Select All
  • Bad boy (Harry Styles)
    258K 9.6K 49

    - Знаеш ли кое е най-тъжното? - дрезгав и познат глас прошепна, карайки очите ми да се разширят и дъхът ми да секне - Колко е лесно за вълка да се промъкне в кошарата само като се представи за една от овцете.

  • Вълкът в мен
    25.5K 1.8K 24

    Аз бях едно нормално момиче, с нормалните проблеми на един тийнейджър. После се преместихме в малък град и всичко се промени. Срещнах зелените му очи и животът ми беше тотално разбъркан. Той беше лошия вълк, а аз бях обикновеното момиче. Е, не съвсем.

  • В полунощ
    28.1K 1.9K 7

    ...И заживели щастливо... Ъм,не! Пепеляшка е луда. Снежанка убийца. Червената шапчица канибал. Спящата красавица зла вещица. Красавицата е звярът. Малката русалка перверзница. Нищо не е такова , каквото изглежда!Все пак зад всяка красива принцеса се крие грозна тайна.

    Completed  
  • Save (Harry Styles)
    46.2K 2.5K 24

    - Мислиш, че съм чудовище? - посочи с ръка към гърдите си - И знаеш ли какво, права си. Наслаждавах се на страха, който изпитваха - с всеки път, в който изричаше нещо се приближаваше без емоция на лицето си освен, че очите му изгаряха дупки в моите - Когато разкъсах гърлото на Найл или когато изтръгнах сърцето на Зейн...

    Completed