Select All
  • 𝐒𝐓𝐔𝐂𝐊 𝐖𝐈𝐓𝐇 𝐔 ♡ 𝐏𝐀𝐑𝐊 𝐒𝐔𝐍𝐆𝐇𝐎𝐎𝐍
    167K 6.4K 33

    𝗕𝗢𝗢𝗞 𝟮 𝗢𝗙 𝗧𝗛𝗘 ❛𝗗𝗥𝗘𝗔𝗠𝗟𝗜𝗞𝗘❜ 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗘𝗦. ♡𝘍𝘢𝘬𝘦-𝘋𝘢𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘈𝘶♡ Sunghoon felt a wave of guilt wash over him. After all, no girl should be bothered by her ex. And this all was partly his fault even if he didn't want to admit it loudly. Then, Sunghoon got an idea. A very crazy one at that. He co...

    Completed  
  • 1 perfect, 6 disabled.
    18.7K 1.1K 10

    menceritakan tentang heeseung yg mempunyai 6 orang teman yg ke enam temannya mempunyai kekurangan.

  • [✓] 7 WISHES
    2M 214K 48

    [ PART LENGKAP + SUDAH DIBUKUKAN but pre-order only! BISA DIBELI DI SHOPEE @chokopublisher 2 ] Di sebuah panti asuhan bernama 'Cahaya Harapan' terdapat 7 anak laki-laki yang paling berbeda dari yang lain: 1). Januari Kasandanu, anak penderita tunanetra dari lahir yang sengaja dibuang oleh orangtuanya di pinggir jalan...

    Completed  
  • Psychopath ; His Angel
    30.2K 6.3K 57

    P S Y C H O P A T H : H I S A N G E L kim sunoo fanfiction The dangerous psychopath fall in love with an ordinary angel . Dia sanggup melakukan apa sahaja demi bidadari pujaannya . Kau sentuh bidadari dia , bersiap sedia untuk mati . ©Luvlyaira_

  • MELTING.┃ park sunghoon ✔︎
    340K 18.6K 37

    ❝ I hate that you have me in your control. ❞ She was his summer and he was her winter. A girl, who's badly diagnosed with hyperthermia, wanted to hook her best friend up with the school's coldest ice prince. Complication appeared once she discovered that he had the opposite of her temperature disorder. ━━ ❍ soulmat...

    Completed  
  • (DISCONTINUED) ❝Whisked Away❞ + Jungwon
    1.1K 150 11

    15+ Siapa sangka teman baik perempuan Jungwon yg terdahulu sangat manis dan lembut kini menjadi salah satu penjenayah dikehendaki pihak polis. Paling teruk sekali, Jungwon sendiri diperintahkan untuk menangkapnya. ❝If you ever want to arrest me. Then do it now❞ ┌ ·  ·  ·  · ♡ Start : 24 January 2024 End : -

  • Wishes | p.js
    324 32 3

    "he was sunshine, i was midnight rain." - park jongseong au.

  • stars | park sunghoon ✔
    184K 8.2K 30

    "couples. a menace to society." "of course you'll say that. you're single." "won't you be technically single as well since your 'crushie-lovey' has a girlfriend?" ➳ wherein ahn seola gets closer with her co-student council member, park sunghoon, after confessing to him instead to her crush.

    Completed  
  • ✓ | only girl, park sunghoon
    151K 7.1K 42

    ❝ you're beautiful, eunju ... and i'll make sure you know how beautiful you really are. ❞ 𝐈𝐍 𝐖𝐇𝐈𝐂𝐇 ───── ˎˊ˗ 𝗯𝗮𝗲𝗸 𝗲𝘂𝗻𝗷𝘂 likes popular boy, lee heeseung, though she's too caught up in her own insecurities to do anything about it. 𝐎𝐑 𝗽𝗮𝗿𝗸 𝘀𝘂𝗻𝗴𝗵𝗼𝗼𝗻, lee heeseung's best friend offers to h...

    Completed  
  • GHOST OF YOU ꗃ psh
    153K 11.2K 23

    There's always more than what meets the eye. p. sunghoon completed | © 2020

    Completed  
  • 𝒍𝒆𝒕𝒕𝒆𝒓𝒔 𝒂𝒏𝒅 𝒑𝒂𝒊𝒏 ━━ park sunghoon
    757K 38.3K 50

    💌ㅤ𓏧ㅤ 𝗜𝗡 𝗪𝗛𝗜𝗖𝗛 park sunghoon receives heart warming letters from a certain admirer, who's currently hurting on the inside . ❝ 𝘪 𝘥𝘰𝘯'𝘵 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘢𝘣𝘰𝘶𝘵 𝘵𝘩𝘦 𝘱𝘢𝘪𝘯 𝘰𝘧 𝘳𝘦𝘫𝘦𝘤𝘵𝘪𝘰𝘯. 𝘫𝘶𝘴𝘵 𝘣𝘺 𝘳𝘦𝘢𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘮𝘺 𝘭𝘦𝘵𝘵𝘦𝘳𝘴, 𝘪'𝘮 𝘢𝘭𝘳𝘦𝘢𝘥𝘺 𝘴𝘢𝘵�...

    Completed  
  • SHINING VOICE - [니키]
    48.8K 2K 31

    "𝙏𝙚𝙖𝙘𝙝 𝙢𝙚 𝙨𝙞𝙜𝙣 𝙡𝙖𝙣𝙜𝙪𝙖𝙜𝙚, 𝙈𝙞𝙮𝙪𝙠𝙞." ♪ Miyuki's greatest dream was to speak, yet she was mute. Yokai, her former best friend, will see her as different in the eyes of the rest of the world, and her boyfriend, Riki, seems more interested in Miyuki than he'd like... started: 07/01/24 end: 07/02/24...

    Completed  
  • ONE WISH - [성훈]
    331K 24.6K 30

    " 𝗛𝗲𝘆 , 𝗼𝗿𝗶𝗴𝗮𝗺𝗶 𝗴𝗶𝗿𝗹 . 𝗗𝗶𝗱 𝘆𝗼𝘂 𝘀𝗲𝗲 𝗺𝘆 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗲𝘀𝘁 𝗳𝗼𝗿𝗺 ? " The girl nodded and showed him a beautiful folded origami painted with watercolour . " 𝗜 𝘂𝘀𝗲𝗱 𝗶𝘁 𝘁𝗼 𝗺𝗮𝗸𝗲 𝘁𝗵𝗶𝘀 𝗼𝗿𝗶𝗴𝗮𝗺𝗶 ! " In which an origami becomes the beginning of their roller-coaster story . [ cringe...

    Completed  
  • uninstallove 𖡼 yang jungwon
    904 134 3

    original (malay ver ) kau uninstall app tu bermakna kau buang cinta aku juga. republished start : 18.02.24 end : 00.00.00

  • bemynemo 𖡼 park sunghoon
    532 77 6

    ( malay ver ) bemynemo meaning that imagine me as a person you like it and ill also doing the same thing we used each other to get what we needs start : 23.11.21

  • SUNGHOON | Cloudburst ✓
    191K 10.9K 46

    # 𝐏𝐀𝐑𝐊 𝐒𝐔𝐍𝐆𝐇𝐎𝐎𝐍: I want you more than any blue sky. + 𝐌𝐄𝐓𝐀𝐌𝐎𝐑𝐏𝐇𝐎𝐒𝐈𝐒 ➴ enhypen | park sunghoon ➴ written on july 2021 ➴ coming-of-age x romance ➴ original book cover & inspired plot ➴ all rights reserved

    Completed  
  • PRETTY BOY ,, 정원 ✓
    54.3K 2.3K 30

    ❝ when a girl unexpectedly fell in love at first sight with the prettiest boy in school, yang jungwon ❞ ©sunnylya, 2023.

    Completed   Mature
  • Enhypen Imagines
    386K 9.1K 60

    POV: You're the main character.

  • Espresso˚⁀➷。 Yang Jungwon
    69.3K 4.2K 54

    -an app wherein you can find your soulmate through his/her favorite type of coffee. A book for our favorite ghibli boy. It all started with the question "Why aren't we dating?" ( Dating App + Texting Au ) [ Highest Ranks ] #1 parkjongseong #1 enhypenjay #1 nishimuraniki #1 textau #2 leeheeseung #3 enhypenjungwon #3...

  • ETHEREAL : HIS PALETTE OF LOVE
    95 11 1

    [FATE SERIES : SIX] [CS] "Apa kurangnya saya? Kenapa awak tak pernah nampak saya dalam hati awak!" Tujuh tahun Arya pendam perasaan terhadap Owais. Tetapi semua itu langsung tidak mendatangkan hasil apabila Owais bercinta dengan rakan baiknya. Siapakah Ayra selama ini di mata Owais sehingga lelaki itu sanggup memilih...

  • TIMELESS : HIS BROKEN MELODY
    121 18 1

    [FATE SERIES : FOUR] [CS] Kehadiran cahaya mata membuatkan kehidupan Sara kembali bersinar. Tanpa anak kecil itu mungkin Sara sudah lama menyerah kalah. Namun, siapa sangka kehadiran seorang lelaki yang pernah di cintainya dahulu membuatkan kehidupan Sara kembali huru hara. "Sara, saya janji akan jadi ayah yang baik...

  • EUPHORIA : OUR JOURNEY
    78 11 1

    [FATE SERIES : TWO] [CS] Benarlah, cinta manusia itu tidak kekal tetapi cinta tuhan terhadap hambanya sentiasa kekal. Kehadiran Danish dalam hidup Aisyah membuatkan Aisyah sedar bahawa seorang hamba tidak perlu mengejar cinta manusia kerana pilihan yang terbaik sentiasa datang daripadanya. "Danish, saya bukan yang...

  • SACRIFICE : HIS SILENT TEARS
    109 13 1

    [FATE SERIES : SEVEN] [CS] Pelacur. Itulah gelaran terhadap Aleena Sofea walaupun dia tidak pernah terlintas untuk gadaikan maruahnya. Kehadiran seorang lelaki dalam hidupnya membuatkan Sofea sedar bahawa dirinya masih mempunyai maruah. Malah harga dirinya tinggi. "Antara kita tak ada apa hubungan. Aku tolong kau se...

  • CHERISH : LULLABY OF LOVE
    79 13 1

    [FATE SERIES : FIVE] [CS] Lelaki itu ego. Terlalu ego untuk semua orang tetapi bukan untuk Wani. Haider Naim, seorang lelaki yang amat dikenali dengan sikap egonya, tetapi dalam diam lelaki itu sangatlah lembut terhadap Wani. "Wani, kau ni tak penat ke?" "Penat buat apa?" "Tak penat ke buat aku cair" Start : End :

  • YOU AND ME : OUR HIDDEN LOVE
    60 6 1

    [FATE SERIES : THREE] [CS] Agama menjadi penghalang untuk mereka bersatu. Tiada gunanya jika kita cintakan seseorang jika berbeza agama. Kerana agama mestilah di dahulukan. Tanpa pegangan agama, siapalah kita. "Jia, apa semua ni? Saya ingatkan awak nak berubah" "Awak tiada hak untuk mempersoalkan saya. Tinggalkan say...

  • strawberry kisses ; sweet dreams
    11.2K 1K 57

    [completed] [ STRAWBERRY KISSES ] [SEASON : ONE] Sour like a strawberry and sweet like a kiss. You make me learn about life, but I give you trauma. - Lee Youngmi, start : august 2023 end : september 2023 • [ SWEET DREAMS ] [SEASON TWO] I didn't expect you give me such a nightmare, but in my life, you're my dream...

    Completed  
  • zombie apocalypse ➳ sunghoon
    4.5K 1K 24

    apa nasib kau bila berlumba dengan masa apabila mengharungi detik huru - hara. 「 complete ! 」 © heewonsimp 2021

    Mature
  • CRAVE- ( Completed )-A Park Sunghoon FF
    109K 4.7K 84

    Yandere Sunghoon x reader ××××××××××××××××××××××××××××××××× I was startled as he held me by my jaw, brows furrowed hardly at me. "you are mine, you hear me? fucking mine, all mine." he mumbled at me... "i am not yours. never was and never will be. Loser..." I bravely said. I saw how his face reflects anger, his eyes...

    Completed   Mature
  • 𝔹𝕒𝕓𝕪? ||니키|| ✔
    162K 5.6K 15

    "Why is there a kid at my front door?". "How did my bully, Ni-ki, turn into a toddler!?" "Ni-ki, please cooperate with me so no one gets hurt, ok?". "Maybe It's not that bad having you like this after all". #1 in enha (07/30/2021) #1 in enhypenxreader (08/19/2021) #1 in riki...

    Completed  
  • SUAMIKU DUDA ANAK SATU
    14.1K 579 12

    [cerita ni lebih kepada kisah hidup gadis bernama Hayna Tyara, bahagian untuk Ashraf tidak terlalu banyak] "asyik ponteng aje kamu ni! kahwin je la" - ibu betullah orang kata, kata kata ibu ni sebuah doa. tapi tula.. aku terkahwin dengan duda.

    Completed