Select All
  • Mi Veneno
    4.2M 8.8K 4

    Book 3 (New Generation) 1- Mi Esposa 2-Commando's His Treasure 3- Mi Veneno ACE gelaran yang diberikan kepadanya diatas kehebatan dan kebolehannya dalam melakukan semua perkara. Aura membunuh dan sikap dingin melebihi bapanya telah membuatkan dia lebih ditakuti oleh semua orang. Wajah tampan milik jejaka itu sentiasa...

    Mature
  • FALAH | Serunai Maut ✔
    833K 112K 61

    Seluruh dunia digemparkan dengan kematian beramai-ramai di sebuah feri mewah yang berlabuh di Pulau Jengka. Tiada siapa tahu apa sebabnya. Henry dan Iman segera menyiasat kes itu. Sehinggalah penyiasatan itu membawa kepada sebuah mitos yang tidak mampu dipercayai sesiapa. Serunai maut. Kata penduduk pulau; jangan...

    Completed  
  • Percutian Ngeri ✔
    31.5K 1.9K 18

    Mengisahkan 12 sekawan yang merancang percutian mereka bersama. Mereka bersetuju untuk menyewa sebuah villa agak jauh dari kota selama seminggu. Mereka langsung tidak tahu apa-apa mengenai villa tersebut. Banyak perkara aneh berlaku semasa mereka berada di sana. Tragedi membuatkan percutian mereka bertukar ngeri. Apa...

    Completed  
  • Let's Dakwah!
    14.4K 1.3K 14

    Kami hanya ingin menyampaikan dakwah dan pesanan dari hati. Terimalah dengan hati terbuka. Fitrah manusia melakukan kesilapan jadi kami ingin mengatakan yang kami juga tak sempurna. ~gadisdakwah~

    Completed  
  • Creepy.com
    75.3K 4.8K 107

    MALAY : KOREAN : ENGLISH VERSION cerita horror yang dipinjam dari google dan telegram ©seram_malam. - highest ranking #8 in horor - -#1 in creepy-

    Completed  
  • ; Dead Friend. jjk'pj
    62.8K 7.8K 26

    [ C O M P L E T E D ] Itu tugas aku untuk sedarkan dia. Huh? Kau belum rasa peritnya sebuah penyesalan selepas mati, kawan. ;friend is not just a word. started : 26 Nov 2016 ended : 26 Nov 2016 based on mystery Thai movie was titled; Dorm ⓒ?Alien Kacak.

    Completed  
  • Love, Elsa
    25.4K 387 4

    Sentuhannya bukan biasa...

  • Bidadari Dalam Neraka [ completed ]
    67.7K 1.9K 22

    "..dia tu macam setan yang menarik seorang bidadari ke dalam neraka buatannya". ✨🌸 Kisah bermula apabila berlakunya pertemuan antara dua insan berbeza hati. Sakit. Tapi dialah suami. Harus penuhi segala kemahuan. Cemburunya tidak bernoktah. Sabarnya tidak wujud sama sekali. Barannya seakan tidak akan berhenti. Gila...

    Completed  
  • Quotes[Depression]
    31.9K 2.8K 35

    [Depression Quotes] _tired _depress _alone _give up _die? -no one cares,they just pretending-

  • D'epression
    34.1K 3K 51

    Sakit,, Sakit bila kau sorang je yang kena tahan sakit ni.. Sakit bila tiada sorang pun yang faham kau.. Sakit bila kau kena tipu yang kau ok... Sakit bila tiada sorang pun yang care pasal kau.. Tapi.. Kenapa mesti aku?

    Completed  
  • Depression. [Quotes]
    381K 33.2K 165

    I'm so tired... ( r e p u b l i s h e d )

    Completed  
  • Social Anxiety [Quotes]
    118K 12.1K 44

    Do you suffer from social anxiety? This book is only for people who suffer from social anxiety. Kalau rasa diri tu normal tapi jenis menganjing, sila berambus. "I'm not able to talk, then I tell you what I feel through writing."

    Completed  
  • PENJAGA ✔
    171K 14.5K 34

    "Walau ada satu mata kasar yang tidak mampu melihat, namun ada mata yang terganggu tidak sedari, -dan air terjun miliknya yang tersentuh tanpa sengaja, telah membuah amarah yang perlu dibalas mereka," Sebuah pengembaraan yang sepatutnya membuah seribu kisah gembira akhirnya berubah menjadi tragedi tatkala mereka ters...

    Completed  
  • Hostel
    115K 7.3K 58

    Terikat satu janji tersemat dalam hati . Welcome to SuAzHa Legacy. HOSTEL sebuah tempat yang tidak asing dengan pelbagai kisah mistik dan paranormal. Rmai yang menganggap ia hanya sebuah kisah yang ditokok tambah dan sekadar ilusi manusia semata-mata. Namun,jikalau sudah tertulis di dalam surah Al Baqarah mengenai mah...

    Completed  
  • UNEXPECTED LOVE [C]
    4.1K 1.3K 44

    KISAH seorang gadis yang bersifat beku dan bapak tak sweet telah mencuri hati seorang lelaki yang bersifat lembut, ceria dan terlebih gula. Perkara ini membuatkan 'Liya' langsung tidak selesa malah Liya rasa benci akan jejaka bernama Akim yang selalu menjaganya.Tetapi semuanya tak lama... MALAIKAT MAUT sentiasa menung...

    Completed