Αδυναμία?

318 35 5
                                    

Περσεφόνη

Αυτό είναι άραγε η αγάπη?, ποιος που την ένιωσε μπορεί άραγε να την περιγράψει, με τρόπο που να μπορείς και εσύ να την καταλάβεις, να βεβαιωθείς ότι δεν κάνεις λάθος, ότι ότι νιώθεις είναι σωστό. Πως βγαίνεις από όλα αυτά τα αν?

Ο Ασλάν μετά από εκείνη την νύχτα είχε αλλάξει πολύ, μου έκανε πολλά ακριβά δώρα ρούχα, κοσμήματα, βιβλία και ότι άλλο πίστευε ότι θα με έκανε χαρούμενη.

Ο Ασλάν μετά από εκείνη την νύχτα είχε αλλάξει πολύ, μου έκανε πολλά ακριβά δώρα ρούχα, κοσμήματα, βιβλία και ότι άλλο πίστευε ότι θα με έκανε χαρούμενη

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

(ένα μικρό δείγμα από τα δώρα)

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

(ένα μικρό δείγμα από τα δώρα)



Η αλήθεια είναι ότι με κολακεύει με όλα αυτά, όμως εγώ ήθελα κάτι άλλο που όσες φορές και να του το ζήτησα μου το αρνήθηκε. Ελευθερία... Αρνιόταν πεισματικά να ακούσει και την παραμικρή λέξη για αυτό το θέμα έτσι ξανά πολλές φορές οι κουβέντες μας καταντούσαν σε καυγά.

Πάει ένας μήνας από τότε που έφυγε, και η μοναξιά που ένιωθα πριν δεν έμοιαζε ούτε στο ελάχιστο με αυτό που νιώθω τώρα που αυτός λείπει, άραγε όλη του ή ζωή μέχρι τώρα να ήταν τόσο μοναχική..
Τώρα δεν τον κατηγορώ που δεν με αφήνει, ούτε εγω θα με άφηνα. Αλλά αυτό πάλι δεν είναι λόγος να με κράτα τόσο ασφυκτικά κλεισμένη εδώ.
Έξω χιονίζει, τι όμορφο που είναι το χιόνι κάνει τον κόσμο να φαίνεται ποιο αγνός, ποιο καθαρός. Άραγε έτσι είναι και η καρδιά του? Όλοι λένε ότι είναι παγωμένη αλλά ο πάγος έχει τόση κρυφή ομορφιά.

Έφυγε γιατί σε πολλές περιοχές ξέσπασαν επαναστάσεις. Από την μία χαίρομαι που επιτέλους τελειώνει αυτός ο εφιάλτης αλλά από την άλλη φοβάμαι... φοβάμαι για εκείνον....

Παγιδευμένη ΜελωδίαΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα