10

517 6 2
                                    

~ "Je bent echt sexy." ~

"Ik ga in de douche." Ik knik en zwaai naar Jamie die lachend terug zwaait. Ik kijk een beetje op Instagram totdat ik plots een geluid uit de badkamer hoor komen.
"Fuck Brey. Oh god. Ah, Aubrey." Ik glimlach zwak. Hij denkt aan mij tijdens dat hij zichzelf verwend? Hij kreunt zo sexy dat ik er elke keer weer opgewonden van word. Ik zucht zacht en draai me op mijn buik. Zelfcontrole Michaels. De deur gaat na twintig minuten open en daar staat hij dan. Zo adembenemend als altijd.
"Jamie?" "Ja?" Ik lach zacht door de manier waarop hij het zegt.
"Zouden we de volgende les kunnen doen?" "Nu al? Ben je daar klaar voor?" Ik knik. We zijn twee weken verder en wel, zijn kreunen waren hot as fuck.
"Aubrey?" Ik lach zacht.
"Ja, sorry. Ik ben er klaar voor." Hij knikt goedkeurend en komt naast me op bed liggen.
"Elkaar aanraken, in ondergoed." Ik knik. Nu wordt het al wat heviger.
"Is goed." Hij glimlacht lief naar me en plant zijn lippen op de mijne. Al snel liggen onze kleren verspreid door de kamer en lig ik enkel in lingerie met hem, in boxer, boven op mij.

"Je bent echt sexy." zucht hij terwijl hij enkele lovebites plaatst. Ik voel een blos op mijn wangen kruipen maar gelukkig let hij daar niet op.
"Fuck Jamie. Heb je jezelf al eens bekeken. Ah." Hij grijnst tegen mijn nek aan en blaast zachtjes over de nieuwe lovebite waardoor ik meteen naar zijn haar grijp.
Hij streelt met zijn hand langs mijn wang, tussen mijn borsten, naar beneden, over mijn onderbroek. Fuck dat voelt goed bij hem. Hij geeft vederlichte kusjes op mijn borsten en streelt zachtjes over mijn ondergoed.
"Fuck." Zucht ik zacht. Ik bijt, met gesloten ogen, op mijn lip van genot.
"Aubrey je doet het ervoor of niet?" Ik kijk hem verward aan. Juist, it turns him on.
"Sorry - oh fuck." Hij grijnst tevreden en kust me hevig. Mijn benen beginnen zwak te trillen waaruit ik afleid dat mijn hoogtepunt komt.
"J- Jamie Ah!" Ik grijp in zijn haar en adem snel in en uit. Fuck dat deed goed. Ik kijk hem in zijn ogen aan en kus hem zacht.

Ik duw hem voorzichtig met zijn rug op bed en plaats op verschillende plekken lovebites. Hij kreunt en duwt me dichter tegen hem aan. Ik grijns tevreden.
Ik streel met mijn handen over zijn borst, langzaam naar beneden, waar ik over zijn bobbel wrijf, die best wel heel groot is.
"Ah!" Hij sluit zijn ogen en knijpt in de dekens. Hij ziet er zo verdomd sexy uit, ik houd het echt niet meer hoor.
Ik geef zachte kusjes op zijn onderbroek waardoor hij jammert, ik laat zijn elastiek tegen zijn huid kaatsen, zonder hem pijn te doen, waardoor hij zucht van genot.
"Fuck Brey! Dat voelt g- goed." Kreunt hij terwijl ik over zijn lengte wrijf en er af en toe kusjes op plaats. Ik streel over zijn topje waardoor een lange zucht zijn perfecte lippen verlaat.
"Shit ik ga - Ah." Ik glimlach tevreden. Hij kan niet eens deftige zinnen vormen. Door mij.
Ik versnel het tempo een beetje en niet veel later wordt zijn boxer nat.
"Damn Aubrey." Hij trekt me tegen hem aan en plaatst allemaal kusjes op mijn hoofd.

"Ik hou van je." Mompelt hij in mijn haar. Mijn hart tintelt. Wat doet hij toch met me? Hij heeft zo'n invloed op mij.
"Ik ook van jou." fluister ik zacht terug.
"Misschien moeten we weer douchen." zegt hij met een lachje. Ik knik.
"Waarschijnlijk." Hij kijkt me aan en iets aan zijn blik zegt genoeg.
"Wil je samen douchen?" Ik bijt nadenkend op mijn lip. Dat is wel heel intiem. Oke wel, wat er net gebeurde ook maar hij is, helaas, niet mijn vriendje en Ugh. Waarover ben ik zelfs aan het nadenken? Zeg gewoon ja Brey. Dit is waarschijnlijk de enige kans die ik hiervoor heb.
"Aubrey die lipbite." zegt hij zacht, ik stop meteen en lach verontschuldigend.
"Spijt me." Hij glimlacht lief.
"Is oke." Zou ik wel met hem douchen..?
"Dus?" vraagt hij aarzelend.
"Uhm, Neen. Ga jij maar eerst. Ik wacht wel." Hij knikt. Zijn ogen staan vol teleurstelling maar hij zet een neppe glimlach op om het niet te laten merken. Ja. Twee letters Michaels. Twee.
Hij komt na een tijdje terug en glimlacht lief naar me.
"De badkamer is helemaal van jou." Ik knik dankbaar en ga snel douchen. Had ik maar ja gezegd. Ik zucht zacht. Het breekt mijn hart. Ik hou zo veel van hem en hij, zegt hij, ook van mij en toch, toch komt er niets van. Het doet verdomd veel pijn.
Oh geweldig. Nu heb je ook nog eens geen proper ondergoed mee. Kan er echt nog bij.
"Jay?" "Jaa?" "Wil je me alsjeblieft nieuwe lingerie geven?" Ik hoor hem door de deur lachen en niet veel later volgt er een klopje. Ik neem mijn nieuwe lingerie en lach zacht. Dat ook nog. Het is dan weer het 'meest sexy setje' dat ik heb. Ik trek het aan en zucht zacht, mijn kleren liggen nog verspreid over de kamer, dat ook nog. Ik gooi mijn oude lingerie in de was en ga daarna naar de kamer.

"Ik had wel gedacht dat het je goed ging staan maar dit, slaat toch wel alle verbeelding." Ik neem blozend mijn kleren, die ik aantrek, en kijk hem dan een tijdje aan.
"Was het te snel? Dat douchen?" Ik zucht zacht. Here we go. Vertel hem nu maar gewoon de waarheid Aubrey, hij kan er heus wel tegen. Hij is tenslotte je beste vriend.
"Nee, dat is het niet, gewoon." Ik bijt even op mijn lip voor ik verder ga.
"Ik wou wel maar ik schaam me gewoon." Oke, of lieg, waarom niet.
"Je schaamt je, Aubrey toch, waarom?" Ik haal zwak mijn schouders op.
"Gewoon wat onzeker, maar dat komt nog wel goed." Hij knikt zwak en knuffelt me dan.
"Ik vind je hoe dan ook prachtig Brey, onthoud dat maar." Ik knik en plaats een kusje op zijn wang.
"Dankje."

Sexlessons ft. Jamie Campbell Bower [ON HOLD]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu