9

491 5 0
                                    

~ "Ik wil je kussen." ~

Ik zit op de zetel. Dat is zowat het enige dat ik doe. Ik heb nog steeds pijn. Ik krijg geen eten binnen en wil niet verplaatsen, tot Jamie's ergernis.
"Brey, alsjeblieft eet iets. Je raakt nog ondervoed, je hebt nu al drie dagen niets gegeten." Ik zucht zacht.
"Ik wil niet meer Jamie." Hij laat een glas vallen en kijkt me vol horror aan.
"Excuseer?" "Ik wil niet meer, ik kan het niet meer. Het is altijd hetzelfde." Hij schud zijn hoofd en komt naast me zitten.
"Ik hou zo veel van je Brey, geef alsjeblieft niet op. Ik smeek het je. Ik kan niet zonder je." Ik kijk hem met een zucht aan.
"Ik weet dat je gebroken bent en dat je pijn hebt en alles maar Brey, je moet voor jezelf zorgen en als je dat niet wilt, laat mij het dan voor je doen." Ik haal zwak mijn schouders op.
"Ik heb koffiekoekjes." zegt hij met een overtuigende glimlach. Ik glimlach, ik had hem de eerste dag, toen we elkaar vragen stelden, gezegd dat ik hou van mini koffiekoeken als ontbijt.
"Daar kan ik geen nee tegen zeggen." Hij glimlacht en neemt mijn hand vast. Mijn hand staat in brand onder zijn aanraking, ik volg hem moeilijk naar de keuken en ga daar op een kruk zitten. Hij schuift een bord vol koffiekoekjes naar me toe en kijkt me zorgvuldig aan terwijl ik ze opeet.

"Ik moet eens douchen." Hij lacht zacht.
"Misschien." Ik glimlach zwak en sta op. Ik zet mijn bord weg en ga naar de badkamer waar ik het bad vol laat lopen en mijn kleren uittrek.
Ik ga in bad zitten en zucht zacht. Dat voelt goed.
"Brey, kan ik binnenkomen?" "Ja kom maar." Ik trek mijn knieën op zodat hij mijn intieme zone niet kan zien waarna hij de deur opent en binnen komt.
"Ik moet plassen maar mijn andere wc is kapot." Ik lach zacht.
"Ga je gang." Ik kijk voor me uit, naar de babyblauwe muur van zijn badkamer, en glimlach zwak. Zou hij die kleur hebben uitgekozen?
"Oh mijn god Brey!" Hij komt naast me zitten en kijkt met grote ogen naar, het zichtbare bovenste deel, van mijn borsten.
"Hoe hard heeft hij wel niet geslagen?!" Je hoort hoe kwaad hij is. Ik kijk gegeneerd naar beneden en zucht zacht. Tranen lopen weer over mijn wangen.
"Sorry, ik wou je niet laten huilen. Zou je niet beter naar de dokter gaan?" Ik schud zwak mijn hoofd.
"Het gaat wel." zeg ik zacht. Hij kantelt mijn hoofd naar hem toe en schud zwak met het zijne.
"Brey, het ziet er echt niet gezond uit." Ik zucht zacht.
"Het geneest vanzelf." "Is het altijd het ergst bij je borsten?" Ik knik zwak.
"Vandaar dat je zo veel schrik hebt als ik op je buik lig met mijn hand onder mijn hoofd. Je bent bang dat het pijn gaat doen of dat ik je pijn ga doen." zegt hij zacht. Hij weet het. Fuck. Hij weet het. Ik knik zwak.

"Je weet dat ik je nooit pijn zou doen, toch?" "Tuurlijk weet ik dat Jamie!" zeg ik geschrokken. Hij zucht opgelucht en plaatst een kus op mijn slaap.
"Ik laat je nog wel even." Ik knik dankbaar waarna hij de badkamer verlaat en ik alleen overblijf met een oorverdovende stilte. Na een halfuur kom ik, fris gewassen, uit bad en trek ik kleren aan. Ik droog mijn haar en ga naast Jamie op bed liggen.
"Ik heb je gemist." Ik glimlach.
"Ik jou ook." Hij streelt lief over mijn wang terwijl hij in mijn ogen kijkt. Ik verdrink elke keer weer in zijn prachtige ogen. Ik leg me met mijn hoofd op zijn borst en glimlach als hij door mijn haar begint te strelen. Ik hou zo veel van hem.
"Weet je Brey, misschien moeten we maar stoppen met die lessen." zegt hij uit het niets. Ik kijk hem verbaasd aan.
"Hoezo vindt je dat?" Hij haalt zwak zijn schouders op.
"Ik wil je niet pushen en al zeker niet zorgen dat je een trauma linkt aan mij." Ik glimlach zwak.
"Dat zou toch nooit gaan gek, je bent Jamie Campbell Bower, ik denk dat enkel Harry Styles zo lief is als jij." Hij lacht zacht.

"Maar toch." zegt hij aarzelend. Ik schud mijn hoofd.
"Ik denk dat ik ze nu harder nodig heb dan ervoor." Geef ik zwak toe. Hij zucht zacht en plaatst een kus op mijn voorhoofd.
"Maar als je ermee wilt stoppen, ik push je niet om verder te doen hè." Ga ik verder.
"Dat wil ik niet en dat weet ik." Ik knik en knuffel hem dan voor een lange tijd.
Het is best gek, we zeggen vaak genoeg dat we van elkaar houden maar niemand zorgt dat er een relatie van komt. Misschien wil hij gewoon geen relatie met mij? Ik zucht zacht en geniet van zijn warmte.
"Zo zuchten." zegt hij met een lachje.
"Jep." grinnik ik.
"Wil je zwemmen?" "Ja is goed, wacht even, heb jij een zwembad? Domme vraag, welke beroemdheid of rijk persoon heeft geen eigen zwembad." zeg ik, dat einde meer tegen mezelf dan tegen hem, maar goed. Hij schud lachend zijn hoofd.
We kleden ons om waarna ik hem volg naar zijn zwembad.
"Je hebt een zwembad in je kelder?" Hij knikt.
"Is het water warm genoeg?" "Negenendertig graden." "Ooh." Ik knik goedkeurend en spring lachend met hem in het water. We spelen verschillende waterspelletjes en hebben echt een geweldige tijd.

"Je bent echt prachtig." mompelt hij terwijl hij dichter tegen me aan komt staan. Ik voel een blos op mijn wangen komen en kijk gegeneerd naar beneden.
"Niet doen Brey." zegt hij zacht. Zijn stem kraakt en fuck dat is sexy. Ik kijk op, recht in zijn ogen, en glimlach meteen. Wat een invloed.
Hij streelt een plukje haar achter mijn oor en kijkt me een lange tijd, recht in mijn ogen, aan.
"Ik wil je kussen." zegt hij zacht. Mijn hart staat stil. Alles is wazig, enkel hij is klaar en  helder.
"Dat mag, als het niet eindigt zoals de vorige keer." hij schud zwak zijn hoofd waardoor waterdruppels van zijn haar vliegen.
"Tuurlijk niet, ik houd van je en dat weet je." Ik knik met een glimlach en voel nog geen seconde later zijn lippen op de mijne. Dit heb ik zo gemist. Damn. Daar is dat gekke gevoel weer. Ik druk hem dichter tegen me aan en ga met mijn rechterhand door zijn natte haren.
Dit is perfect.

Dit is perfect

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.
Sexlessons ft. Jamie Campbell Bower [ON HOLD]Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz