24. Bölüm : PUSULA

5K 192 225
                                    

Merhaba Ateş böceklerim

Karanlık bir oda seçip okuyabileceginiz bir bölüm daha ;)

(: Keyifli okumalarrr :)

BİTMİŞTİ YOLDAYDIM İNSTERNETİM YOKTU. İFTARDAN SONRA DA EV KIZI OLDUĞUM İÇİN BİRAZ GECİKTİ HAKKINIZI HELAL EDİN OLUR MU ❤️‍🩹 👉🏻👈🏻

Motive için güzel bol bol yorum istesemm 🙈

Medya : Ölümle Yaşam Arasında - Mavi Gri————

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Medya : Ölümle Yaşam Arasında - Mavi Gri
————

* 24. Bölüm : Pusula *

"Aşkı yenebilen tek kavram ölümsüzleştiriyor ruhlarımızı..."

03.04.2015 (5 yıl önce)

Sevdiğim herkesi bu uçurumda kaybettim. Birini daha burada bırakmak için geldim , diye içinden geçirdi Pamir. Bir kişiyi burada kazanmıştı. Bu uçurumda ilk defa birini kaybetmemiş , kazanmıştı. Tam şu an öfkeden gözünü karartmış bir ihanet vardı. Çok düşündüğü için beyni kalbini ardına almıştı o ihanet.

"Seni nerede bulacağımı biliyordum." Diyen Mirza , Pamir'i ilk aradığı yerde bulduğu için mutluydu.

Pamir elindeki taşı uçurumdan atarak denizde boğarken bir gün kendisinin de bu denizde boğulacağından habersizdi. Gece kadar karanlık gözlerinin babasından alan çocuk , arkadaşına dönüp bakarken kaşlarını çatarak o karanlığa bir de gölgesini düşürdü. "Seninle gelmek isteseydim çağırırdım değil mi? Yalnız kalmam gerek , Mirza."

Arkadaşının söylediklerine bozulmak bir yana gülmeye başladığında iki elini yumruk yapıp ona doğru savunmaya geçti , Mirza. "Kavga edelim istersen."

Mirzanın ellerine bakıp göz deviren arkadaşı önüne dönerken huzursuzluğunu saklamıyordu. "Ne diyorsun amına koyayım?"

Mirza arkadaşının derdinin ne olduğunu bilmeden de hissederken yanına oturdu. Omuzuna elini koyup ve önceden düşündüklerini söylemek için kendini hazırlamıştı yol boyunca. "Çok düşünüyorsun kardeşim. Düşünme diye yanına geldim işte. Korkuyorum Pamir , korkuyorum lan. Deli deli düşünüyorsun , şu sıralar daha çok düşünüyorsun ondan korkuyorum. Hadi söyle bana." Derken alacağı cevaptan korkuyordu çünkü tam da söylediği gibi Pamir uzun zamandır çok düşünüyordu.

"Düşünen insan görmek bir seni korkutuyordur eminim." Diyerek elini omuzundan ittiği arkadaşının buna bozulup gitmesi için yapmıştı ama Mirza aldırmamıştı.

"Ben o düşünceleri bildiğim için korkuyorum. Eda da korkuyor dünden beri seni sorup durdu." Derken Eda'nın üzülmesine katlanamayacağını bilen arkadaşına bunu bilerek söylemişti. Eda'ya en çok değer veren kişiydi Pamir. Eda ona onu sevdiğini söylediğinde çok şaşırmış çocuk aklıyla biraz sevinirken bir yandan da onu ilk gördüğü zamandan beri sevdiğini söyleyen Emire ihanet etmiş gibi hissetmişti. Bu yüzden Edayı üzmemek için ona , kendinin kötü yanlarından bahsetmişti. Benim babam mafya biliyor musun? Biraz daha büyüyünce bir sürü insan toplayacağım sonra da onlarla kötü şeyler yapacağım. Adam bile öldürebilirim. Ben çok kötü biriyim Eda , beni sevme. Ama Emir çok iyi biri biliyor musun? Seni çok seviyor.

SOKAK LAMBASI - 19.04  Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum