Select All
  • DIAMANTE AWARD 2021 [CLOSED]
    4.3K 804 20

    DIAMANTE AWARD merupakan sebuah anugerah yang diadakan buat penulis untuk menyerlahkan bakat di dalam dunia penulisan. Anugerah ini juga diadakan untuk mengiktiraf penulis-penulis di platform ini bersama karya-karya yang menarik. Terdapat juga pelbagai anugerah yang diadakan. Mari sertai dan sebarkan anugerah ini kep...

  • Pequeña estrella (A&C) VIP. ver
    2.5K 619 14

    (BATCH 0.2 DONE) HYE DISANAAA Tahniah sebab jumpa book ni! Book ni menawarkan hikmat vote book! dan award! Marilah mencuba nasib! Kot kot menang.. Hadiah juga disediakan! NOTE:PERTANDINGAN BATCH 0.2 SEDIKIT MENYERAMKAN DAN BERBEZA DENGAN BATCH 0.1 ARE YOU READY? 🌼SEMUA GENRE DITERIMA🌼 Kalau berminat tekanlah...

    Completed  
  • Complications (awards, noble certificate, making coverbook)
    5.7K 955 20

    Open [ ] Hiatus [ ] Close [ ✔ ] Terbuka kepada anda anda anda anda yang berminat menyertai awards.

  • AD Award book 2021(Close)
    446 61 3

    Berminat nak masuk? Tekan 'read' dulu

  • THE DIAMOND AWARD 2021 [CLOSED]
    2.7K 641 16

    Open [ ] Penilaian[ ] Closed [ ✅ ] Adakah anda ingin menyerlahkan lagi buku hasil ciptaan anda sendiri? Anda bertuah kerana telah menjumpai buku ini. Apa yang anda perlu lakukan? Kalau nak tahu tekan butang 'read' tu je. Selagi tak sampai tarikh penilaian juri anda masih boleh mendaftarkan karya anda di borang yang...

  • Winner Award 2020
    4.5K 428 6

    [The Winner Award] -Sebuah award yang dianjurkan kepada para penulis yang berbakat di dunia oren ini.

  • The Great Award 2020 [OPEN]
    6.3K 793 14

    Great Royalty sedang mencari calon untuk King, Queen dan Prince ! Kami akan memberi hadiah dan penghargaan kepada sesiapa yang berjaya meraih gelaran King, Queen dan Prince ! Anda mahu mencuba nasib ? Jom sertai kami !

  • 𝑪𝒓𝒚𝒔𝒕𝒂𝒍 𝑨𝒘𝒂𝒓𝒅
    3.7K 747 19

    Open| Penilaian| Closed|✔️ Korang nak karya korang dinilai? Korang nak karya korang diiktiraf? Korang nak karya korang di kenali? Jadi, mari sertai Crystal Award. Berminat untuk sertai? Tekan je button read tu~ ' don't let anyone dull your sparkle' (kemasukan tidak terhad)

    Completed  
  • 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐂𝐄𝐔𝐗 𝐀𝐖𝐀𝐑𝐃 2021
    2.3K 524 3

    𝑯𝒂𝒏𝒚𝒂 𝒃𝒆𝒃𝒆𝒓𝒂𝒑𝒂 𝒈𝒆𝒏𝒓𝒆 𝒔𝒂𝒉𝒂𝒋𝒂 𝒚𝒂𝒏𝒈 𝒂𝒌𝒂𝒏 𝒅𝒊𝒑𝒆𝒓𝒕𝒂𝒏𝒅𝒊𝒏𝒈𝒌𝒂𝒏 𝗚𝗘𝗡𝗥𝗘 𝗔𝗗𝗨𝗟𝗧/18𝘀𝘅 𝗧𝗜𝗗𝗔𝗞 𝗔𝗞𝗔𝗡 𝗗𝗜𝗧𝗘𝗥𝗜𝗠𝗔

  • Del Rusta Award
    3.5K 694 11

    Closed