Select All
  • Magic Mirror | kth
    15.1K 2.8K 23

    [ON-GOING, EDITED] [2021 TAEHYUNG FANFICTION] ❝ Kau fikir, semua cerita dongeng itu hanya karut semata-mata? Haha, nampaknya kau salah ❞ ㅡKim Taehyung Kisahnya bermula apabila seorang gadis periang menjumpai sebuah cermin ajaib, yang seterusnya menjadikan takdir hidupnya semakin langsung tidak masuk akal dan dipenuhi...

  • 『COMPLETED』 Diam - Diam Suka | K.M.G
    179K 13.5K 60

    "Kau nak buat dekat aku macam ni kan?" Sengaja Mingyu menuangkan mineral water pada gadis itu. "Permainan baru sahaja bermula." - Mingyu. ↢↣↢↣💘 "Selagi si mamat poyo tu tak rasa macam mana air tu kena dekat dia, selagi tu aku tak akan puas!" - Tzuyu ↢↣↢↣💕 "Aku, nak bagi sesuatu dekat kau. Tanda terima kasih sebab su...

    Completed  
  • ice prince s2 • yj
    10.6K 1.4K 11

    [ discontinued ] Cinta , kerjaya atau keluarga. started : 110620 ended : - ••• ☾ 250 reads - 140620 ☾ 500 reads - 160620 ☾ 1K reads - 210620

  • ice prince s1 • yj ✔
    79K 8.5K 33

    Apabila seorang 'ice prince' merasa cinta buat kali pertama. started : 15122019 ended : 20032020 ●●● ☾ 500 - 261219 ☾ 1K - 030120 ☾ 5.5K - 210320 ☾ 6K - 250320 ☾ 7K - 010420 ☾ 8K - 080420 ☾ 9K - 150420 ☾ 10K - 200420 ☾ 15K - 150520 ☾ 20K - 040620 ☾ 25K - 190620 ●●● ✧ highest ranking # 24 - kpop # 3 - yeonjun # 1 - ch...

    Completed  
  • 𝘤𝘩𝘪𝘭𝘥𝘩𝘰𝘰𝘥 𝘧𝘳𝘪𝘦𝘯𝘥. 𝙫𝙢𝙞𝙣
    6.1K 803 22

    〖 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁𝗲𝗱 〗 ❞ aku lakukan semua ni demi balas dendam, bukan sebab aku sukakan kau ━ PARK JIMIN ❝ ❞ tapi kau bertarung nyawa depan mata aku, demi apa? ━ YOO JEONGYEON ❝ ◢ park jimin as himself yoo jeongyeon as herself ◤ a complicated fanfiction ♡ happy reading ♡ cover by myself ↻ highest rank ; 14 in #ban...

    Completed  
  • [✔] ʙᴇ ǫᴜɪᴇᴛ ᴅᴏɴᴛ ᴄʀʏ 2
    48.9K 6.4K 36

    " ᴀᴋᴀᴋ ʙᴀɢɪ ʟᴀʜ ᴀʙᴀɴɢ ᴊᴀᴇʜʏᴜɴ ᴅᴇᴋᴀᴛ ɪᴋᴀ " " ᴋᴀᴛ ᴍᴀᴛᴀ ᴅɪᴀ ʜᴀɴʏᴀ ᴀᴅᴀ ʟᴀᴋɪ ᴋᴀᴜ. ᴅɪᴀ ᴅᴀʜ ᴛᴀᴋ ᴛᴇɴɢᴏᴋ ʟᴀᴋɪ ʟᴀɪɴ " " ʙᴀʟɪᴋ-ʙᴀʟɪᴋ sᴀʏᴀ ᴛᴇɴɢᴏᴋ ɪᴋᴀ ʏᴀɴɢ ʙᴀɪᴋ ᴅᴀʀɪ ᴀᴡᴀᴋ " sᴛᴀʀᴛ : 𝟶𝟺𝟶𝟿𝟸𝟶 ᴇɴᴅ : 040321 ©ʏᴇᴏʀᴇᴏʙᴜɴ-

    Completed