Tout sélectionner
  • Ruhunla Sar Beni
    18.3K 1K 37

    ''Güçlü kollarım yok belki ama...'' derin bir nefes aldı ve mavi gözleri ile kahverengi gözlerimin içine baktı. ''...ruhumla sararım ben seni.'' ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ruhunla Sar Beni (RSB), içerisinde geri dönüşleri bolca barındıran...

  • KUMSALDAKİ METEOR (raflarda)
    19.1M 463K 48

    Lisedeki ilk yılımdan sonra her zamanki Bodrum tatilinin düşüncesi, benim için fazlasıyla sıradandı. Ama sıradan olmayan bir şey vardı ki o da yan evdeki çocuktu. (Tüm hakları yastığımın altında saklıdır)

    Terminée  
  • BAK SEVGİLİM BU FENERBAHÇE
    7.3K 378 4

    Fenerbahçeli olmak bir şereftir, onurdur, zenginliktir. Biz aşkı tribünlerde aradık.Kışın sarı lacivertli atkını taktık öyle ısındık. Sarı olmadan lacivert sevilmez . Bu yazımda "fenerli olmak nedir" anlatılmıştır. (ayrıca Fenerbahçeli kardeşleriminde yazılarından alıntı vardır.)

  • Sen Benimsin
    3.1M 71.2K 58

    Aşk aslında o adam için sadece basit bir şeydi daha doğrusu artık aşk diye bir şey olduğuna inanmıyordu. Neden mi? Çünkü o aşk denilen şey onun canını çok yakmıştı. İlk aşkı onu bırakıp gitmişti. Peki sonra ne oldu da tekrar aşka inanmaya başladı?