Виділити все
  • YAZ ÖKÜZÜ
    38.7M 1.7M 61

    Hikayeyi güncellemeyi unutmayın

    Завершено  
  • RUHUMDAKİ İMZA (İMZA SERİSİ #0.5) [ASKIDA]
    819K 53.1K 7

    O, Su'ydu. Bense, Su'ya âşık olan deniz kızıydım. Mavide boğulmamız kaçınılmaz, sakınılamaz ve men edilemezdi. NOT: RUHUMDAKİ İMZA'YI OKUMAK İÇİN TENİMDEKİ İMZA'YI OKUMANIZ GEREKMEZ.

  • Kötü Kızlar Kulübü
    617K 44.1K 65

    TAMAMLANDI Serinin ilk kitabıdır. Bu kulübe girmek istiyorsan altın kurala uymalısın; erkeklerin hayatını mahvetmek! Kolay ve eğlenceli görünüyor. Ya erkeklerlerin kuralı da kızların hayatını mahvetmekse? gençkız edebiyatı #1 (28.05.2018) Tüm hakları saklıdır. Çalıntı durumunda yasal işlem başlatılacaktır.

  • BENİMLE YAN (2.kitabı geliyor)
    152M 3.9M 85

    EPSİLON YAYINLARI ARACILIĞIYLA KİTAP OLDU. KİTAPLIĞINIZDA BULUNMASI DİLEĞİYLE <3 "Bizim bir hikayemiz yok" diye geçistirdim. "Sen, seni yakıp kül edecek bir aşk istiyorsun Masal. Normal tanışmalarda gözün yok. 'Seni seviyorum'ları önemsemiyorsun aslında. Herkesin bil...

    Завершено  
  • ANONIM BLOG
    351K 24.4K 26

    Sıradan bir blog kullanmıyordum. Tüm okulu avucumun içinde tutacak bir blogdu benimkisi. İstediğim kişiye istediğim rütbeyi verip kendisine saygınlık bahşedebildiğim gibi, istediğim kişiyi yerden yere vurabilir, insanların gözünde küçük düşürebilirdim. Bunu mümkün kılan, blog sahibinin gizli olmasıydı.