Select All
  • Dark stories to tell in the night
    19K 959 41

    Sunt povestioare scurte si creepy/horror. Atentie! Nu detin drepturile de autor a catorva povesti/poze. Rog sa fiu scuzata daca se intampla sa apara greseli gramaticale de genul literelor in minus/plus sau gresite. Am ecranul spart la telefon si nu pot vedea bine.

    Completed  
  • Viata unui criminal
    2.6K 223 14

    Cum toate desenele mele sunt înfiorătoare si in același timp si ciudate cu oameni mascați sau mutilați pe care de la o vreme nu ii mai pot scoate din minte. Am senzatia ca ii cunosc....sau poate ii voi cunoaște.

  • Xender's Story
    1K 100 15

    Psihopatii si ciudatii lumii nu se pot compara cu un asa 'om' ca mine...se cred mai presus decât orice alt criminal pentru ca au ucis câțiva oameni? In locul vostru as lasa-o moarta cu teoria asta si sa stati departe sa nu imi deveniti victime (zic si eu).

    Completed  
  • Behind the mask
    3.7K 233 5

    Un criminal insetat de sange varsat,o victima ingrozita fara speranta,o sansa aproape pierduta.Pentru mine,un simplu film palpitant.Insa...Nu credeam ca va deveni realitate.Aparentele inseala.O greseala de a subestima ceva ce credeam a fi fictiv,poate cauza chiar sfarsitul meu.Dar dupa legende si o masca plina de apar...

  • Jeff The Killer - Răzbunarea
    101K 5.1K 24

    Lucrurile nu sunt niciodată ceea ce par. Acest lucru îl înţelege abia acum şi Anna Moon, o adolescentă de şaptesprezece ani, noua descendentă a renumitului clan de clarvăzători - MOON. Odată cu apariţia lui Jeff (Jeffrey Woods), un criminal în serie, dar şi un prieten foarte bun al protagonistei noastre, ies la iveală...