1. Bölüm : GECEDEN DARBE

11.2K 415 236
                                    

HOŞ GELDİNİZZ

İLK BÖLÜM OLDUĞU İÇİN HİSLERİ İŞLEMEK ADINA BAŞLARDA PARAGRAF YOĞUNLUĞU VAR ANCAK BİR SANS VERİRSENİZ BEĞENECEĞİNİZDEN EMİNİM ♥️

UYARI : Tutkulu ama tartışmalı bir ilişki temellidir. Yer yer toxiclik içerir. Buna göre okumanızı tavsiye ediyorum. Yorumlarınıza bu bilgiyle dikkat etmenizi rica edeceğim , uyarı dikkate alınmadığında argo ve hakaret içerikli yorumlarınız silinecektir.

Beğenmeniz dileğiyle...

Medya : Mabel Matiz - Fırtınadayım _______

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Medya : Mabel Matiz - Fırtınadayım
_______

Kurt ve kuzu hikayesini bilir misiniz?

Bir kurt her gün kuzuların otladığı yere gelirmiş. Kuzular otlanır , kurt izlermiş. Kurt , yine bir gün kuzuların otlandığı yere gelmiş. Ağaçların arkasından izlediği bir kuzu , bembeyaz bir kuzu , gece kadar karanlık kurdun dikkatini çekmiş.

Kurt o gün , beyaz kuzuyu gözüne kestirip hiçbir şey yapmadan gitmiş. Bir değil , iki değil , üç , dört...çok uzun bir zaman izlemiş kuzuyu. Çobandan ayrı , köpekten ayrı korkarmış. Buna rağmen hiç usanmadan her gün gelip kuzuyu korkuttugu halde ona hiçbir sey yapmadan geri dönermiş. Onu gördüğü son gün kuzu yine sürüden ayrılmış fark etmeden , kurt bu kez hazırlıklıymış. Bu kez kuzuyu avlayacakmış. Çoban uyuklarken , köpek beyaz kuzunun ayrıldığını fark etmemiş.

Kurt sinsice yaklaşmış kuzuya ve beklemedigi anda bir pençe atıp geri çekilmiş hızlıca. Kuzu aldığı pençe iziyle şaşkına dönerken , kurt arkasını dönüp ormana ilerlemiş. Kuzu da peşinden. Aldığı darbenin etkisiyle kurtun peşinden isteyerek giden bir kuzu. Sonunu bildiği halde izine gömülen. Sinsice gezinen bir zehirin peşinden gitmek mi? Deli cesareti. Aşk gibi...

* 1. Bölüm : Geceden Darbe *

"Karanlıkta bile kendi gölgesine sığınmış gibiydi..."

26.01.2020

45 DAKİKA ÖNCE

Tik tak.

Uzun bir zamandır , duyduğum en rahatsız edici ses. Beklemekten nefret eden bana bile ne kadar zamanı devirdigimi bilmeden bekleten biri vardı. Alıştığımı savunmama rağmen saniyelerin inadıma ilerlememesiyle sabrımı daha da zorluyordu ama beklemekten hiç vazgeçmedim. İki yıldır bilmeden varlığını alışkanlık ettiğim onu , bir tek beklerken huzursuz hissediyordum. Ya gelmezse diye her gün o gelmeden aynı düşüncelerle savaşıyordum.

SOKAK LAMBASI - 19.04  Where stories live. Discover now