Chọn Tất Cả
  • Çıldırtan Aşk 2-(Harry Styles)
    178K 7.3K 43

    Gökyüzünden bir yağmur damlası onun rahmine düştü. O bunu en başından beri sevdi. Her şeyin yoluna gireceğini düşündü. Sevdiği adam ve ona benzeyen bir çocukla bunu düşünmemek imkansızdı. “Seni çok seviyoruz Mercimek.Ihm. Mercimek biraz garip oldu ama… Evlat annen ve bende oldukça garibiz… Biz pek diğer anne babalara...

  • One Direction Bilgileri~
    116K 4.1K 29

    One Direction ile ilgili bilgiler, haberler, diyaloglar vb.

  • Destina-(Harry Styles-Tek bölümlük)
    4.2K 172 1

    Bazen aşkın nerede sizi bulabileceğini bilemezsiniz. Belki de otobüs durağında karşılaşırsınız ve onun hakkında hiçbir şey öğrenemezsiniz. Bir metre ötesine oturup kitap okumaktan başka bişey yapamazsınız. Destina'da sakar olmasaydı yapamayacaktı. Okuyun ve görün bazen kitaplar daha fazla işe yarar. ;)

    Đã Hoàn Thành  
  • HATE OR LOVE?
    10.9K 1.1K 26

    Nefret aşka döner mi ? Bir tarafta okulun kötü çocuğu , diğer tarafta ise güzel , kibar fakat bir o kadarda asi bir kız... Peki aralarındaki nefret devam edecek mi ? Yoksa yerini mükemmel ve tutkulu bir aşka mı bırakacak ?

  • YAKISIKLI KOMŞU (HARRY STYLES)
    125K 3.7K 40

    hayaliydi gerçek oldu alex turner ve harry styles ' in evliliğe giden aşki peki evlendikten sonrada herşey güzel olucakmi ?

    Đã Hoàn Thành  
  • Mission(Görev) (RAFLARDA)
    3.1M 82.7K 66

    Görev; Bir kızı her gün biraz daha, yavaş yavaş öldürmek. Ona işkenceler yapmak ve ölmeyi istemesini sağlamak. Acımasız ama yaralı bir adam. Umutlu ama kırılmış bir kız. Bu görevde ne olacak? Görev onlara ne getirecek? Kız görevin sonunda ölecek mi? Yoksa görevin amacı mı değişecek? Bilmiyoruz. Göreceğiz. *Hikaye ge...

    Đã Hoàn Thành