12

502 5 5
                                    

Aubrey pov
Zuchtend sta ik op. Half zeven. Ik wrijf vermoeid in mijn ogen en kijk naast me. Een glimlach bekruipt mijn gezicht als ik Jamie zie liggen. Zijn haar een beetje door de war, zijn lippen een klein beetje open en zijn ogen gesloten. Ik streel wat haar uit zijn gezicht en ga met een glimlach naar de badkamer. Ik kam mijn haar en doe wat parfum op waarna ik naar de keuken ga en een glas fruitsap uitschenk voor mezelf. Ik ga op een van de keukenstoelen zitten en drink langzaam het glas leeg. Ik leg mijn hoofd op mijn hand en staar wat door het raam naar buiten. Doordat ik op vier uur rijden van school zit kan ik dus niet meer gaan. Het maakt me gek. Ik mis het wel, natuurlijk is het vele leuker bij Jamie maar ik wil mijn diploma en ik heb zo hard gewerkt om naar deze school te kunnen gaan. Het is nog maar een maand voor de eindexamens, misschien kan ik wel een maand en half op hotel in de buurt van school? Ik sluit mijn ogen kort en voel mezelf wegzakken in een diepe slaap.

Ik hoor een schattige lach en word langzaam wakker, droomde ik dat of was het echt Jamie? Ik kijk met kleine oogjes op en zie Jamie met een prachtige lach in de deuropening van de keuken staan. Ik lach zacht en sta op waarna ik hem ga knuffelen. Een gelukzalig gevoel neemt mijn lichaam over en een blije zucht verlaat mijn lippen.
"Was het bed niet goed genoeg meer?" Ik lach zacht en kijk naar hem op, terwijl ik hem nog steeds knuffel.
"Jawel, heb een stijve nek nu. Werd vroeg wakker en viel in slaap aan tafel." Hij lacht zacht en kust me kort.
"Zal ik je nek eens masseren dan?" vraagt hij lief. Ik kijk hem met een blik vol adoratie aan en knik zwak.
"Awtsh. Dat was geen goed idee." Hij lacht zacht en knuffelt me strakker.
"Kom." Hij neemt mijn hand vast en gaat met me op bed liggen waarna hij mijn nek masseert.
"Je bent hier goed in." mompel ik genietend van zijn warme handen op mijn nek.
"Dankje." Hij geeft enkele kusjes in mijn nek waardoor er een giechel mijn lippen verlaat.
"Jay?" "Hmh?" Ik bijt nadenkend op mijn lip en zucht dan zacht.
"Ik moet wel eens terug naar school." zeg ik aarzelend. Hij stopt even met masseren maar gaat niet veel later weer verder.
"Ik dacht er ook aan." zegt hij.
"Ik dacht, misschien kan ik op hotel gaan totdat de examens gedaan zijn." Hij zucht zacht en komt naast me zitten.

"Hoe lang is dat?" "Een maand en dan twee weken examens." Hij knikt nadenkend.
"Ik ga wel met je mee. Zo lang kan ik niet zonder je." Ik lach zacht.
"Heb je hier geen dingen te doen?" Hij neemt zijn agenda en bladert er even door.
"Nope." Ik knik.
"Je bent de beste." Hij glimlacht schattig en knuffelt me.
"Ik boek wel een hotelletje." Ik knik dankbaar en merk dat mijn nek al veel minder pijn doet. Het is enkel nog wat lastig.
"Bedankt voor je massage, het heeft echt geholpen." Ik leg me met mijn hoofd op zijn borst en teken wat figuurtjes op zijn buik.
"We kunnen vanavond inchecken." Ik zucht opgelucht en knuffel hem stevig.
"Dankje." Hij kust me op mijn hoofd en streelt wat door mijn haar.
"Eten maken?" Ik knik goedkeurend en volg hem naar de keuken.
"Pannenkoeken?" Ik kijk hem grijnzend aan en neem meteen alle ingrediënten.
"Pannenkoeken." Bevestig ik. Hij juicht en helpt me het deeg te maken waarna er een klein gevecht ontstaat. We besmeuren elkaar met deeg en kunnen niet stoppen met lachen, waardoor onze eerste pannenkoek aanbrand.
"Oke! Genoeg gespeeld, dit is serieus, het gaat hier om pannenkoeken." zegt Jamie streng. Ik grinnik en kus hem kort waarna we de pannenkoek in de vuilbak gooien en de rest van het deeg bakken. Uiteindelijk hebben we negentien pannenkoeken. Ik was de vuile spullen af en zet ze dan, afgedroogd, op de juiste plek.
"Misschien eerst even douchen en dan eten?" Ik kijk bedenkelijk naar mezelf en dan naar Jamie en lach zacht.
"Best, we zien er niet uit. Het is een wonder dat je keuken nog proper is." Hij lacht zacht en dekt de pannenkoeken af waarna we samen gaan douchen.

"Ik denk dat er net iemand heeft aangebeld." zeg ik terwijl ik mijn haar uitwas.
"Raar, ik verwacht niemand." zegt Jamie die zich snel afspoelt en afdroogt. Hij trekt een joggingbroek aan en rent naar de voordeur. Ik spoel mezelf ook snel af waarna ik me afdroog en in een legging en Jamie's t-shirt naar de living ga. In de living staat Lily Collins, knuffelend met Jamie. Ik geef toe. De jaloezie wint het van het fangirlen. Ze hebben tenslotte voor een hele lange tijd een relatie gehad. Ik druk de jaloezie weg en glimlach. Ze laten elkaar, na wat een eeuwigheid lijkt, los en kijken me aan.
"Hi! Ik ben Lily, jij bent vast Aubrey?" Ik knik en wordt door haar in een knuffel getrokken.
"Hi." Ze glimlacht vriendelijk.
"Jamie heeft me al zo veel over je verteld! Hij kan maar niet over je zwijgen." Ik kijk grijnzend naar Jamie die met een lachje zijn schouders ophaalt. Wat een Cutie.
"Je hebt gelijk Jay, ze is echt beeldschoon." Gaat ze verder. Mijn wangen voelen warm aan door haar compliment en met een bescheiden glimlach bedank ik haar.
"We hebben net pannenkoeken gebakken, eet je mee?" vraag ik haar. Ze kijkt me blij aan en knikt.
"Graag, als dat geen probleem is. Ik was in de buurt en dacht nog eens binnen te springen bij deze knappe kerel, het is namelijk al een half jaar geleden dat ik je nog gezien heb." Ik ga naar de keuken en bijt op mijn lip. 'Deze knappe kerel.' Michaels, hij is knap en dat vindt heel de wereld dus zoek er niet te veel achter. Oke, maar wat als ze nog gevoelens heeft voor hem? Hij is jou vriendje. Ik glimlach trots door de inwendige discussie met mezelf en dek de tafel voor drie.
Het is eigenlijk heel gezellig met Lily, Jamie heeft heel de tijd zijn hand op mijn been liggen waardoor ik me zekerder voel. Ik weet niet wat het is maar het is gek als je weet dat jij het nieuwe lief bent van Jamie terwijl zijn exen allemaal modellen of beeldschone actrices zijn. Het maakt je onzeker. Lily is super lief en het feit dat ze zei dat ze bijna een nieuwe relatie heeft, maakt haar nog stukken leuker! Na enkele uren is ze weg gegaan en hebben Jamie en ik onze koffers gepakt en zijn we gaan inchecken in het hotel in Manchester.

"Zoals gewoonlijk is het weer prachtig." zucht ik, wetende dat deze kamer niet goedkoop is. Jamie komt achter me staan en knuffelt me.
"Nog lang niet zo prachtig als jij." Ik glimlach en draai me om in zijn armen waarna ik hem kus. Hij is geweldig.

Sexlessons ft. Jamie Campbell Bower [ON HOLD]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu