Select All
  • ISTERIKU BUDAK SEKOLAH [COMPLETED]
    2M 40.5K 81

    Irfan - Seorang lelaki 23 tahun berkahwin dengan budak perempuan yang baru 17 tahun. Tak sangka dia menjadi suami kepada budak sekolah. Isterinya merupakan pelajar yang menjadi kegilaan pelajar lelaki. Dan juga mempunyai ex boyfriend yang masih menagih cintanya. Kekasih lamanya yang merupakan isteri kepada kawan baikn...

    Completed  
  • Mafia's Princess
    1.3K 139 7

    " sorry , i terpaksa demi arwah bonda i" - TENGKU NURUL SOFIY AIRIS RAEBELLA AVAEYASYA nama aku ? Tengku Nurul Sofiy Airis Raebella Avaeyasha binti Tengku Zarul Aniq Alicandro Rafendra. Umur aku 24 tahun. CEO of R'A Holding. Bekerja juga sebagai CEO la , cuma tidak mafia. Yeke aku tak bekerja sebagai Mafia ? . Kelua...

  • HEART : THE HACKER'S PRINCESS [Hiatus]
    37.4K 4.2K 9

    [ 2021 ] HEART : THE HACKER'S PRINCESS [SLOW UPDATE] "Aku diam, kalau kau tak kacau aku." CARLOS BERNARD, lelaki asal German yang berperwatakan sangat pendiam.Hanya bersuara bila ada perlu, dan diam sekiranya tiada apa yang penting.Namun, dalam diam nya turut tersimpan seribu kemahiran serta tarikan.Bukan setakat waja...

  • LOVE : THE DEVIL'S SWEETHEART
    4.2M 251K 71

    [ 2021 ] LOVE : THE DEVIL'S SWEETHEART. Bijak! Kaya! Dingin! Itulah antara kata sifat yang sesuai diberikan kepada NASH ADRIAN.Keberhasilan jejaka itu mendirikan syarikatnya sendiri membuatkan dirinya lebih terkenal dan dihormati ramai.Tidak kira tua atau muda, semua perkataan lelaki tersebut pasti akan dituruti tanp...

    Completed  
  • Mafia in Love
    1M 35.2K 34

    Warning : kiss scene/ harsh words Warning 2 : cliche ****** "Aku sayang kau Najwa, tapi aku tak boleh cintakan kau lagi." - Adam ****** "Lepaskan saya." - Najwa ****** "He will be mine!" - Tasya ****** "Saya sukakan awak Najwa." - Isyraf ****** "Kau bodoh la Adam!" - Afiq ***** Aku benci baca sinopsis aku sendiri 💆🏻...

    Completed  
  • APHONIC #2 (Felyx) ✓- PREVIEW- DITERBITKAN
    193K 1.1K 11

    It's about 2 girls. Pindah ke Felyx Highschool, iaitu sekolah yang paling misteri di dunia. Banyak perkara pelik yang menimpa mereka berdua di sekolah itu. Apa sebenarnya rahsia di sebalik nama sekolah itu? Kehadiran Samdra Acelezz iaitu Sillent Killer paling bahaya juga mengejutkan mereka. Untuk tahu selebihnya, sila...

    Completed  
  • Ziyad Hayder
    849K 85.1K 72

    ⚠️Beware⚠️ : Hiatus (Jika tidak mempunyai kesabaran yang tinggi, tidak digalakkan untuk singgah dan baca. Tunggu status buku ni dah complete baru baca okie) BLURB ❝Maaf maaf, itu je yang kau tahu?❞ - Ziyad Hayder Pertemuan yang tak dijangka. Pertama kali, jejaka itu menyelamatkan dia daripada bekas tunang dia. Kali k...

  • QAYDER : MR COLD
    8.2M 337K 58

    # 1st Hello Mister! Series. • He's as cold as a polar bear, but he can be a hot tempter. | Polar Bear × Clematis | RAJA QAYDER hanyalah seorang lelaki biasa yang lebih suka stay low dan tak sukakan sebarang populariti atau publisiti murahan. Dia cuma mahu jadi dia dan impiannya cuma satu. Mahu menjadikan Airaa, gadis...

    Completed   Mature
  • Perfectly Imperfect
    751K 42K 76

    Hidupnya tak seperti orang lain. Memegang status sebagai anak kepada isteri nombor dua ayahnya yang sudah tiada membuatkan banyak dugaan yang harus dia tempuhi. Sehinggalah satu kejadian berlaku. Disebabkan hasad dengki kakak sendiri, dirinya dibuang keluarga. Muncul pula Hayyan, seorang lelaki yang tanpa sengaja masu...

    Completed  
  • ROSE'S [PREKUEL DHEO'S]
    1.4M 63.2K 23

    Sebuah prekuel novel Dheo's by Anjell Dheo Han X Nurissa Rose

    Completed  
  • [Terbit ]Mr. Headhunter [UNEDITED]
    7.4M 239K 30

    US Mafia: 3rd Series [COMPLETE] "I'm not just a killer, but I'm also a headhunter. Peluru aku takkan pernah tersasar dari kepala orang. Ramai yang dah jadi mangsa, kau nak jadi yang seterusnya?" -Mark Hayden William Jejaka yang sentiasa digilai ramai kerana perwatakannya yang sangat dingin dan sentiasa ten...

    Completed   Mature
  • KERANAMU [2]√
    101K 12.7K 53

    [KERANAMU 1 TIADA KERANA DIDELETE OLEH WATTPAD] [SEQUEL KERANAMU] -beautiful cover by @atieiza❤- 2 tahun hidup berjauhan,akhirnya Aira kembali pulang ke Malaysia selepas sahaja dia tamat belajar. Bumi Korea ditinggalkan dan dia kembali ke pangkuan suaminya,Syafiq. "I'm glad that sugar akhirnya balik Malaysia" Hidup...

    Completed  
  • ✓ ENRIQUE DANNIKA
    4M 239K 72

    # 4th UNDER HE SERIES: •Enrique Dannika 💋 ~Under His Deadly Revenge~ Perempuan lemah? Perempuan lembik? Perempuan cengeng? Tapi bukan bagi CLARISSA ROSE. Dia bukan lemah. Dia bukan lembik. Dia bukan cengeng. Tapi dialah pemegang takhta Organisasi King. Pada mulanya, sukar untuk percaya. Organisasi King? Tetapi pemimp...

    Completed   Mature
  • ANDRE LORENZO KIM | COMPLETED
    146K 10.5K 44

    𝙻𝚘𝚛𝚎𝚗𝚣𝚘 𝙺𝚒𝚖 : 𝚅𝚘𝚕𝚞𝚖𝚎 1🦋 Siapa sangka sebuah mimpi itu bukanlah hanya mimpi semata-mata? Dan siapa sangka pertemuan pertama mereka akan secepat itu? Andre Lorenzo Kim, jejaka kacukan Amerika-Korea, pewaris tunggal The Kims. Jatuh hati pandang pertama pada gadis yang didambanya. HIS ROSE. "Cause you are...

    Completed  
  • ANTARES 2
    627K 83.4K 9

    Antares Sebastian Aldevaro seperti angan. Sang Ketua Calderioz yang begitu tampan dan adikara dengan latar belakang keluarga, kepintaran, sahabat, juga kekasih yang perfek tanpa cela. Begitu sempurna. Zeanne Queensha Bratadikara bagai khayalan. Caporegime of Wolves yang cantik jelita dan berkuasa dengan nama belakang...

  • MR. MAFIA
    652K 26.9K 62

    RAYYAN ROBERT-Lelaki yang paling diingin di dunia. Lelaki yang paling kejam di dunia juga dia. seorang lelaki yang jutuwan di Malaysia. Juga mempunyai rupa yang kacak itu mampu mengoyahkan semua wanita yang memandangnya. Namun tiada siapa yang dapat memiliki hati si begu itu. Dalam dia seperti seorang yang berjaya, di...

    Completed  
  • Mr Mafia & Mrs Mafia ✔
    2.2M 85.5K 71

    Tengku Airell Zafran Dia seorang yang mempengaruhi, kaya , bekerja sebagai CEO yang terkenal,licik tetapi bijak,mempunyai wajah yang tampan yang boleh tergoda kalau gadis tengok wajahnya, sangat kejam apabila musuh ditangannya dan dia mempunyai kerja 'kedua' sebagai KETUA MAFIA yang ditakuti oleh orang ramai! Ariesya...

    Completed  
  • 𝐊𝐄𝐄𝐏 𝐇𝐄𝐑 ©
    78.1K 6.9K 61

    Mystery | Romance 𝐀𝐲𝐫𝐚 𝐗 𝐅𝐚𝐫𝐡𝐚𝐧 "I Accepted Her" ••• AYRA HIJANNA Hidup yang bergelumang dengan kekeliruan masa silam. Satu demi satu memori menyentap realiti. Satu demi satu gerakan mengungkap rahsia. Terlalu naif dalam percintaan, terlalu takut dalam perkahwinan. Namun, hadirnya si jejaka bermata...

    Completed  
  • Ma Sweet Mafia!
    4.9M 197K 47

    "I hate you!" - Aisya Zahra "But I love you." - Airil Iskandar Seorang wanita yang kena tangkap basah dengan anak bossnya sendiri? Dia, lelaki mafia yang terlampau sweet. Enjoy! Special thanks to karmadahlia for this beautiful cover 🖤 update: cerita ni agak tah pape, sebab saya first time buat cerita ni masa i for...

    Completed  
  • Kerana Dia [on editting]
    37.6K 3.8K 22

    Nur Marissa x Luth Hayden "saya tak sempurna Hayden! saya tak macam perempuan lain. Saya tak mampu jalankan tugas sebagai seorang isteri. Saya minta maaf saya terpaksa tolak lamaran awak. Saya ni beban" - nur marissa "let me help you fix it Marissa. Let's do this together. Aku janji aku akan jaga kau sampai akhir nafa...

  • Mrs. Darrell: His One And Only
    228K 6.7K 10

    [SEDANG DIROMBAK] "𝑰'𝒎 𝒀𝒐𝒖𝒓 𝑲𝒏𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑻𝒉𝒂𝒕 𝑾𝒊𝒍𝒍 𝑷𝒓𝒐𝒕𝒆𝒄𝒕 𝒀𝒐𝒖 𝑭𝒓𝒐𝒎 𝒀𝒐𝒖𝒓 𝑾𝒐𝒓𝒔𝒕 𝑭𝒆𝒂𝒓." Darrell Irfan vs Adara Freya DARRELL IRFAN - Seorang lelaki misteri dan mempunyai rahsia tersendiri. Perwatakannya juga dingin dan tak ramah dengan orang sekeliling. Muka saja kacak tapi ha...

    Mature
  • Dia Tetap Sempurna [PUBLISHED UNDER KARYA SENI]
    888K 40.5K 21

    Kisah Eskandar Arasyah x Dara Nailufar. Sekian. Selamat membaca ~ One day, you'll encounter with someone who wants to learn about your past, not to judge you but to understand and show you that you also deserve to be loved.~

    Completed  
  • Mafia Princess ©
    354K 24.9K 62

    ☞︎︎︎ COMPLETED ☜︎︎︎ (Previously known as The Mysterious Girl) "Don't leave me if you already know who I really am" Erlin Diyana.Seorang perempuan yang sangat misteri.Dia sangat manja bersama keluarganya.Hidupnya sangat ceria dan bahagia sehingga orang yang dia sayang meninggalkannya.Dia mempunyai satu identiti yang me...

    Completed  
  • Ketua Pengawas Vs Tunang
    7.3M 129K 23

    Air yang tenang, Jangan disangka tiada buaya. Bukan buaya aje malah kuda laut,singa laut, ikan jaws pun ada"-FARHAN "Adeh....keluar dari mulut buaya,Masuk pulak mulut pedas abang pengawas ni. Tension!"-MAIRA. "Alang-alang menyeluk perkasam, biar sampai ke pangkal ketiak! Eh silap. Pangkal lengan! " -HADZRIQ. "Usaha ta...

    Completed  
  • Bukan Dark Metalik
    18.4K 637 12

    Tajuk: Bukan Dark Metalik Penulis: Pynat Mouri www.p2u.my

  • Tengku Ariel Mikael
    231K 15.8K 29

    [ COMPLETED ] Once you come into my world, you can't never exist. Anna Imani yang berasal dari keluarga miskin dan merupakan anak kedua dari 6 adik beradik. Bukan senang nak pimpin tanggung jawab sebagai 'Kakak' apabila keluarganya menghadapi krisis kewangan. Inikan pula dia nak SPM tahun ni. Yang bongsunya masih bayi...

    Completed  
  • Mrs. Aathif Naufal (EBOOK)
    1.1M 4.5K 9

    "𝑻𝒉𝒆 𝑻𝒓𝒖𝒆 𝑳𝒐𝒗𝒆 𝑺𝒕𝒐𝒓𝒊𝒆𝒔 𝑵𝒆𝒗𝒆𝒓 𝑯𝒂𝒗𝒆 𝑬𝒏𝒅𝒊𝒏𝒈𝒔" Tuan Aathif Naufal vs Aura Medina TUAN AATHIF NAUFAL - Seorang lelaki berkerjaya. CEO di sebuah syarikat milik keluarganya. Dingin, sombong. Mamat kerek. Itu panggilan yang diberikan oleh seorang wanita kepada lelaki itu. Kacak? Ya, sehingg...

    Completed  
  • BAD MAFIA [COMPLETED]
    2.8M 121K 51

    "Daddy always said not all the people in your life will stay with you, he was right. Cause he was the first to leave." **** Bella Najwa. Kisah kanak-kanaknya amat menyedihkan. Ditengking? Dipukul? Perkara itu bagaikan makanan harian buat Bella dan mummynya . Dia bukanlah "The Little Princess" daddynya lagi .. Kini...

    Completed  
  • Bukan Cinta Sempurna ✓
    2.3M 27.7K 11

    (Terbit PBAKL 2024) Warning: Stories ini memerlukan tahap kesabaran yang tinggi. Mertua puaka HAHA. Blurb di dalam. Mula: 31/08/2021 Tamat: 30/3/2022

    Completed  
  • Arran Xavier ✓ [TERBIT]
    500K 18K 13

    [Completed] [TERBIT] "INI BUKAN PILIHAN, INI ARAHAN."- ARRAN XAVIER- Terdapat sebuah rahsia yang sudah lama disimpan oleh jejaka itu. Hanya menunggu masa yang sesuai untuk dia menemui seorang gadis yang banyak berkait dengan kehidupannya "YOU'RE MY CHILDHOOD FRIEND, LIA. AKU MASIH INGAT, KAU CAKAP KAU MAHU KAHWIN DEN...

    Completed   Mature