Select All
  • Mi Veneno (TERBIT)
    4.3M 10.3K 7

    Book 3 (New Generation) 1- Mi Esposa 2-Commando's His Treasure 3- Mi Veneno ACE gelaran yang diberikan kepadanya diatas kehebatan dan kebolehannya dalam melakukan semua perkara. Aura membunuh dan sikap dingin melebihi bapanya telah membuatkan dia lebih ditakuti oleh semua orang. Wajah tampan milik jejaka itu sentiasa...

    Mature
  • FARREL'S BOO©️
    4.1M 227K 61

    KF SERIES VOL 1 [ karya pertama yang mengandungi banyak kesalahan & takkan di-edit semula sebabnya malas ] ↳ Known as His Boo KHALAF FARREL | Tenang & kacak, itulah luarannya yang mampu menarik perhatian para gadis. Berdarah kacukan Jerman serta berusia 26 tahun. Introvert? Ya, suka simpan emas dalam mulut. Getting cl...

    Completed   Mature
  • Dia Pemilik Hati [C]
    4.7M 187K 70

    [ᴋᴀʀʏᴀ ᴘᴇʀᴛᴀᴍᴀ] AULIA SAFINNA. Seorang gadis kacukan German yang berumur 24 tahun berasal dari keturunan yang berada. Memiliki rupa paras yang cantik yang mampu memikat hati semua lelaki. HARRAZ DANIAL. Sesiapa yang terpandangkan raut wajahnya akan toleh untuk kedua kalinya. Handsome sangat ! Jawatan CEO yang digalasn...

    Completed   Mature
  • The Zarif Haikal Possession
    4.6M 194K 91

    Zarif Haikal menatap Zara tajam. Gigi diketap kuat menahan perasaan geramnya pada Zara. Zara menunduk diam. Getaran pada badan Zara boleh dilihat dengan jelas. " Jangan harap kau boleh pergi dari aku Zara ". Ujar Zarif sinis. Zara tergamam. Apa yang dia boleh lakukan? Lelaki di hadapan dia ini punyai segalanya. Man...

    Completed   Mature
  • KEKASIH BAYANGAN [COMPLETED]
    1.1M 95.1K 55

    𝒌𝒆𝒌𝒂𝒔𝒊𝒉 𝒔𝒆𝒓𝒊𝒆𝒔 𝒗𝒐𝒍 1 "𝑪𝒊𝒏𝒕𝒂 𝒌𝒊𝒕𝒂 𝒂𝒃𝒂𝒅𝒊 𝒔𝒆𝒍𝒂𝒎𝒂𝒏𝒚𝒂..." "Saya lapar... Ada makanan tak?" Itu merupakan titik perkenalan di antara Hawa dan Muhammad. Masing-masing bagaikan ada daya tarikan yang membuatkan mereka saling terikat. Daripada perkenalan yang singkat itu mulai hadir bunga...

    Completed  
  • ISTERI TUAN GHIBRAN
    1.4M 126K 44

    She is mine❞ "Tuan muda, puan buat hal lagi dia curi ayam jiran." Menjadi suami seorang gadis yang nakal memang pilihan nya namun menjaga gadis itu bukan lah sesenang yang disangkakan oleh nya. "Tuan muda tuan muda eh tak sedar ker diri tu dah tua orang asyik panggil tuan muda."- Dahlia umairah. "Yang kau...

  • Lelaki Dingin itu Suami Aku✔
    7.4M 224K 68

    Arissa, yang dibeli oleh Rayyan dari kelab malam tidak ubah dilayan seperti perempuan simpanan Rayyan. Bukan cuma itu, Rayyan mengurungnya di dalam kondominium yang serba mewah. Rayyan mula cemburu apabila melihat layanan Kamal terhadap 'perempuan simpanan' dia seperti seorang kekasih. Lagi-lagi kalau Arissa melayan K...

    Completed  
  • C | Cuddle
    2.2M 179K 93

    💍 the everyday life of aku dan suami aku yang introvert. note: cerita ini sequel 'flirt', tapi boleh baca sebagai standalone. (:D) ‼️ mature readers only! please do not copy my ideas and polish it up into your own writing... by doing so, you lack originality and creativity. being proud and receiving recognition fro...

    Completed  
  • BABYGIRL MR HAYYAN QALISH | C
    4M 285K 73

    First romance story by cweetiee 𝐇𝐀𝐘𝐘𝐀𝐍 𝐐𝐇𝐀𝐋𝐈𝐒𝐇 𝐅𝐈𝐓 𝐐𝐀𝐒𝐄𝐇 𝐀𝐑𝐈𝐀𝐍𝐀. Tidak tersangka di dalam fikiran Qaseh yang dia bakal berkhawin dengan seorang jejaka yang mempunyai semuanya, seperti drama melayu yang dia berkhawin dengan ceo terkenal. HAYYAN QHALISH sepotong nama yang mampu membu...

    Completed  
  • Dear, Dr. Leo
    593K 46.9K 36

    Tidak pernah langsung terlintas di dalam fikiran Pearl Helena bahawa pensyarahnya sebenarnya seorang mafia. Dia dapat mengetahuinya apabila terdengar perbualan pensyarahnya bersama lelaki yang tak dikenali. "Dr, are you kidnapped me?" - PEARL HELENA "As you can see, yes" - LEO CALLISTO DEVLIN Apa yang akan jadi kepad...

  • THE RULES: BRAYAN [Complete]
    3.9M 306K 92

    "Maaf, Nayra. Saya terpaksa pecat awak." Perkataan pecat itu sudah 20 kali aku dengar. tak tau sebab mengapa dipecat. malang sungguh hidupku. Tak ada angin, tak ada ribut tiba-tiba muncul pula surat misteri di hadapan rumah. Katanya, tawaran pekerjaan menjadi pembantu rumah. Gaji yang ditawarkan sungguh mengejutkan...

    Completed  
  • Aku Shark, Suami Dia! [COMPLETE]
    8.1M 549K 73

    Pemenang The Diamond Awward [The best storyline2020🏆, The top hero2020🏆,The best romance2020🏆,The top author2020🏆 AIN SURAYA, dia seorang isteri yang sangat mencintai seorang suaminya. Kasih setia cintanya hanya ikhlas buat lelaki bernama FAJAR. Sehingga, apa yang lelaki itu lakukan dia langsung tidak kesah. Asalk...

    Completed  
  • HOUSEHUSBAND MAFIA
    263K 28.5K 28

    STOP UPDATE SEKEJAP. JGN BACA SELAGI AYAT NI TAK PDM "Sayang nak makan apa hari ni?" "Ada baju yang sayang nak abang basuhkan?" Apa? Salah ke jika seorang lelaki membantu membuat kerja-kerja isteri di rumah? Okay fine, to be honest aku Muhammad HansAndrew bin Megat Naufal cuma nak pikat hati beku si isteri. Entahlah a...

  • Gengster sekolah tu milik aku
    286K 12.5K 51

    #highnestranking ;74inteenfiction ;64inteenfiction ;54inteenfiction ;38inteenfiction ;29inteenfiction ;1 inteenfiction Jika kau percaya selepas hujan pasti ada pelangi , jadi kau perlu tahu selepas derita pasti akan bahagia . ." "What ?! Kahwin ? With her ?! Haha jangan buat lawak ." Ariel . "But ibu Elya masih muda...

  • Lanets
    2.9M 304K 89

    「 completed 」 「 inspired by Ouran Highschool Host Club 」 [AMARAN: bab awal awal sedikit cringe dan karakteristik kurang konsisten. kalau nak versi yang sempurna, belilah buku fizikal (akan datang) 👍🏻] Ini kisah sekumpulan 5 orang pelajar lelaki rupawan yang menjalankan bisnes dengan menawarkan servis teman lelaki u...

    Completed  
  • Silver High: Hani [TERBIT SEBAGAI 'KAD']
    3.9M 3.4K 4

    Tajuk: KAD Penerbit: Buku Fixi ISBN: 9789670042985 Bil mukasurat: 324 muka surat Harga RM24.90 Sinopsis: Setelah lama belajar di rumah, sudah sampai masanya Hani kembali ke sistem persekolahan. Pilihannya Silver High School. Dia nak lupakan semua kenangan pahit hampir tiga tahun lalu, dan dia nak enjoy tahun ini. Tapi...

    Completed  
  • Cinta Untuk MrGarang
    6.7M 333K 77

    Suami Romantik dan Penyayang? Tak pernah diduga Elleana akan mendapat suami garang dan tegas. Hidupnya yang selama ini tak pernah diatur oleh arwah baba kini diatur oleh Suaminya yang baru berusia 17 TAHUN. "Jangan nak menggatal sangat. Kau isteri aku"- Syafiq Hilman "Cuba senyum? Asyik nak marah je. Kan handsome kal...

    Completed  
  • Dr. Adam Ukasyah
    5.4M 277K 59

    Nakal, gedik, sexual harassment dan banyak lagi gelaran yang diberikan oleh Irish Arissya kepada Dr. Adam Ukasyah, merangkap pensyarah mudanya. Hubungan Irish dan Dr. Adam boleh diibaratkan seperti kucing dan anjing. Tak pernah nak sebulu. Lebih-lebih lagi apabila Irish mempunyai masa silam menyebabkan dia membenci le...

    Completed  
  • YOU'RE MINE ! MR MAFIA | C | A R S •1•
    5.9M 237K 58

    [ 1st BOOK = ARS ] ___________________ Dia berbahaya. Dia penuh dengan misteri. Dia penuh dengan muslihat. Dia... Danny Asyraf Lee. Mafia yang digeruni. Raisya Hanania. Gadis malang yang menjadi suri hidup si mafia itu. Tetapi terjadi perubahan dalam hidup gadis itu apabila mengenali si mafia. "You're mine Mr Mafia"...

    Completed  
  • Encik Penulis, Miss Photographer!
    666K 33K 70

    Zafran Aidil seorang penulis yang tidak terlalu serious dan tidak suka dengan populariti. walaupun dia seorang penulis, tetapi tidak ramai yang mengenalinya. Qaisara Irdina pula seorang yang ceria, happy dan suka menangkap gambar. dia mengambil jurusan Photographer dan setelah habis belajar, bekerja di satu butik per...

    Completed  
  • Ma Sweet Mafia!
    4.8M 196K 47

    "I hate you!" - Aisya Zahra "But I love you." - Airil Iskandar Seorang wanita yang kena tangkap basah dengan anak bossnya sendiri? Dia, lelaki mafia yang terlampau sweet. Enjoy! Special thanks to karmadahlia for this beautiful cover 🖤 update: cerita ni agak tah pape, sebab saya first time buat cerita ni masa i for...

    Completed  
  • Isteri 17 Tahun
    5.9M 218K 66

    Luqman Rafi'e seorang jejaka yang bekerjaya ,setelah tamat berlajar di luar negara.Suatu hari ibubapanya meminta dirinya untuk berkahwin dengan anak kenalan bapanya ; "Papa , are you serious want me to get married with a student ? 17 year old ?" - Rafi'e Tetapi, dia tidak membantah malah bersetuju dengan itu . Jadi in...

    Completed  
  • C | ARBELL'S [ INEFFABLE ]
    110K 9.4K 21

    [ ᴇᴍɪᴇʀ ʀᴀʏᴅᴀɴ ʀᴀʏʏᴀɴ ᴀᴅᴀᴍ ] [ ᴀʀʙᴇʟʟ ᴇᴅᴇɴ ʜᴀɪᴢᴇʟ ] Semuanya seperti mimpi yang sering diingini oleh semua manusia untuk menjadi kenyataan... Arbell, seorang gadis tunggal yang masih belum menamatkan pelajarannya tetapi menerima untuk berkahwin awal. "Make me to always fall for you" -Arbell- "Are you sure, takkan men...

    Completed  
  • Gengster Tu Aku Punya!
    8.8M 466K 72

    Highest Rank #1 in Romance Dia jahat. Dia samseng. Dia annoying. Dia selfish. Dia gengster. Tapi, dia aku punya. Ayna Maisarah dan Alief Danyel yang terikat kerana masalah keluarga. Bukan kehendak hati. Tetapi terpaksa. Ye, sangat clichè, tetapi akhirnya cinta mereka melengkapi antara satu sama lain. "You are mine. Y...

    Completed  
  • Dahlia Mikail
    12.1M 536K 76

    [Previously known as Mr Tengku VS Miss Flower] [Wattys Awards Winner 2016] Highest ranking: #1 in Romance #1 in Viral list -- "Saya tahu yang awak akan setuju jugak akhirnya untuk kahwin dengan saya," ujar Tengku Farhan. "Macam mana awak tahu?" Orked menyoal. Kedua tangannya disilangkan ke dada. Kaki Tengku Farhan mul...

    Completed  
  • C | ARBELL'S [ INEFFABLE ] 2
    83K 7.3K 33

    [ 𝙴𝙼𝙸𝙴𝚁 𝚁𝙰𝚈𝙳𝙰𝙽 × 𝙰𝚁𝙱𝙴𝙻𝙻 ] Di dalam kehidupan yang nyata ini, tidak semestinya keingginan kita sentiasa termakbul kerana kita hanyalah manusia biasa yang penuh dengan perancangan. "Baby, you are mine!FOREVER!" -EMIER RAYDAN- "Over protective betullah ish !! " - ARBELL - "I LOVE YOU" - EMIER RAYDAN...

    Completed  
  • Encik Sweet Talker ! √
    1.8M 83.9K 43

    Feeya. Gadis yang kematian tunangnya. Sayangnya terhadap si mati umpama infiniti. Akhirnya dia terpaksa bernikah dengan seorang lelaki bernama Ryan. Pendek cerita Ryan ni tak suka Feeya, Feeya tak suka Ryan. Lol cliche kan ? Dalam keretakan rumah tangga, Feeya menerima dugaan berat iaitu kematian seluruh keluarganya d...

    Completed  
  • Mr. Sweet Tu Aku Punya !
    1.6M 92K 67

    HUZAIRIE | ALIYA Apabila rakyat biasa harus berkahwin dengan anak raja ? Hanya kerana wasiat yang dicipta pada masa lampau ? Aliya Sofrina anak rakyat biasa perlu menunaikan wasiat atoknya dan atoknda Tengku Ilham Huzairie. Adakah Aliya Sofrina boleh bertahan dan bersabar dengan sifat dingin Ilham Huzairie yang tidak...

    Completed  
  • My Dangerous Billionaire Husband's {COMPLETE}
    942K 36.2K 22

    Adrian Naufal Nur Arissa Sharil Adam Nur Anissa ___ Air mata berguguran apabila hati sudah terluka .. Arissa terpaksa paksa menikahi seorang lelaki yang tidak dikenalinya pada usia 17 tahun. Dalam masa setahun itu dia bebas kerana dia hanya menerima gelaran Isteri tapi dia tidak pernah melihat lelaki yang menjadi sua...

    Completed   Mature
  • Psycho Of Love
    4.7M 219K 60

    [ The Great Writer Winner Novaestar Award 2017 ] "Senior...tolong lepaskan saya.." "Shhh my love" Dia bukan lelaki perfect. Dia gila. Dan dia psiko. Psiko akan kau. ⚠WARNING ONLY 15+ CAN READ THIS⚠ Start Publish: 21/12/2016 End Publish: 31/12/2017 Highest ranking :- #1 in romance

    Completed