Select All
  • Plastic Heart - Justin
    132K 2.9K 15

    "Belkide abinin bilmesine gerek yoktur." "Çık odamdan Justin"

    Mature
  • Danger (Tehlike)
    1.5M 47.5K 66

    © Dünyada belieber'ların okuduğu en ünlü hikaye Okuyucu sayısı ABD'de üç milyonu geçti. Çeviri bana ait. Hikayenin hakkı; hipstastyle'e çeviri hakkı; ben sahibimdir.

    Completed  
  • you want her // jb
    563 59 4

    Kalbimi ellerine verdim. Sense hiç acımadan en küçük parçalara ayırdın. Artık senin için atan bir kalbim yok. Onu sen yok ettin sevgilim.

  • Kalbinden Bir Dilek Tut
    1.9K 605 6

    Gökyüzünün en parlak üç yıldızıydık biz. Ya da en çaresiz. Sadece beraberken parlamayı bilirdik biz. Taa ki her yıldız gibi bizde kayana dek. Bir yıldız sönerse onla beraber parlayanlar da kayar. Bizim dostluğumuz gibi. Bir dileğin gerçekleşmesi için onu kalbinden tutacaksın. Kalbin bu dileği kayan bir yıldızı eskisin...

  • SADECE BİR GECE.
    220K 7.5K 29

    Sadece Bir Gece... İnsanın hayatını başından sonuna kadar etkileyebilecek bir gece.Yanlış seçimler sonucu çıkmaza giren Stephanie ve Justin'in imkansızları yok ederek birlikte olma çabaları... Ama o günün geleceğinden habersizler.Ve o gün ; birbirlerini tanıdıklarına pişman olacaklar.Ya da çoktan oldular bile. İşte h...

  • Senden Korkmuyorum..(Justin Bieber Fanfiction)
    251K 11K 39

    "Kokun beni çekiyor Samantha, beni deli ediyorsun.." ************** "Seni yanımda istemiyorum desem ne yapabilirsin ki?" "Giderim." "Gidmezsin, bedenin buna izin vermeden önce ruhun durdurur seni." "Bir de kalbim..."