Seleccionar todo
  • Ejderhanı Nasıl Eğitirsin
    158K 4.6K 35

    Yazılan bütün hikayeler ingilizce. Daha önce ejderhalar hakkında türkçe hikaye yazan olmadi. Bu yüzden ben ilk olucam :) Bu repligi bir yerden hatirladiniz :)

    Completa  
  • Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
    32.1K 1K 14

    İkinci kitabımla sizlerleyim! Bu kitapta yıllar sonrasına gidiyoruz! Aesa ve Eirik! Onlar tıpkı anne ve babası gibi! Yerinde duramıyor! Hıçgıdık'a göre onları gözlemek köy yönetmekten daha zor. Şimdiden desteklerinize teşekkür ediyorum. Size isimde buldum! Binicilerim benim!

  • Element
    415K 29.1K 36

    Duru çevresindeki savaştan bir habersiz sıradan bir genç kızken kendini kanlı savaşın tam ortasında bulmuştu... O sıradan bir kız değildi... Tanrıça İrx onu seçmişti. Ama o haline isyan edemiyordu! Çünkü yanında onu her daim bırakmayacak bir Koruyucu meleğe sahipti.

    Completa  
  • The Legend of Korra
    4.9K 159 10

    Avatar hayranlarından iki kişinin (Orhun-Abdullah) ilk acemilik eseri Avatar Korra Vaatu'yu yenmiştir ve dünya tekrar huzura kavuşmuştur. Fakat şimdi Crasor denilen biri ortaya çıkmış ve saldırılar yapmaya başlamıştır Bu adam kimdir ne istemektedir ve taşı neden bu kadar çok istemektedir ? Not: Avatar'a dair hiç bi...