Выбрать всё
  • Mezi dvěma světy
    20.4K 2.2K 37

    Elisabeth Graysnová je zcela obyčejná dívka, která chodí do druhého ročníku střední školy. Vždycky byla od ostatních trochu odlišná. Ráda fantazírovala a bloudila ve svých myšlenkách. Nikdy si však nevšimla, že je to zcela nenormální, avšak její máma si toho byla dost vědoma. Jednou ji bude chtít její mamka zavést k...

    Законченные истории  
  • "Odeslat"
    39 3 1

    Tohle je příběh o tom,co se vám stane,když začnete být až moc zvědaví.O tom,co se stane,když si s vámi někdo nehezky zahrává.Je to příběh o smrti,intrikách a lžích.Je do něho zapleteno pár teenagerů.Vítejte v příběhu "Odeslat"

  • Deník tlusťošky
    24K 1.5K 25

    Jestli si taky myslíš že namakaná postava není všechno, tak si nezapomeň přečíst deník holky , která vypadá .. no poznáš to z názvu. Deník holky, ve kterém je napsaný pravdivý pohled společnosti na postavy lidí. Nakonec se ale rozhodne postavu měnit, aby ukázala, jak vaše postava ovlivňuje váš život.

  • Deník neoblíbeného dvojčete
    4.8K 381 19

    Tento příběh je o sestrách, dvojčata. A ne vždy jsou dvojčata stejná. Mabel není zdaleka stejná jako , dá se říct, že není jako její zlá sestra. Deník holky, která se vyrovnává se šikanou vlastní sestry, která je oblíbenější u rodičů i ve škole. Ale bude to tak napořád?

    Законченные истории  
  • Závidíš, Potterová? [Fred Weasley; Harry Potter]
    352K 25K 48

    **KOREKCE** ,,Ano, jsem Tara, sestra Harryho Pottera." Neřekli byste, že je to starší sestra Harryho Pottera. Po tom, co Voldemort zaútočil, Harry se stal slavným: byl v knížkách, všichni znali jeho jméno. Ale ona bylo zapomenuta. Po tom, co dostala svůj dopis do Bradavic, seznámila se s novými lidmi, jako Weasleyovic...

    Законченные истории