Select All
  • yellow ➸ camren
    6.7M 192K 31

    FIRST BOOK IN THE YELLOW SERIES Lauren Jauregui hated Camila Cabello, plain and simple. Of course, who could blame her? Camila had been the one who read Lauren's private texts in front of the whole cafeteria, forcing her out of the closet. Lauren left for New York with her three best friends the day she graduated, thi...

    Completed  
  • Fem netter på Freddy's
    30.3K 1.6K 39

    Lena er desperat etter en arbeidsplass til arbeidsuken på skolen. Siste utvei er nattevakt jobben på den kjente pizzeriaen Freddy Fazbears Pizzeria. Intet aner Lena om hvor forferdelig denne jobben kan gå... (Bok 1 av 4)

  • Element
    10.3K 793 34

    Det handler om en jente som heter Molly. Hun husker ikke mye etter at hun våkner i et hus. Hun er fanget der med 2 andre som fort blir 3. De jobber med en plan for å rømme og hemmeligheter kommer fram. Virkeligheten er et vanskelig sted, men for disse 4 personene er virkeligheten en kamp om liv og død. Hvem vinner?

  • Smykloing
    1.1K 61 9

    Velkommen tilbake til Harry Potters verden. Der hekser og trollmenn lever i en verden fylt med magi og vesner du bare kunne drømme om. Annie Luekjær datter av Lulla Lunekjær og Albert Lunekjær skal prøve å greie seg gjenom sitt 4 år på Galtvort,med hindringer som en normal ungdom men med en dråpe magi. Alt går ikke p...

  • Once upon a time
    231 2 4

    Norsk Nora og Aron er tvillinger. Nora er en blond pen jente, men i tillegg smart. Aron er også blond, sterk, men samtidig omtenksom. De lever et helt vanlig liv på college. Plutselig finner de ut at det ikke bare er én verden på jorda.