Select All
  • 𝐓𝐞𝐧𝐠𝐤𝐮 𝐇𝐚𝐧𝐢𝐦 𝐄𝐫𝐢𝐚𝐧𝐚 | 𝐂
    868K 31.6K 67

    𝐔𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐓𝐞𝐧𝐠𝐤𝐮 𝐒𝐞𝐫𝐢𝐞𝐬 𝐕𝐨𝐥 𝟑 𝐊𝐧𝐨𝐰𝐧 𝐀𝐬 𝐇𝐢𝐬 𝐋𝐨𝐯𝐞𝐥𝐲 𝐖𝐢𝐟𝐞 𝐍𝐚𝐢𝐦 𝐅𝐚𝐞𝐞𝐪 | 𝐓𝐞𝐧𝐠𝐤𝐮 𝐇𝐚𝐧𝐢𝐦 𝐄𝐫𝐢𝐚𝐧𝐚 "𝐆𝐚𝐝𝐢𝐬 𝐤𝐞𝐬𝐚𝐲𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐍𝐚𝐢𝐦 𝐅𝐚𝐞𝐞𝐪" Start : 2022 End : 2023 ➾ 𝐂𝐫𝐮𝐬𝐡 𝐭𝐨 𝐌𝐚𝐫𝐫𝐢𝐚𝐠𝐞 𝐭𝐫𝐨𝐩𝐞 ➾ 𝐒𝐡𝐞 𝐟𝐞𝐥𝐥 𝐟𝐢𝐫𝐬𝐭, 𝐡𝐞 𝐟𝐞𝐥𝐥...

    Completed  
  • 10 Favours ©
    5.7K 1.1K 18

    2022 "Dia ada, dia kuat, dia cuba." [Ini perjalanan hidup Arabella menunaikan 10 permintaan Aslan, si hantu annoying demi mengentahui kisah disebalik kematian hantu tersebut.] romcom shortstory. [Mula: 9/3/2022] [Tamat: 6/9/2022] ⚠️ Mention selfharm, mental disorders, bullies and suicide. Apabila hati teriak mahu p...

    Completed  
  • C | Butterfly
    5.1K 566 64

    "Seekor kupu-kupu selalu mengingatkan kita bahawa akan ada kebahagiaan selepas kesakitan." 𝐛𝐮𝐭𝐭𝐞𝐫𝐟𝐥𝐲 - 𝟐𝟎𝟐𝟐 @khyrin

    Completed  
  • The Boy Next Class [C]
    31.5K 2.1K 36

    Segalanya bermula apabila Dahlia Qaisaraa menjumpai sekeping kad di dalam laci mejanya. Tanpa nama, tanpa sebarang petunjuk, hanya ungkapan cinta yang membuatkan dia meluat. Siapa pula yang mamai tiba-tiba bagi dia surat cinta bagai ni? ❝ If I had a flower for every time I thought of you, I could walk in my garden for...

    Completed  
  • The Stupidos | The Hidden Cure
    883K 55.9K 53

    Teen Fiction ' Humor | Completed Season 1 || The Stupidos Series [ Dibukukan ] ••• Hazelizz Zachary - Saat mendengar sebaris nama ini, pasti sinonim dengan gelaran si sombong. Tidak mempunyai kawan malah tidak mahu berkawan. Hanya disebabkan kisah silamnya, dia lebih memilih untuk tidak mempunyai kawan. Namun, itu han...

    Completed  
  • THE RULES: BRAYAN [Complete]
    4.1M 318K 92

    "Maaf, Nayra. Saya terpaksa pecat awak." Perkataan pecat itu sudah 20 kali aku dengar. tak tau sebab mengapa dipecat. malang sungguh hidupku. Tak ada angin, tak ada ribut tiba-tiba muncul pula surat misteri di hadapan rumah. Katanya, tawaran pekerjaan menjadi pembantu rumah. Gaji yang ditawarkan sungguh mengejutkan...

    Completed  
  • rain ; if it is you.
    92.6K 10.5K 18

    "akan ada pelangi selepas hujan," 2022 | @mintytxt - h.

    Completed  
  • angkasa dan seribu harapan.
    66.2K 8.1K 8

    kata kata buat mereka yang lelah dengan dunia. - @mintytxt | 2022

    Completed  
  • photograph in 1997.
    18.3K 2K 8

    loving can mend your souls. k's | 2022, @mintytxt.

    Completed  
  • C | 𝐁𝐅𝐅
    687K 64.8K 103

    ALPHABET SERIES: B for BFF 2# Apa pendapat korang tentang kawan baik sendiri? [C]Jun2018-Disember2018

    Completed  
  • sejarah | [izzaya]
    103K 12.3K 18

    in which i found another side of you. - your favourite crime. .・:*:・゚'✫,'✫'゚・:*:・˙ .・:*:・゚'✫,'✫'゚・:*:・˙ > text malaysian au > tw : pelik, calming (?), swag, smooth > idk tbh when will this end > thankyew, have a great day <33

    Completed  
  • di bawah langit
    127K 13.8K 15

    "rumah ternyaman di dunia." - b's | 2022, @mintytxt

    Completed  
  • highschool love [nasya]
    296K 32.1K 29

    in which i found pure happiness in you. - forever, till death do us apart. [ highschool : au ] warning - lots of fluff, geram, butterflies, cringe (?), swag > hadir dari tiktok ke tu asjsbdlfcqilxcwy > thanks for supporting, have a great day! ♡ '・ᴗ・ '♡ tw : aesthetic love story <3

    Completed  
  • C | 𝐀𝐃𝐎𝐑𝐄 (ft. FUTURE)
    657K 72.8K 114

    ALPHABET SERIES: A for ADORE 3# Apa pendapat kau tentang surat cinta di zaman serba moden ini? [C] November2018-Mei2020

    Completed  
  • Juvana [BBB] ✓
    32.5K 3.7K 30

    [#] Winners Of Wattys2020 Kau pernah dengar tentang Jenayah Juvana ? Atau pernah terbaca mana-mana artikel berkaitan Juvana ? Tak ? Tak apa. Aku akan ceritakan apa itu jenayah juvana sekali gus menceritakan kisah hidup aku sebagai seorang pelajar juvana. Nama aku Taufan. Ini bukan saja kisah aku tapi, terdapat juga ki...

    Completed  
  • القمر [bulan]
    941K 97.7K 28

    "matahari masih indah." > @mintytxt, | 2021 - n.

    Completed  
  • الشمس [matahari]
    258K 31.4K 18

    "bulan masih cantik." 2022 | @mintytxt - e

    Completed  
  • Ustaz, Tunggu Saya!
    821K 32.1K 61

    Aisya Rabecca - seluar slack, jeans, kemeja-T , mini skirt dan semua jenis pakaian tak cukup kain. Itu semua sudah biasa baginya yang tinggal dibandar metropolitan. Clubbing dan balik rumah dalam keadaan mabuk. Itu semua rutin nya. Athief Hamidi - serban, jubah, songkok atau kopiah, kurta dan sejenis dengannya. Menjad...

    Completed  
  • Home | Heaven
    44.2K 5.7K 52

    Semuanya bermula bila aku ditinggalkan di Kanada untuk memuaskan hati seorang lelaki tua yang jahat lagikan berkedut. Siapa lagi kalau bukan grandpa. Takkan abang Fir kot walaupun dia salah satu penyebab aku terpaksa tinggal kat sini. Tapi aku tak menyesal. Perkara ni membuatkan aku lebih berdikari dan matang tapi ota...

    Completed  
  • Home | Ancestry ✔
    100K 8.8K 47

    Semuanya bermula bila aku tengah scroll IG dan ada sorang mamat ni dm aku. Yang bestnya tak ada angin ribut petir, dia tiba-tiba mengaku sebagai abang aku. Choii what in the k-drama world is this? Aku ingat dia main-main. Mana tau nanti aku beria balas "Oh really? So family real I sepupu Ronaldo ke? Atau I ni anak sau...

    Completed  
  • Hacker 426 ✔️
    3.2M 323K 90

    [KARYA PERTAMA] Huwaaa... Cantikkan cover tu? Cover yg lawa gila tu by @azleyanaaa [In Editing] Shafira Addina. Seorang perempuan biasa yang hanya menjalani kehidupan seperti gadis lain. Keluarganya lengkap dan sentiasa bersulamkan bahagia. Dan seperti manusia lain, Shafira juga punya sahabat yang susah senang bersam...

    Completed  
  • 7 Girls, 7 Boys (Completed)
    624K 27.5K 58

    Girls + Boys = Hell. Apabila girls ditempatkan di sebuah banglo bersama jejaka, cinta dan benci tumbuh sesama mereka. Dengan SPM hampir dekat, masalah demi masalah muncul. Boleh mereka tidak bercakar ayam? Boleh mereka mempertahankan cinta long last? Manglish story #10 in Romance on 29 December 2016

    Completed  
  • School : World Of Musical ✔
    599K 29.6K 74

    [ C O M P L E T E D ] Mengisahkan kerjasama 6 orang gadis yang bergelar TGT, dalam menaikkan Music World di Emerald Highschool. Turut terlibat, TF, 6 orang jejaka idaman yang merupakan hotstuff sekolah. Mereka juga giat dalam sukan seperti baseball dan basketball. Tatkala 12 remaja ini bergabung, ada saja kerenah, te...

    Completed  
  • Flowers Of Love ✔
    428K 17.1K 69

    [ C O M P L E T E D ] ❗Read School : Musical World first❗ + No sinopsis. Aku tak reti nak buat sinopsis bagai ni. Nanti sinopsis ke mana, plot story ke mana. Percayalah. Just tekan butang read tu eh? Inshaallah best punya. || Start : 10 Mar 2018 || || End : 01 Dis 2018 ||

    Completed  
  • Maths
    349K 34.7K 52

    『 COMPLETED 』 🏆 WATTYS 2020 WINNER FOR YOUNG ADULT CATEGORY 🏆 🏅 THE BEST TEEN FICTION STORY FOR YOKINA HOSHI AWARD 🏅 Budak poyo lagikan sombong kena ajar aku Matematik. Takut weh... "Everyone wants happiness without pain, But you can't have a rainbow without a little rain." ...

    Completed  
  • dandelions | faaiq iman .
    7.2K 1.4K 20

    ❝ Everything starts with a little crush and it ends with a lot of tears ❞ 'couse i'm in a field of dandelions, wishing on every one that you be mine , mine. KARYA 3

    Completed  
  • Love Cycle. ✔️
    16.1K 2.4K 32

    K A R Y A|| p e r t a m a Old title : Love Recycle ; W A R N I N G - waktu ni penulisan pun still tunggang langgang :( - CERITA PALING MENGARUT (T^T) -story saya bukan tempat awak cari logical, sila pergi science fiction kalau gitu ^^ [ comedy+teenfiction] 💯 idea sendiri, idea orang lain logik jadi aku takde masa n...

    Completed  
  • Gadis Pujaan Bad Boy ✔️
    422K 22.8K 55

    ❝ protecting you from behind is the hardest thing that i've ever done ❞ The Collosal. Merupakan satu group yang terdiri daripada 5 orang. Ya ya aku tahu korang dah boleh agak dah mesti diorang ni hensem, famous. Tambahan pula, diorang merupakan sebuah band yang terkenal. Cerita cliche memang macam tu so mohon tabah e...

    Completed  
  • »ERROR« [ZombieMalay]
    152K 15.2K 34

    "Semuanya telah berakhir," Daerah kecil Kudat menjadi huru-hara apabila satu wabak misteri melanda daerah tersebut. Tiada sesiapapun yang sedar sejak bila wabak tersebut muncul, namun ia tersebar dengan pantas malah belum ada penawar! Ana tekad untuk keluar dari daerah tersebut dengan selamat bersama rakan-rakannya...

    Completed  
  • »Abolition« [ERROR#2]
    70K 7.9K 31

    Sequel kepada »ERROR« Daerah Kudat musnah, lenyap daripada muka peta dengan hanya sebiji bom. Tujuannya adalah untuk menghalang daripada wabak misteri terus merebak. Namun benarkah ia boleh dihalang? Wabak misteri akhirnya diberi nama, Ex16. Semua sangka ianya terhapus sekali bersama-sama dengan daerah Kudat tetapi s...

    Completed