zelfs liefde van zijn kant? Nope.

Zijn lippen dwalen af naar mijn nek en al meteen vliegen mijn handen naar zijn haar, ik zucht zacht terwijl hij op een plekje onder mijn oor zuigt en duw hem zachtjes, zonder besef, dichter naar beneden. Hij grijnst tegen mijn nek aan en gaat rustig verder naar beneden. Hij geeft kusjes op mijn sleutelbeen, mijn borstkas en op mijn linker sleutelbeen laat hij een lovebite achter, ik kreun zacht. Fuck die voelde goed. Hij blaast er zachtjes over waardoor mijn lichaam meteen reageert met mijn borst omhoog te duwen. Hij glimlacht tevreden en geeft me nog een lovebite onder mijn kaaklijn en in het midden van mijn nek. Hij is hier zo goed in. Oh mijn hemel. Hij plaatst vederlichte kusjes die me gek maken en ik kan niets doen.

"We hebben nog drie kwartier voor we kunnen gaan zwemmen, wil je les vier al doen of wil je daar nog even mee wachten?" Ik bijt op mijn lip terwijl ik nadenk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"We hebben nog drie kwartier voor we kunnen gaan zwemmen, wil je les vier al doen of wil je daar nog even mee wachten?" Ik bijt op mijn lip terwijl ik nadenk. Zijn ogen vergroten en ik doe moeite om niet te grijnzen. Juist, Jamie wordt opgewonden van lipbites. Hehe.
"Les vier is goed. Wat houd die in?" Het lijkt wel alsof hij uit een trans ontwaakt en knippert een paar keer voor hij spreekt.
"Dat mag jij eigenlijk zelf kiezen, misschien vind je het wel te snel, je kan kiezen tussen schuren of elkaar aanraken met kleren." Ik kijk bedenkelijk naar beneden.
"Doe maar schuren." Hij knikt lief en knuffelt me kort.
Hier zit ik dan, in een kort shortje en een topje met een redelijk grote inkijk, wachtend om met Jamie te schuren. Fuck dit is vreemd.

Hij trekt me op zijn schoot en plaatst zachte, natte kusjes in mijn nek. Ik krom mijn nek en zucht zacht. Je kan je niet inbeelden hoe goed dit voelt.
"Klaar voor?" Ik knik. "Brey?" Ik lach zacht. Elke keer weer.
"Klaar voor." Bevestig ik zijn gehoopte antwoord. Hij zet me beter op zijn schoot en hij heeft hierdoor de volle inkijk in mijn topje. Gênant.
Hij beweegt mijn heupen langzaam, na een tijdje neem ik het over en duw ik hem zachtjes met zijn rug op bed. Ik schuur over hem heen en hij doet mee in de tegengestelde richting.
"Fuck Brey, Oh mijn - ja. Shit." Ik grijns en geef ondertussen zachte kusjes in zijn nek terwijl ik het tempo versnel.
"Ah - fuck!" Ik glimlach tevreden. Hij is zo sexy. Hij bijt op zijn lip en knijpt, pijnloos, in mijn heupen. Zijn ogen zijn dichtgeknepen en hij kromt zijn rug, zo nu en dan, naar boven.
"S - sneller, alsjeblieft." Ik verhoog het tempo en niet veel later komt hij, met een kreun van mijn naam, klaar.
"Fuck Brey je bent hier goed in." Hijgt hij zachtjes. Ik leg me naast hem neer en glimlach zwak.
"Dankje." Hij is zijn boxer gaan inruilen voor een zwemshort en ook ik heb mijn bikini aangedaan. Het is kwart na twee, we hebben het zwembad voor twee uurtjes afgehuurd.

Hij duikt met een bommetje in het zwembad waardoor ik in de lach schiet. Idioot.
Ik stap via het trapje, het water in en zwem een tijdje. Ik ga, ongeveer een uur later,
op de rand zitten. Jamie komt aangezwommen en gaat tussen mijn benen staan.
"Hi." "Hey." Ik lach zacht. Hij gaat met zijn hand door zijn haar waardoor er een irritant gevoel in mijn buik gevormd word. Hij is zo. Fucking. Knap.
"Jamie." "Ja." "Staar niet zo naar mijn buik wil je?" Hij pruilt.
"Moet ik naar je borsten staren dan?" Ik schud lachend mijn hoofd.
"Idioot." Hij blaast met een knipoog een kusje naar me toe.
"Je hebt een mooie buik." Ik glimlach blozend.
"Dankje." Hij trekt me voorzichtig het water in. Ik sta met mijn rug tegen de muur en met Jamie op nog geen vijf centimeter voor me. Ik haal een plukje haar uit zijn gezicht en kijk hem een tijdje aan waarna ik mijn hand terug trek. Hij houd mijn hand tegen en legt die op zijn wang. Ik kijk glimlachend in zijn ogen. Hij komt langzaam dichterbij. Zijn handen vinden een weg naar mijn heupen en hij kijkt me recht in mijn ogen aan.
"Mag ik -." "Kus me alsjeblieft." Smeek ik fluisterend. Hij grijnst en plant zijn zachte lippen op de mijne. De kus begint rustig maar draait wild uit en voor ik het weet heb ik nog vier extra lovebites. Ik laat buitenadem zijn lippen los en kijk hem verliefd aan. Ik hoop zo dat het niet opvalt. Zijn voorhoofd rust tegen het mijne en zijn duimen strelen over mijn heupen.

"Fuck." Mompelt hij. Ik glimlach zwak.
"Dit uhm. Dit had niet mogen gebeuren." Gaat hij zacht verder. Ik kijk hem verbaasd aan. Dat doet pijn. Heel erg veel pijn.
"Waarom niet?" vraag ik zacht. Mijn stem trilt een beetje van de opkomende tranen die onderdrukt worden en dan, om het me nog iets moeilijker te maken, zegt hij iets dat mijn hart breekt.

"Wij voelen niks voor elkaar."

Sexlessons ft. Jamie Campbell Bower [ON HOLD]Where stories live. Discover now