Select All
  • Hiccstrid
    15.4K 716 14

    Astrid Hofferson 15 yaşındadır.Eskiden canından çok sevdiği Hıçkıdık'ı başka bir kızla görünce hayatı değişmiştir.Ama artık liseye başlıyor.Lisenin ne getireceği belli olmaz değil mi ? ;)

    Completed  
  • Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 Replikleri
    11K 275 9

    Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 filmi replikleri. Hıçkıdık, Astrid, Balıkayak, Südüklü, İkizler, Drago, Eret, Valka, Zebella ve Geğiriğin(Kabbar) replikleri. Okursanız sevinirim... İyi okumalar..

    Completed  
  • Astrid Hofferson (Queen) ♧ ASKIDA
    34.3K 1.4K 28

    Astrid Hofferson ve Hıçgıdık Hoddock ile aşkları. Astrid Hofferson ve Fırtınuç'un dostluk ve sadakat yeminleri... Çoğunlukla HiccStrid anlarını anlatan kitap. (...HTTYD HİKAYESİDİR...) ♧Askı tarihi> 30 Ağustos Salı 00.00

  • Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
    32.1K 1K 14

    İkinci kitabımla sizlerleyim! Bu kitapta yıllar sonrasına gidiyoruz! Aesa ve Eirik! Onlar tıpkı anne ve babası gibi! Yerinde duramıyor! Hıçgıdık'a göre onları gözlemek köy yönetmekten daha zor. Şimdiden desteklerinize teşekkür ediyorum. Size isimde buldum! Binicilerim benim!

  • Ejderhanı Nasıl Eğitirsin
    158K 4.6K 35

    Yazılan bütün hikayeler ingilizce. Daha önce ejderhalar hakkında türkçe hikaye yazan olmadi. Bu yüzden ben ilk olucam :) Bu repligi bir yerden hatirladiniz :)

    Completed