15

307 5 0
                                    

Ik loop rustig naar buiten en besluit om broodjes te halen bij de Subway. Het is morgen mijn laatste examendag en binnen een week ken ik mijn resultaten. Ik kan je niet uitleggen hoe veel stress ik heb maar Jamie helpt echt goed. Hij geeft me massages, maakt fruitsla, doet zoveel mogelijk dingen voor me, zodat ik zo weinig mogelijk stres heb. Hij is een schatje. Ik neem de twee broodjes dankbaar aan en vervolg dan mijn weg naar het hotel. De paparazzi is niet weg te slaan van bij de deur en dat is zeer vervelend. Ze beginnen aan iedereen die ze in of uit het hotel zien gaan, vragen te stellen in verband met Jamie. Ik heb ze al vaak kunnen ontlopen en ik hoop dat ik dat ook nu kan doen. Ik moet nog eten en dan blokken, blokken, blokken. Ik heb geen tijd voor hun stomme vragen.
"Mogen we iets vragen?" Ik schud zuchtend mijn hoofd en loop verder naar de deur.
"Waarom niet? Is het omdat u omgaat met Jamie?" Denk. Na.
"Wie?" Ik wordt verbaasd aangekeken maar trek me er niets van aan. Ik ben een actrice dus ik gebruik mijn passie hier dan maar even voor.
"Jamie Bower, die bekende acteur die hier logeert?" Ik schud mijn hoofd naar de man die zijn kamera in mijn gezicht duwt en draai me dan weer om, om verder te gaan. Hij neemt mijn pols vast waardoor ik me meteen weer omdraai.
"Laat me los." Hij kijkt me grijnzend aan en verstevigd zijn grip om mijn arm. Kalm blijven Aubrey, het is maar je pols. Antwoord kort op zijn vragen en dan laat hij je wel gaan.

"Kijk, ik heb morgen mijn laatste examen dus ik moet echt beginnen blokken. Ik weet niets over een of andere rare beroemdheid die hier zou moeten logeren dus aan mij hebben jullie niks. Als ik dan nu verder mag gaan." De man laat zuchtend mijn pols los en zo snel als ik kan loop ik naar binnen en neem ik de lift naar onze kamer. Eenmaal binnen knuffel ik Jamie opgelucht en laat ik hem pas na een lange tijd los. Nu voel ik me weer veilig, hij is bij me.
"Gaat het?" Ik knik en leg de broodjes neer op tafel waarna ik wat drinken voor ons uitschenk.
"Brey?" "Ja, gewoon paparazzi die me niet met rust lieten. Ik heb ze wijsgemaakt dat ik niets weet over je verblijf hier en dat ik je niet ken dus we mogen nu al helemaal niet samen gezien worden." Hij laat me los en knikt afwezig.
"Jay? Heb ik iets verkeerds gezegd?" vraag ik bezorgd.
"Schaam je je, voor mij?" Ik kijk hem verbaasd aan en neem meteen zijn handen vast.
"Natuurlijk niet baby, hoe kom je daar nu bij? Je bent alles voor mij. Ik hou van je en ik zou me nooit voor je schamen." Zijn blauwe ogen kijken recht in de mijne en ze staan vol met verdriet.
"Hey, baby, Neen echt waar ik hou zo veel van je alsjeblieft geloof me. Ik ben niet zoals Kevin. Ik hou echt van je en ik ben zo trots met jou als mijn vriend." Hij knikt kort en zucht zacht. Hij streelt met zijn hand door zijn haar waardoor het uit de mijne glijdt en ik hem triest aankijk. Ik haat het om hem zo te zien.

"Het is gewoon, we hebben niet echt gepraat over het feit dat we samen zijn en hoe we het naar buiten gaan brengen. Ik hou van je en ik ben trots op je dus ik wil je niet verstoppen. Het leek gewoon even, toen je zei dat we niet samen gezien mochten worden, ik dacht dat je." Hij zucht zacht. Ik schud meteen mijn hoofd en streel met mijn duimen over zijn zachte wangen.
"Ik wil niets liever dan van de daken schreeuwen, dat je mijn vriend bent. Iedereen mag het weten van mij behalve drie mensen. Ik wil niet dat jou iets overkomt Jay. Je gelooft me misschien niet maar ik ben er zeker van dat ze achter ons aan gaan komen. Als ze je zien, ik weet niet wat ze zullen doen maar ik wil het risico niet lopen dat je er iets aan overhoud of dat je pijn hebt door met mij te zijn." Hij schud zijn hoofd en kust me op het mijne. Zijn handen liggen in mijn handen en zijn voorhoofd rust tegen het mijne.
"Ik begrijp je angst, je ouders en Jana's vader zijn geen goede mensen, er klopt iets niet in hun hoofd maar ik zorg wel dat ze me niets kunnen doen en als dat toch gebeurt zullen ze hoe dan ook verliezen. Want dan ga ik naar de politie en dan is het mijn verhaal, plus dat van jou tegen dat van hun. Denk je echt dat zij zullen winnen? Ze worden gearresteerd voor Aanranding, verkrachting, misbruik van hun positie en het aanvallen van een onbekende. Ze winnen dit nooit Brey. Nooit." Ik voel een traan over mijn wang glijden die hij lief wegkust.
"Ik ben gewoon zo bang Jay." Hij knikt.
"Dat begrijp ik, maar dat hoeft niet. Ik ben bij je en ik laat jou niets overkomen. Net zoals jij mij niets zou laten overkomen." Ik glimlach zwak en kus hem
"Ik hou van je." Hij glimlacht lief en streelt over mijn wang.
"Ik ook van jou, nu, laten we die broodjes opeten voor ze slecht zijn en dan kan jij beginnen leren voor je laatste examen." Ik knik en ga met hem aan tafel zitten waar we onze broodjes opeten. Als die op zijn leg ik mijn nodige boeken op de tafel en begin ik alles te herlezen en mijn samenvattingen voor de duizendste keer te overlopen. Ik kan het. Het is mijn laatste jaar. Dit moet lukken.

Sexlessons ft. Jamie Campbell Bower [ON HOLD]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu