Select All
  • С вкус на шоколад
    40.4K 2.4K 31

    Виктория е най-обикновено момиче,живеещо в прелестната Барселона заедно с постоянно работещата си майка. В компанията на най-добрата си приятелка, Виктория ще се забърка с момчета,които изцяло ще променят кроткият и начин на живот.

    Completed  
  • Step Lovers
    751 39 7

    Катрин Невил и Тоби МакГарет са заклети врагове. Какво става обаче, когато разбират, че майката на Тоби и бащата на Катрин решат да се оженят и да живеят заедно? Как ще могат две тотални противоположности да живеят заедно? Или да се влюбят? Ще разберете в историята Step Lovers. Ето и някои от героите: Катрин Невил - S...

  • Forever Yours
    34K 1.8K 11

    @camerondallas: Защо не ме мразиш като всички останали? @hopemason: Не знам. @hopemason: Може би те обичам твърде силно, за да те намразя.

  • You make my life hell, but i love you
    43.9K 3.4K 24

    Обичах го повече от всичко, бях готова да направя всичко за него. За него жертвах всичко, но дали това беше правилният избор? Сега съм сама, нямам никого. Той е виновен за всичките сълзи,които пролях, за всичката болка,която изпитах, за това,че жертвах всичко, но ако не беше той, сега него нямаше да го има.

  • BAD BOY
    96.7K 4.3K 40

    Историята се пише с pyfi_2000 Зелено. Те бяха зелено. Дълбоки, приличащи, примамни и изкушителни, както и очаквах. Предхождаха му на къдравата коса и тези скули, които имаше, а да не говорим за тялото. Беше облечен в черно, явно днес ще ходи на погребение. Моето погребение за жалост. Не знам какво точно да си мисля в...

    Completed  
  • assistant » jack gilinsky
    3.2M 75K 42

    "i'm your boss, not your friend." + lowercase intended highest rank: fanfiction #4

    Completed  
  • The Same Girl
    89.1K 5.6K 33

    Това, което не ни убива, ни прави по-силни. Чувала съм този израз доста пъти, но дали това, което гласи, е вярно? Може ли изживяната болка да ни направи по-силни? По-добри, по-безстрашни? Или истината е, че тя просто ни прави по-безчувствени?

    Completed