Select All
  • Başka Bir Lise Hikayesi (1)
    4.3M 167K 31

    *Hikayenin ilk 13-14 bölümü düzenlenmiş, gerisi daha sonra düzenlenecektir. Okurken göz önüne almanızı isterim :) * Hikayedeki kurum ve kuruluşlar tamamen hayal ürünü olmakla birlikte herhangi bir yergi ve eleştirinin gerçek olmadığı bildirilir. 2013* (Sev Yeter ve Kıroman hikayelerinin ilk serisidir)

    Completed  
  • KAMELYA ÇİÇEĞİM - Tamamlandı
    37.8K 1.9K 54

    "Ne güzel şeysin sen," gözlerini kapatıp derin nefes aldı. Gözlerini açmadan konuşmasını sürdürdü. "Kokun, bakışın, sesin, sevgin... Hepsi o kadar güzel ve özel ki." Gülümsemem daha da büyüdü. "Sen güzel baktığın için öyledir o," gözlerini açtı. Her baktığımda içimi ısıtan kahveleriyle karşılaştım yine. "Yanından hiç...

    Completed  
  • Ayza - Yazılmamış Anılar (Yan Öykü)
    116K 12.1K 32

    Ayza Serisi evreninde geçen, karakterlerin daha önce yazılmamış ufak hikayeleri. :)

  • MONAKA | TaeJin
    11.7K 1.5K 9

    Kim Seokjin ülkesinde ünlü olan bir şarkıcıdır. Kim Taehyung ise çaresizce fark edilmeyi bekleyen bir hayrandır. Her zaman olduğu gibi yine Seokjin'i överken hislerinin hayranlıktan öte olduğunu anladığında, sevdiği adamın onu fark edeceğini nereden bilirdi ki?

  • Twin
    681K 31.5K 35

    "Yerleri değişeceğiz. O kadar zor değil. Küçükken oynadığımız oyunlar gibi. Sadece bu defa idare etmen gereken bir sevgilim var. Tek fark bu." Tüm hakları saklıdır. Bu eser yazarından(@sleepintheatlantis) izin alınmadan herhangi bir yolla kopyalanamaz, çoğaltılamaz, basılamaz, yayımlanamaz. Uyarlaması yapılamaz, değiş...

    Completed  
  • (Y)Aramızda Kalsın
    1.1M 139K 73

    Gökyüzü ağlar, beyaz ışık kırılır ve gökkuşağı oluşur. Bir kalp kırılır. Göz yaşı döker ve gökkuşağı oluşur. Ben gökkuşağıyım. Renklerim etrafa saçıldı. Şimdi ise toplamaya çalışıyorum.