13

367 5 0
                                    

Ik schrik wakker van een rot geluid en kijk zuchtend naar mijn wekker. Dat miste ik vooral niet! Na twee weken ben ik er nog niet aan gewend. Ik zet hem uit en kies een outfit voor vandaag waarna ik ga douchen en iets eet. Ik poets als ik met alles klaar ben, nog snel mijn tanden waarna ik mijn spullen pak, Jamie een kusje ga geven en naar school vertrek. School is op vijf minuutjes stappen dus dat is enorm handig! Ik zie enkele flitsen maar besteed er geen aandacht aan, ik slaap in hetzelfde hotel als Jamie dus ze zullen wel van iedereen foto's maken zeker? Ik loop rustig verder naar school en eens ik daar aankom vliegt Jana me om mijn nek.

"Hey gek." lach ik geschrokken. Ze glimlacht onschuldig en volgt me naar ons lokaal.
"Waarom ging je nu plots weg bij ons, je bent nu al twee weken terug op school en ik heb nog steeds geen antwoord?" Ik slik en kijk naar mijn schoenen. Ze zijn best interessant hoor, zwarte Adidas met witte strepen. Elegant en sportief.
"Aubrey?" Ik kijk op en glimlach zwak. Wat moet ik nu zeggen? Jana weet dat ik eerst een week bij Jamie logeerde voor ik naar haar ging maar ze weet niets van onze lessen of onze relatie af. Jamie en ik hebben er eigenlijk nooit over gepraat maar we hebben het nog niet bekendgemaakt. Ik denk dat hij wacht tot ik er klaar voor ben wat wel heel lief is.
"Ik vond dat ik er al te lang was dus ik ben op een hotel gegaan." Ze schud zuchtend haar hoofd en knuffelt me.
"Mijn vader was super bezorgd en je weet dat je ons nooit tot last bent." Ik lach zacht. Eerder sarcastisch dan oprecht maar goed, dat hoeft zij niet te weten.
"Zeg hem maar dat ik oke ben." We gaan ons klaslokaal binnen en volgen de eerste drie uur performance kunsten waarna er nog een uur woord en een uur Nederlands volgt.

Ik sla zuchtend mijn cursus Nederlands dicht en ga wat in de zon zitten buiten. Aangezien het bijna juni is, is het super goed weer waar ik enorm van geniet. Ik praat nog wat met Jana waarna we naar huis vertrekken. Eenmaal bij het hotel negeer ik weer enkele flitsen licht terwijl ik binnen ga. Misschien moet ik het maar tegen Jamie zeggen? Ik stap de lift in en druk op het getal van ons verdiep. Ik stap na enkele seconden de lift weer uit en open de deur van onze hotelkamer.
"Brey!" Ik glimlach meteen door zijn enthousiasme en knuffel hem.
"Hey Jay." Ik plaats een kusje op zijn zachte lippen en kijk hem dan met een stralende glimlach aan.
"Hoe was school?" Hij kijkt me vol interesse aan terwijl hij me een glas water geeft. Ik neem er dankbaar een slok van en vertel hem dan hoe mijn dag ging.
"Jana vroeg me waarom ik weg ging." zeg ik dan zacht. Toen die vraag over haar lippen rolde kwam alles weer terug. De pijn, het geluid, zijn enge ogen. Alles.
Jamie slaat meteen zijn armen om me heen en kust me enkele keren op mijn hoofd.
"Wat heb je haar verteld?" "Dat ik vond dat ik er al te lang bleef." Ik voel hem tegen mijn hoofd knikken waarna een zachte zucht over zijn lippen rolt.
"Het spijt me zo Brey." Zijn stem zit vol schuldgevoel.
"Hey, wat is hier nu jou schuld aan, gek?" Hij haalt zwak zijn schouders op. Ik ga voor hem staan en kijk hem doordringend aan.
"Als ik je gewoon vanaf het begin mee naar huis had genomen." zegt hij aarzelend en vol schuldgevoel waardoor ik meteen mijn hoofd schud.
"Dan was het tussen ons niet goed afgelopen dus ik ben blij dat ik niet met je mee ben gegaan." Hij zucht en opent dan weer zijn armen waar ik blij inloop. Zijn knuffels zijn de beste knuffels ter wereld.
"Elke keer als je me knuffelt of bij me bent, of nog maar gewoon praat, voel ik me zo veilig baby. Ik ben je daar zeer dankbaar voor. Ik hou van je." Hij plaatst een kusje op mijn neus en kijkt me recht in mijn ogen aan.
"Ik hou ook van jou baby, weet dat ik alles voor je zou doen." Ik knik glimlachend en ga dan op een keukenstoel zitten. Dat weet ik, we zouden alles voor elkaar doen.
"Er staan vele mensen foto's te nemen van iedereen die uit het hotel komt." zeg ik waarna ik een stukje appel in mijn mond steek. Jamie rolt zijn ogen en neemt ook een stukje appel.

"Ik snap echt niet hoe fans alles te weten komen. Ze hebben ogen over de hele wereld." Ik grinnik.
"Je bent ook over de hele wereld beroemd, vergeet dat niet." Hij lacht zacht. God zijn lach !
"Ook waar." hij legt zijn handen op mijn heupen en kijkt me glimlachend in mijn ogen aan. Ik ga met mijn hand door zijn zachte haar en glimlach meteen. Alles aan hem is perfect, perfect voor mij.
"Ik ga naar de wc." Ik knik en ga in de zetel zitten terwijl ik wat door twitter scrol. Enkele foto's van ons hotel maar niet perse van mij. Ik zucht opgelucht. Als mijn stiefvader of Jana's vader, erachter komen dat ik een relatie heb of nog maar omga met Jamie zullen er klappen vallen en dat vermijdt ik het liefst. Jamie verdient dat allemaal niet. Hij is een engel. Mijn engel. Ik voel handen op mijn schouders en kijk naar boven. De glimlach kruipt meteen op mijn gezicht als ik Jamie naar me zie kijken. Hij kijkt me aan alsof ik alles ben waarvoor hij leeft en dat gevoel, heb ik ook over hem. Hij is letterlijk nog alles waarvoor ik leef. Misschien Jana ook nog maar aangezien ze niet alles  over me weet is het ook maar een half echte vriendschap.
"Waar is je shirt gebleven ?" Hij grinnikt.
"Ik zat zo te denken, het is al enkele weken geleden dat we een les gedaan hebben. Vind je niet dat het eens tijd is voor herhaling?" De speelse grijns om zijn lippen maakt me gek en zorgt dat alle zenuwen in mijn lichaam tintelen. Ik trek zijn hoofd rustig naar beneden en kus hem langzaam maar sensueel.

"Hmh, ik denk het. Ik wil namelijk niets verleren." fluister ik tegen zijn lippen waarna ik zijn onderlip speels tussen mijn tanden neem. "Hmh." Hij komt op mijn heupen zitten en begint heel langzaam maar hard te schuren. Ik krom mijn rug en meteen rolt er een kreun over mijn lippen. Dit voelt geweldig. Zijn handen knijpen af en toe in mijn heupen of mijn zij waardoor mijn lichaam een overdosis aan aanraking krijgt en ik op mijn lip moet bijten om in controle te blijven over mezelf. Mijn benen beginnen na een tijd te trillen en zuchtend van genot maak ik me klaar voor een hoogtepunt dat niet komt doordat Jamie net ervoor stopt.
"Dat. Is. Zo. Gemeen." zucht ik protesterend waardoor hij grijnst.
"Geduld baby. Geduld." Hij neemt mijn handen vast en begeleidt me naar ons bed waar ik op ga liggen. Hij maakt mijn knoop tergend traag los en geniet van hoe ik het geplaag niet aankan.
"Jamie." zucht ik terwijl ik ongeduldig met mijn heupen beweeg als teken dat hij mijn broek moet uittrekken.
"Geduld baby." fluistert hij zacht in mijn oor waarna er een spoor van kusjes volgt naar de v-neck van mijn T-shirt. Ik ben zo gevoelig aan zijn kusjes. Langzaam maar zeker gaat mijn T-shirt uit en voel ik eindelijk het contact van zijn lippen met mijn huid. Ik zucht opgelucht en ga met mijn handen door zijn haar.
"Zo gevoelig Brey." merkt hij hees op. Ik knik jammerend. Ik wil meer. Nu.
"Baby please. Ik wil meer." Ik kijk recht in zijn ogen en zie dat hij het moeilijk krijgt door mijn gesmeek maar hij houd vol. Verdomme. Wacht maar, zijn tijd van 'geduld' komt nog. Zijn kusjes zijn overal, net als zijn handen. Ik kijk met een glimlach naar hoe voorzichtig hij kusjes geeft op mijn borsten en een gloed van liefde overspoelt me. Hij is het beste dat me ooit is overkomen. Er is nog nooit iemand zo lief en zorgzaam voor me geweest als Jamie. Ik hou van hem.

Als hij, na wat een eeuwigheid leek, eindelijk mijn broek aftrekt rolt een opgeluchte zucht over mijn lippen. Zijn lippen gaan van mijn bovenbeen naar mijn binnenbeen en zo, enorm langzaam, naar mijn onderbroek.
"Oh my-." Het komt er als een fluistering uit maar het gevoel dat door me heen giert is volledig in controle over mijn lichaam.
"Ik zal stoppen met plagen, je hebt het goed gedaan." Ik kijk hem verliefd aan.
"Eindelijk." Hij lacht zacht. Zijn prachtige gezicht komt dichterbij en zijn lippen vinden de mijne in een sensuele en hete kus. Zijn handen gaan naar de sluiting van mijn bh en niet veel later ligt ook mijn lingerie naast het bed.
"Zo mooi." fluistert hij terwijl hij me van top tot teen bewondert en hij met zijn vingers zachtjes over mijn lichaam gaat. Ik bijt genietend op mijn lip en sluit mijn ogen als zijn mond mijn linker borst verkend.
"Jay, mijn geduld raakt op - Ah fuck!" Hij kijkt me grijnzend aan.
"Boodschap begrepen." De zelfingenomenheid in zijn stem is om gek van te worden maar dat is alles op dit moment. Zijn prachtige blauwe ogen die elke emotie meteen van me af kunnen lezen, zijn haar dat in de war is en me af en toe kietelt, zijn hese stem, de door opwinding enorm strakke boxer die hij draagt, alles. Hij geeft kusjes tot op mijn lies en streelt dan heel langzaam en voorzichtig over mijn gevoelige plekjes. Mijn heupen worden omhooggeduwd als reactie op wat zijn vingers en zijn tong met me doen. Plagend word ik verwend en kreunend kom ik klaar. Het beste orgasme tot nu toe, beëindigt door een kreun van zijn naam en zijn prachtige glimlach die me trots tegemoet lacht.
"Ik ben trots op je." zegt hij lief waarna hij me op hem trekt en een schattig, klein kusje op mijn neus drukt.
"Jou tijd van wachten komt nog baby. Wacht maar af. Je weet niet wat je te wachten staat." Hij grijnst.
"Ik kijk er al naar uit." Ik plaats enkele kusjes op zijn boxer en geef hem een verdiende blowjob waarna we samen een serie kijken en een stoofpotje maken dat we gezellig pratend opeten aan tafel. Na deze lange en vermoeiende dag zijn we nog snel in de douche gegaan en zijn we samen in bed gekropen. Hij is mijn alles. Zijn geluk is alles dat ik nodig heb. Nuja, en zijn liefde misschien ook wel.

Sexlessons ft. Jamie Campbell Bower [ON HOLD]Where stories live. Discover now