Select All
  • Hunger games - Příběh chlapce s chlebem
    5.5K 160 14

    Příběh dívky v plamenech již všichni dobře známe, ale co nevyslovený příběh chlapce s chlebem? Co cítil? Co zažíval? Nakoukněme společně mezi řádky a přečtěme si tento celosvětově známý bestseller z jiného úhlu pohledu.

  • Hry o život - Clove
    11.7K 762 14

    Všetci poznáme Hry o život z pohľadu Katniss a niektorý z vás možno aj Peetu. Ale čo ostatný splátci ? Rozhodla som sa že spravím Hry o život z pohľadu Clove. Kto je Clove ? Clove je 15 ročné dievča z 2. obvodu. Prišla spolu s Catom a spolu s deťmi z 1. obvodu sa nazývali "profesionáli". Dúfam že Vás to chytí :) Nech...

  • Hunger Games: Peeta Reprodrozdem
    18.6K 1.2K 11

    ,,Kde je?!'',,Peeto, nemohli jsme..'',,Vy jste jí tam nechali?! Na pospas Kapitolu?! Zbláznili jste se?'' A pak mi to dojde, ovšem že ji tam nechali, mám charizma, ona je podle Haymitche příjemná jak kupa hlíny. Já dokážu publiku vyrazit dech svými slovy..Teď bych byl nejradši kdyby mi jazyk vyřízli hned jak jsem se...

  • Catching fire - The boy who volunteered
    46.9K 2.6K 31

    Vrátil se z Hladových her jako vítěz. Čeká ho svatba s dívkou, kterou miluje. Pak bez varování přichází další hry. Jak se s tím dokáže vypořádat? Vracíme se v příběhu tam, kde jsme Peetu naposled opustili, abychom s ním mohli prožívat jeho Vražednou pomstu.

    Completed  
  • Hunger games - The boy with the bread
    57.6K 3.2K 29

    Prožijte znovu poutavý příběh z prostředí Panemu a 74. ročníku Hladových her, tentokrát ovšem z jiného úhlu pohledu. Průvodcem nám bude Peeta Mellark a jeho touha ochránit nejdůležitější osobu v jeho životě, dívku v plamenech.

    Completed