16

397 6 5
                                    

Ik kom onze hotelkamer binnen en zie Jamie aangekleed in de zetel zitten. Ik doe de deur achter me dicht en meteen draait hij zich naar me om.
"Hoe was het?" Ik grijns blij terwijl ik naar hem toe stap en, met mijn benen aan weerszijden van zijn lichaam, op zijn schoot ga zitten.
"Het ging geweldig, het was veel makkelijker dan ik dacht." Hij kijkt me trots aan en kust me vol liefde. Ik bijt af en toe speels in zijn onderlip en ga met mijn handen door zijn golvende haren. Zijn handen dwalen af van mijn wangen naar mijn onderrug en heel traag naar mijn kont. De kus wordt heviger en nog geen minuut later ligt zijn shirt al ergens op de grond waarna hij me opneemt, zonder de kus te verbreken, en me op bed legt. Hij komt boven me hangen en kijkt een tijdje grijnzend in mijn ogen.
"Ik ben trots op je babygirl." Ik glimlach dankbaar en kus hem kort op zijn lippen.
"Thanks." Mijn hand glijdt van zijn zachte wangen naar zijn kaaklijn en zo door naar zijn onderlip waar ik met mijn duim over streel.
"Ik dacht echt de hele tijd aan je." fluister ik zacht waarna ik op mijn lip bijt.
"Hmh, wat dacht je dan?" Zijn stem is laag en kraakt een beetje waardoor ik nog meer naar hem verlang.

"Hoe mooi en opwindend je kreunen zijn, hoe je blik soms zo donker kan staan uit verlangen, hoe je zachtjes mompelt uit genot, hoe je altijd, heel voorzichtig, mijn kleren uittrekt en over mijn lichaam streelt en hoe goed je met je handen en je mond bent." Hij kijkt me met donkere ogen met grote pupillen aan.
"Zal ik je dat allemaal eens laten zien, horen en voelen dan? Dat verdien je wel na zo een lange blokperiode of niet?" Ik knik op mijn lip bijtend waardoor zijn pupillen weer vergroten. Langzaam streelt hij over mijn heupen en zijn vederlichte kusjes die hij in mijn nek plaatst, laten mijn hart ontploffen. Een lange zucht verlaat mijn lippen terwijl ik mijn ogen dichtknijp als hij een zuigzoen geeft op mijn sleutelbeen.
Langzaam trekt hij mijn kleren uit en niet veel later zijn we beiden naakt.
"Dit heb ik echt gemist." Mompelt hij tegen mijn onderbuik. Ik knik instemmend en grijp naar zijn haar als hij bij mijn gevoelige plekje komt. "Oh fuck." Ik voel zijn grijns tegen mijn onderbuik en zijn haar dat heel licht mijn been kietelt maakt me gek.
"Baby please." mompel ik machteloos onder zijn plagende aanraking. Ik wil meer. Ik moet meer hebben. Nu.

"Wat wil je babygirl?" "Meer." Hij lacht zacht.
"Komt in orde." Nog geen seconde later vult een enorme kreun de kamer. Fuck dat voelde goed. Ik voel mijn onderbuik samenknijpen waarna een gevoel van extase mijn lichaam overneemt en Jamie's naam mijn lippen in een kreun verlaat.
"Dankje." mompel ik tegen zijn lippen. Hij kijkt glimlachend in mijn ogen terwijl hij lief over mijn wang streelt. Ik trek hem dichter tegen me aan waarna ik ons omdraai en hem kus. Ik geef overal zuigzoentjes tot ik bij zijn v-line zit. Ik streel zacht over zijn lengte waardoor kleine kreunen de kamer vullen.
"Fuck Brey. Oh god." Ik grijns tevreden waarna ik kleine kusjes op zijn lengte plaats en hem langzaam begin te blowen. Zijn hand verdwijnt in mijn haar waar hij een vuist van vastneemt en me voorzichtig lager en sneller duwt. Zijn ademhaling versnelt na een tijd en zijn kreunen komen regelmatiger.
"P - fuck pas op." mompelt hij waarna ik verder ga met mijn hand en hij in no - time klaarkomt.
"Dankje babygirl." Ik glimlach lief waarna ik hem kus en me naast hem neerleg.

"Ik hou van je." mompelt hij tegen mijn hoofd waardoor ik hem glimlachend aankijk.
"Ik ook van jou Jay." Ik kus hem op zijn donzige lippen waarna ik mijn haar in een staart bindt en kleren uit de kast ga halen.
"Wat ben je van plan?" Ik kijk naar hem op en glimlach breed.
"Ik ga zwemmen." "In die kleren?" vraagt hij wijzend naar de kleren die ik vast heb. Ik schud lachend mijn hoofd.
"Neen, die neem ik mee zodat ik die erna kan aandoen." Hij kijkt me pruilend aan.
"Wat?" "Kleren hoeven toch niet?" Ik lach zacht waarna ik zijn hand vast neem en hem meesleur naar het zwembad waar we beiden lachend inspringen.
"Ik weet niet wie ik moet bedanken, maar ik ben zo dankbaar dat ik je heb leren kennen." Ik kijk hem verliefd aan en voel mijn lippen omhoog krullen in een glimlach.
"Wel, ik ben ook zeer dankbaar, iets dat ooit een droom leek is nu werkelijkheid. Ik kan niet gelukkiger worden." Hij glimlacht tevreden waarna hij me tegen hem aantrekt en me liefdevol kust.

"Ik hou zo verdomd veel van je, ik krijg er hoofdpijn van omdat ik het je nooit zal kunnen uitleggen." Ik pruil mijn lip. Hoe schattig kan hij zijn?
"Baby toch, alsof ik dat niet heb." zeg ik met een knipoog. Hij spettert lachend water in mijn gezicht waardoor ik hem met grote ogen aankijk en we in een watergevecht belanden. Ik win, al ben ik zeker dat hij me heeft laten winnen. Ik kus hem op zijn wang en streel over zijn andere wang waarna ik met mijn armen op de rand van het zwembad leun.

"Jay?" "Hmh?" Ik kijk naar beneden en zucht dan zacht. Hoe zeg ik dit?
"Als je het echt een probleem vindt, wil ik het wel officieel maken maar uhm, doe voorzichtig dan oké? Ik wil zo min mogelijk dingen apart doen omdat, ja je weet wel." Hij komt dichter tegen me aanstaan en streelt met zijn hand rustgevend over mijn heup.
"Natuurlijk baby, ik snap je volledig en als je het niet wilt dan wachten we nog wel een tijdje." Ik glimlach zwak en leun met mijn hoofd tegen zijn borst terwijl ik mijn armen om zijn rug sla.
"Het komt wel goed toch?" "Natuurlijk." Hij plaatst een kusje op mijn hoofd terwijl hij over mijn rug wrijft met zijn handen.

Het komt wel goed.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 29, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sexlessons ft. Jamie Campbell Bower [ON HOLD]Where stories live. Discover now