14

317 5 0
                                    

Binnen exact drie dagen is mijn eerste examen. Woensdag. Ik heb heel de tafel in beslag genomen en zit nu ongeveer al vier uur te blokken. Ik blader door mijn cursus podiumtechnieken en herhaal elk begrip dat ik moet kennen, ik ken ze allemaal wel maar je kent dat wel, als je examens hebt denk je plots dat je niets kent. Ik kijk naar het nieuwe bericht van mijn leerkracht toneel en kreun gefrustreerd. Ons eindwerk toneel is verschoven naar dinsdag. Over twee dagen dus. We moesten zelf een toneelstuk schrijven met een klasgenoot en het dan voorbrengen voor de klas.
"Wat is er baby?" Jamie's zachte, warme handen masseren mijn schouders en een klein kusje wordt op mijn hoofd geplaatst.
"Mijn eindwerk is verschoven naar dinsdag en dat brengt heel mijn planning in de war." Pruil ik. Hij kijkt me met een pruillip aan en kust me dan kort.
"Ik ben zeker dat podiumtechnieken je zal lukken, laten we je script eens doornemen en daarna kan je weer hiermee beginnen." zegt hij lief terwijl hij wijst naar mijn dikke cursus. Ik knik goedkeurend waarna ik mijn script uit de map haal en het tussen mij en Jamie, die net naast me is komen zitten, leg. We nemen het hele script door en wonder boven wonder, het lukt nog goed ook. Altijd als Jamie met dingen helpt lukt het vele beter dan als ik het alleen of met iemand anders moet doen. Zal de connectie tussen ons zijn zeker? Hij kijkt me trots aan en kust me lang en liefdevol. De kus wordt heviger en voor ik het weet zit ik op zijn schoot zonder topje. Valt het op dat er lang niets meer gebeurd is in bed ?
"Hmh baby, hoe graag ik dit nu ook met jou wil doen, ik moet helaas echt verder leren." Hij knikt begrijpend en kust me kort waarna ik van zijn schoot afga en weer verder ga met leren.
"Moet je je topje niet weer aandoen?" Ik haal met een lachje mijn schouders op.
"Dit zit wel comfortabel zo een sportbeha en een jogging." Hij schud lachend zijn hoofd en begint al aan het avond eten.
"Maakt het me niet makkelijker." Ik grijns tevreden.
"Misschien is dat wel de bedoeling." Hij kijkt me verontwaardigd aan waardoor ik lach.
"Ik zei toch dat jou dag van geduld nog zou komen." Hij kreunt gefrustreerd.
"Karma is a bitch Jay." "Blijkt." Ik lach zacht en plaats een kusje op zijn schouder waarna ik mijn samenvatting nog enkele keren luidop doorneem. Als ik rond half zeven, eindelijk, klaar ben ruim ik alle spullen op en dek ik de tafel waarna we eten en praten over vanalles en nogwat.

"Ik zit vol, jij ook?" Ik knik terwijl ik over mijn buik wrijf. Het gevoel dat hij elk moment kan ontploffen zorgt ervoor dat ik snel de tafel afruim en in de zetel ga liggen.
"Hey, waar moet ik nu liggen?" Ik lach zacht. Hij moest maar sneller zijn. Hij kijkt vragend op me neer. Zijn ogen glijden over mijn lichaam en niet veel later bevochtigt hij zijn lippen. Man dat is sexy.
"Op bed." Hij gaat pruilend naar onze slaapkamer en zucht luid. Ik grinnik en ga na een minuut of twee bij hem op bed liggen. Het zou best zielig zijn als ik hem daar ook effectief alleen liet liggen toch.
"Ah, je komt nog." "Tuurlijk." Hij rolt lachend zijn ogen waarna hij me stevig knuffelt. Zijn armen om me heen geven me een veilig gevoel, ookal is er geen enkele reden om me onveilig te voelen. Het gevoel van zijn huid op mijn huid is geweldig, alsof we onze eigen huid niet nodig hebben, we werken samen.
"Ik hou zo veel van je Brey." Een gevoel van vlinders en kriebels neemt mijn lichaam over en een enorme glimlach bekruipt mijn gezicht. Ik kijk hem vol liefde aan. Alles aan hem is perfect. Zijn haren die mooi langs zijn hoofd liggen, zijn prachtige glimlach, zijn mooie stem waar ik uren naar zou kunnen luisteren, zijn schattige gezichtje, alles.
"Ik ook van jou Jay." Hij trekt me dichter tegen hem aan en kust me op mijn hoofd. Het is een kleine kus maar er zit zo veel liefde in.
"Je bent alles voor mij." Ik glimlach en plaats een kusje op zijn borst.
"Jij ook voor mij." "Ik besef me net, je bent maanden geleden verjaard en ik heb je nog niet eens een cadeau gegeven. Ik ben het slechtste vriendje ooit, of niet?" Ik kijk hem vol ongeloof aan.
"Excuseer? Je bent het meest perfecte vriendje in dit universum ! Je hebt nog steeds niet door dat jij het cadeau bent, of wel?" Hij glimlacht lief.
"Maar ik bedoel een echt cadeau. Ingepakt, mooi, speciaal voor jou." Ik lach zacht.
"Je draagt kleren, je bent mooi en speciaal voor mij." Hij lacht zijn geweldige lach en kijkt me een tijdje aan.
"Je bent onvoorstelbaar." Ik glimlach lief.
"Die kleren bytheway, mogen wel uit hoor. Ik ben al lang verjaard dus je hoeft niet persè ingepakt te blijven." Hij grijnst. Zijn grijns is zo sexy ik zweer het, ik sterf een nanoseconde elke keer als ik die zie.

"Nu je het zegt, je moet je cadeau maar eens uitpakken dan." Hij kijkt me uitdagend aan. Zijn blik is sexy en dan die lipbite er nog bij. Verdomme.
"Misschien moet ik dat wel eens doen ja." Ik geef een kusje op zijn lippen en trek zijn shirt dan uit. Ik kijk met een enorme glimlach naar zijn lichaam. Hij is zo prachtig, zijn tattoo's op zijn borstkas en zijn armen maken hem gewoon nog mooier. Alles wat hij doet en is, het past perfect. Het klopt gewoon.

Sexlessons ft. Jamie Campbell Bower [ON HOLD]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu