11

484 5 0
                                    

~ "Ik had dit al veel vroeger moeten doen." ~

Jamie pov
Ik sta te koken met Aubrey, ze is echt alles voor mij. Ik hou zo veel van haar, het is echt niet uit te leggen. Ze roert in de pastasaus en proeft er eens van.
"Damn die is lekker." Ik grijnst trots.
"Eigen recept." Ze knikt verbaasd.
"Goede kok ben je." Ik glimlach dankbaar en roer wat in de kokende pasta. Ze is zo schattig, alles aan haar is perfect. Hoezo is ze nog steeds niet mijn vriendin? Omdat je de balls niet hebt Jamie. Ik zucht zacht en kijk haar een tijdje aan. Ze is zo -. Ze gaat met haar hand door haar haar en bijt geconcentreerd op haar lip, terwijl ze naar de tijd kijkt, de saus mag bijna van het vuur. Ik zet de pasta af en giet het water eruit waarna ik achter haar ga staan en mijn armen om haar heen sla.

"Wat doe je?" vraagt ze met een schattig lachje. Ze zet het vuur af waarna ik haar, in mijn armen, omdraai.
"Ik wil je iets vragen." Ze knikt.
"Ik luister." Ik bijt gestrest op mijn lip. Wat als ze nu nee zegt?
"Ik hou van je, met heel mijn hart en alles dat ik heb. Ik ken je nu al ongeveer vier maanden en nog steeds slaat mijn hart enkele sprongen over als ik je zie, nog steeds voelt het magisch als we kussen, nog steeds verbaas je me met je schoonheid en nog steeds kan ik niet zonder je. Mijn hart zal altijd bij jou liggen Aubrey Michaels. Ik had dit al veel vroeger moeten doen. Ik hou van het feit dat je kleine lachrimpeltjes krijgt als je lacht, ik hou van het feit dat je kalmeert als je mijn stem hoort, ik hou ervan als je tegendraads doet, ik hou van het feit dat je voor je eigen mening durft uit te komen, ik hou van je stem en het geluid van je gegiechel, ik hou van de manier waarop je me knuffelt en naar me kijkt en ik hou boven alles van jou. Wil je alsjeblieft mijn meisje zijn?" Tranen staan in haar ogen terwijl ze me verbaasd aankijkt.
"Ja, absoluut ja." Ik zucht opgelucht en krijg mijn glimlach niet meer van mijn lippen. Ik ga met mijn hand door mijn haar en kijk haar vol geluk aan, ik kan niet omschrijven hoe ik me nu voel maar fuck het is beter dan perfect. Ik kus haar en druk haar stevig tegen me aan. Ze is eindelijk mijn Aubrey. Eindelijk.
"Je bent schattig zo." zegt ze zacht terwijl ze door mijn haar streelt. Ik kijk recht in haar ogen en plaats een kusje op haar neus.
"Ik heb honger." Ze knikt instemmend.
"Ik ook." We zetten alles op de tafel en eten dan, eindelijk. We zijn al een uur aan het zagen dat we honger hebben en een halfuur geleden zei ze dat we dan maar eens moesten beginnen koken. Ik kijk haar glimlachend aan. Ze is zo perfect en zo van mij. Ik kan niet gelukkiger worden.

"Ik hou van je." Ze kijkt met een glimlach op. Ze straalt helemaal.
"Ik ook van jou, Jamie." We eten in een aangename stilte verder. Het is hier echt al weken warmer dan normaal. De thermostaat zegt wel dat het maar eenentwintig graden is maar het voelt wel dertig. Vandaag is het nog erger. Ik zucht zacht en trek mijn T-shirt uit.
"Damn, krijg ik een stripshow?" vraagt ze met een sexy grijns. Ik lach zacht en leg mijn T-shirt op de stoel naast mij.
"Misschien, als ik er ook een krijg." Ze lacht zacht. Zo een schattige lach die ze enkel heeft als we over dirty stuff praten.
"Is goed." Ik glimlach.
"Ik meende het niet hè." "Ik wel." Ik grijns. She's amazing. We ruimen samen af en gaan dan wat knuffelen op bed.
"Het is hier om te stikken." zucht ik na een tijd. Ik ga naar de thermostaat kijken en lach zacht. Acht graden? Tachtig zul je bedoelen. Ik druk op wat knopjes maar niks blijkt te helpen. Er kunnen pas volgende week mensen komen om het te repareren dus dat wordt nog een lange tijd puffen en zweten. Ik ga weer naar de kamer en bijt op mijn lip bij het zicht dat ik heb. Aubrey, in lingerie op bed. Sexy.

"Ik dacht dat je voor mij ging strippen?" Ze lacht zacht.
"Als je niet was weggegaan had je me zien strippen." Ik kijk haar pruilend aan waardoor ze pruilend haar armen opent om me een knuffel te geven. Ik geef haar meteen een knuffel en schud haar lachend heen en weer.
"Gek." "Op jou, ja." Ze glimlacht lief en kust me. Een gevoel van extase giert door me heen. Dit kan ik heel mijn leven doen.
"Nu we hier toch al praktisch naakt liggen, de volgende les, wat houd die in?" Ik grijns bij haar woorden.
"Voorspel." Ze knikt en streelt langs mijn kaaklijn, over mijn borst, naar de rand van mijn boxer.
"Kunnen we daarmee beginnen dan?" Ik knik grijnzend. Graag.
"Knikken is een teken van twijfel Jamie." Imiteert ze me. Ik lach zacht.
"Sorry Brey. Ik ben helemaal klaar voor deze les." Ze knikt goedkeurend en kust me.
Ik laat haar doen en geniet van haar aanrakingen. Ze is hier verdomd goed in.

Haar lippen dwalen af naar mijn v-line waardoor kippenvel over heel mijn lichaam verspreid.
"Wat een reactie." zegt ze zacht terwijl ze er langzaam een lovebite zet.
"Fuck." Ze kijkt tevreden naar haar werk en blaast er zacht over waardoor ik mijn heupen omhoog druk. Dat voelde zo goed.
Ze streelt me over mijn boxer en niet veel later vliegt die uit. Ze likt haar perfecte lippen en plaatst allemaal kusjes op mijn lengte waar ik gek van word. Fuck ze is hier zo goed in.
"Ah. Aubrey." Ik bijt genietend op mijn lip als haar hand mijn lengte vastneemt en ze langzaam begint te bewegen. She's driving me crazy. Ik sluit mijn ogen en knijp in de dekens waar ik op lig. Haar lippen om mijn top zorgen ervoor dat mijn ogen opensperren in een fractie van een seconde.
"Oh god! Baby fuck!" Ik duw mijn heupen omhoog, smachtend naar meer. Een overweldigend gevoel neemt mijn lichaam over en ik waarschuw haar net op tijd voor ik klaarkom.

"Baby Hmh?" Ze kijkt me met een glimlach aan.
"Cute of niet?" Ze knikt waarna ze me kust.
"Heel cute." Ze bijt speels op mijn lip waardoor ik genietend in haar heupen knijp.
Ik leg haar onder mij en doe langzaam haar lingerie uit. Ze is werkelijk prachtig. Ik geef kusjes in haar nek en ga dan verder naar haar borsten, waar ik vederlichte kusjes geef. Ik geef een kleine lovebite op haar linkerborst en ga dan verder via haar buik naar beneden. Haar lichaam reageert meteen op alles dat ik doe. Het is geweldig.
"Fuck Jam- Ah!" Ze kromt haar rug terwijl ik zachtjes op haar tepel zuig en duwt mijn hoofd rustig meer tegen haar aan. Ik geef kusjes op de binnenkant van haar bovenbeen en geef dan een klein, zacht, kusje op haar clitoris.
"Hmh." Ik begin rustig te strelen en ga altijd een beetje sneller, ik zuig zachtjes aan haar clitoris waardoor ze jammert van genot. Ik steek een tweede vinger naar binnen en beweeg op een vlot tempo.
"Ah baby! Ah fuck! Ik oh mijn god. Ik ko- ah." Ze krijgt er geen deftige zin uit en kreunt onder mijn aanrakingen. Haar ogen zijn gesloten en haar handen knijpen hevig in de dekens.
"Baby, kijk me aan. Brey, kijk me aan." ze opent haar ogen en kijkt recht in de mijne. Ik neem haar hand vast, met mijn vrije hand, waar ze uit puur genot in knijpt.
"Oh Jamie!" Fuck dat was sexy. Ik geef kusjes van haar binnenbeen tot haar hals waarna ik een lange kus op haar lippen druk.

"Ik hou zo veel van je." zucht ze buiten adem. Ik streel met een glimlach door haar haar en plaats enkele kusjes op haar hoofd.
"Ik ook van jou Brey, ik ook van jou." De rest van de avond hebben we spelend in het zwembad doorgebracht omdat het veel te warm werd binnen en na nog een koude douche, samen, zijn we gaan slapen.

Sexlessons ft. Jamie Campbell Bower [ON HOLD]Where stories live. Discover now