Select All
  • PERİLERİN FISILTISI
    105K 12.2K 47

    Onlar masallarla, efsanelerin kahramanlarıydı. Kimi zaman yardım etmek için kanatlarını çırparak size dilek hakkı verirler, kimi zaman saçtıkları tılsımlarla bilinirlerdi. Hiçbiri gerçek değildi ve olamayacak kadar hayal ötesiydi. Ancak bir gün, yeniden uyandığımda inandırıldığımız efsanelerin gerçek olmadığını öğrend...

    Mature
  • ZAMANDA AŞK
    31.7K 3.3K 21

    Alexis, tesadüfen eline geçen bir saat sayesinde zamandan çok ama çok uzun yıllar öncesine, bir orta çağ kontunun evine gittiğinde kendini bir anda büyük bir balonun tam ortasında bulur. Alexis'in o andan sonra yapması gereken iki şey vardır. Birincisi, kontun evinde bir yerlerde bıraktığı saati bulmalı ikincisi ise...

  • Büyüler Kraliçesi 2 (Bitti)
    64.8K 7.8K 23

    Uzun uğraşlar sonucu, koruyucumun aşkına tüm kalbimle inanmıştım. Şimdiyse sırada krallığımızı kurmak, orayı neşeli kahkahalarla süsleme zamanıydı. O yüzden karşımıza çıkan düşmanları, hiç olmadığı kadar büyük bir yenilgiye uğratmalıydık.

    Completed  
  • Büyüler Kraliçesi (Bitti)
    407K 38K 59

    Unutulmuş bir diyardan yazılan masallarla büyümüştüm. Tanrıların lanetlediği, uğursuz kimselerin kol gezdiği o yer aslında benim evimdi. Ancak yalnız olmadığımı da biliyordum. Aldığım her nefeste, gördüğüm her yerde sadece onunla olacaktım.

    Completed  
  • YANLIŞ SULAR (BİTTİ)
    85.2K 7.5K 42

    Gözünü kan bürümüş köpek balıklarının arasında, onları yemek için yetiştirilmiş bir pirana idim. Tuzağımı kuruyor, onları öldürmek için ortaya bir kavanoz dolu bal bırakıyordum. İhtiyacım olan en son şeyse kalbime gömdüğüm aşkımdı.

    Completed  
  • CEHENNEM ÇİÇEĞİ (BİTTİ)
    884K 81.1K 73

    Şeytan Kadehi Serisinin 1.Kitabıdır. Mutlu bir ailem, beni seven bir nişanlım, iyiliğimi isteyen geniş bir arkadaş çevrem vardı. Çocukluğumdan beri aşık olduğum adamla evlenmek üzereydim ve muhteşem kariyerimle benden mutlusu yoktu. Sonra bir gün kayboldum. Geri döndüğümde ise hiçbir şey aynı değildi.

    Completed  
  • SOĞUK ATEŞ (BİTTİ)
    378K 39.4K 33

    EJDERHALAR SERİSİ 2.KİTABIDIR ... Freya, öğrendiği geçmişi ile intikam almak için geri dönüyor. Acı, keder ve yıkım tek bir çözümle biterdi. Freya'nın soğuk ateşinden kimler korunabilirdi ki?

    Completed  
  • KAYIP YILDIZ (BİTTİ)
    752K 60.3K 40

    EJDERHALAR SERİSİ 1.KİTABIDIR ... Onlar Tanrıların yeryüzüne gönderdiği en güçlü, en kudretli, en korkunç katillerdi. Diz çökmek, yalvarmak bile canınızı kurtarmaya yetmezdi. Ben diz çökmeyi değil, aşık olmayı seçtim. Kendi sonumu, kendi ellerimle yazdım. Aşk bu kadar yakıcı olabilir miydi?

    Completed