Select All
  • Yaz Öküzüm
    290K 11.3K 19

    arkadaşlar bu benim ikinci hikayem önceki hikayemi 2 bölümde bırakmak zorunda kaldım malesef wattpada sorun çıktı bu benm 4-5 kendime açtığım wattpad ingilzce ayarlarda dil:türkce yazıyo ama ingilizce oldugu icin biraz zorluk cekiyorum umarim kitabimi beğenirsiniz bazı yerler alıntıdır anlarsınız zaten ama bi çookk y...

  • Kısa Korku Hikayeleri
    4.2M 68.2K 88

    Geceleri karanlığın sessiz eşiğinde sizinle birlikte olan birçok varlik vardır. Hikayelerde size bu gerçeğin sadece yarısı verilir fakat hikayeleri bunu bilerek okursaniz farkına varacaksiniz.. Korkulu okumalar!

  • BİR DENİZ KIZI HİKAYESİ (24/03/2015) Kitap Olmuştur.
    6.1M 139K 35

    Bir erkek... Hayatın sadece eğlenceden ibaret olduğunu sanan.. Ve bir deniz perisi... Bir sebeple dünyaya gelen.. Ve bir aşk... İmkansıza çare bulmaya çalışan..

  • YAZ ÖKÜZÜ
    38.7M 1.7M 61

    Hikayeyi güncellemeyi unutmayın

    Completed  
  • Doğa Üstü
    203K 7.6K 94

    İnsan ırkının uzun yıllar boyu aradığı felsefe taşının bulunup yüzyıllar boyunca süren bir savaş sonucu kırılarak ırklar oluşmuştur. JUIPP (IBLIS) IRKI WERNNY (KORUYUCU) IRKI GALIOF (BUYUCU) IRKI HUMAN (INSAN) IRKI HUIOS (GIZLI) IRKI TUYLK (ZAMAN) IRKI Bu ırklar arasındaki destansı savaşa insan ırkının katılmasıyla kı...

    Completed  
  • Annemin Gelini Olur Musun? (Raflarda)
    12.4M 252K 87

    "Sen annemin istediği gelinin tam zıttısın. Boyama tahtası bir yüzün, sarı olan boyalı saçların, beyaz bir tenin, çılgın ve kıpır kıpır bir kişiliğin var...Ha birde bakire değilsen tam da annemin istemediği gelin tipine uyacaksın. Bakire değilsin değil mi?"

    Completed