SOKAK LAMBASI

27.2K 568 642
                                    

Düzenlemeler yüzünden ara yorumlar gittigi için tarihlerde silinmiş :( Bu zamana kadar yazanlara çok teşekkür ediyorum

Yeni gelenler sıra sizde :))👇

Başlangıç tarihlerimiz burayaa :) 17.03.2020

Teşekkür ederiimm

EĞER BİR ŞANS VERİRSENİZ BEĞENECEĞİNİZDEN EMİNİM ❣❣

UYARI : TUTKULU AMA TARTIŞMALI BİR İLİŞKİ TEMELLİDİR

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


UYARI : TUTKULU AMA TARTIŞMALI BİR İLİŞKİ TEMELLİDİR. YER YER TOXİCLİK İÇERİR. BUNA GÖRE OKUMANIZI TAVSİYE EDİYORUM. YORUMLARINIZA BU BİLGİYLE DİKKAT ETMENİZİ RİCA EDECEĞİM , UYARI DİKKATE ALINMADIĞI TAKTİRDE  ARGO VE HAKARET İÇERİKLİ  YORUMLARINIZ SİLİNECEKTİR.

KEYİFLİ OKUMALARR

Medya : Sokak Lambası - yirmi7 ________

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Medya : Sokak Lambası - yirmi7
________

* Sokak Lambası - 19.04 : GİRİŞ *

"Zaman bir kasırgaysa ben içinde sürüklenen bir parçayım. Eğer beklediğim tufan bir depremse 'o' yıkılmaktan korkmadığım tek varlık."

Bir melodi , bir şiir belkide bir roman. Her bir satırı bir maziyi anlatan sözler. Geçmişin takılı kalıp basbas haykırdığı , çıkmak için can attığı satırlar , tutunduğum anda devriliyor üzerime. Kırık dala tutunmuşum , o dallar dikenli.

Bir kilise misali çalan çanın kulakları sağır edişi gibi , saatler geri gitmiyor her bir saniye daha da şiddetleniyor ve düşmemek için tutunduğum kelime 'aşk' , işte bütün nokta buraya bağlı ve bir sayfa dolusu harfler bir bir üzerime yağıyor onun yüzden.

Yanlış seçim!

İki kelime yetiyor her şeyi anlatmaya. Hayatımın karanlık ilk gecesini doğurmaya. Hayallerimin yıkılıp , beni orta yerimden kırdığı en cefalı gecemi sunmaya. Zihnimin puslu taraflarından esen rüzgar , bana , her şeyin meraktan başıma geldiğini ama bu kez farklı bir nedeni olduğunu anlatıyorken ona kulak kesildim. İlk vurgunu , iki yıl önce sokak lambam bozuldu sanıp elektrikçiyi aradığım gün , siyah kapusonlu birinin evimin önünden geçerken sokak lambamı yakmasıyla yemiştim.

O gün , ilk gündü.

Kalbimin vurgunu yiyip , aşka tutulduğu ama benim asla anlamadığım o gündü. 9 Ağustos , Perşembe. Yıl 2018.

Saat 19.04

Bir tarih , belki bir saatti ama mesafelerin ötesinde ne olduğu önemsiz dört rakamdan oluşan bu detayla kalbime dokunmuş , ruhuma perçinlemişti kendini. Ve şimdi , Normalde insanı eksik olmayan bu sokaklarda koşan , daha doğrusu kaçan , benim için saat artık 19.49'du.

26 Ocak , Çarşamba'ydı bugün. Yıl 2020.

Merakım uğruna bütün cesaretimle , ruhumdan kaybolan şeylerin peşine düşmüş bedenimin , ardında bir başka beden vardı. İki yıldır sevdiğim ama asla kendime itiraf edemediğim o kişi şu an peşimdeydi. Beni yakalamak üzereydi belki de. Bilmiyorum çünkü arkama bakacak cesaretim yok. Ama ayağımı bastığım zemine vuran topuklarım sızlarken , nefesim sonu görmeyebilirdi. Kalbimde ani bir sancı vurduğunda bunun için geç kaldığını söylemek istedim ama şu an sırası değildi.

Ani bir kararla gözüme kestirdiğim sokağa doğru daha da hızlanırken ardıma ruhumdan parçalar bırakıyordum. Son bir adımım kalmıştı sokağa girmeme. Ve o adımı attım , başımı kaldırdım.

Çıkmaz sokak!

Ruhumun çaresizliği önümdeki duvardan yansıyıp yüzüme çarptığında sesini duydum. Nefes nefese kalmış o ses , benden nefesimi çalan kişiye aitti.

"Sonu çabuk buldun." Bugünün başlangıç olmasını istemiştim oysaki.

"Ama ne derler bilirsin , her hikayenin bir sonu vardır başlangıcı herkeste farklı olan." Başlangıç benim bildiğimden farklı mıydı? Ya da başlangıç onun için bu an benim için çok öncesi olduğunu biliyor demek miydi?

ÖNEMLİ NOT : Olaylar ve kişiler hayal ürünüdür.

Nasıl buldunuz girişi? Görüşleri alalımm 🥰

İLETİŞİMDE OLALIMM

İnstagram hesabım : eylemaydgd
Kitap Hesabı : sokaklambasi19.04

HADİ BAŞLAYALIM CANLARIMM 🎇

Adaletin Işığına ;)

SOKAK LAMBASI - 19.04  Where stories live. Discover now