Select All
  • What are you? [Lashton]
    312 37 1

    Már hónapok óta szenved, de nem haldoklik. mintha a teste nem tudná eldönteni mit is akar vagy miért is akarja. Egy átlag srác aki szinte minden este meg éli a poklok poklát. Egyszer viszont feltűnik valaki, valaki aki valamennyire tudja a srác fájdalmát csökkenteni.

  • Csak Kis Izé
    972 80 14

    Volt mar egy ilyen konyvem de azt toroltem mert fos volt. Szo. Ide ugy kb mindent leirok. Dijak(nagy resze), fangorcs meg az ilyen kis izeimet. Na meg a sztorikkal kapcsolatos dolgokat is ide informalom. #lustavagyokekezettelirni

  • Destination: Permanent Vacation (LASHTON)
    29.1K 1.7K 37

    Lehunyom szemeimet és amikor megéreztem telt ajkait, szinte egy áram ütés ment rajtam keresztűl.

  • Colorful Haired Prisoner (MUKE) (SZÜNETEL)
    12.5K 877 31

    Nos a cím mindent elárul szerintem. Csak egy kis esti szórakozásból indult az egész ,két haverjával. Persze a fiú nem számított arra ,hogy a rácsok mögött végzi.

  • My Idiot (Szünetel)
    6.9K 641 18

    Két teljesen átlagos srác. Egyik egy hangszer boltba dolgozik. A másik még egyetemista. Persze senki se hitte volna a hangszerboltos srácról ,hogy valaha is belekeveredik egy olyan szerelembe amibe talán nem kéne.

  • Gyerekes $Mashton$(Befejezett)
    40.6K 2.7K 45

    Két gyerekes alak akik megvesznek egymásért csak még maguk se tudják. Napról napra más hülyeségen kapnak össze. Még nem eljutna oda ,hogy "Miért is veszekszünk ennyit?"

  • Művész Lélek #2 (Befejezett)
    22.2K 1.6K 39

    Ashtonnak megvannak a vizsgái és Luke az utolsó gimis évére készül. Az idősebbiknek munkát kell találnia. Lesz időjük egyáltalán a kapcsloatukra? És közbe Malummal mi történik?

  • Művész Lélek (Lashton)(befejezett)
    53K 3.3K 54

    Egy srác aki éli életét. Most végzős. Ötödik évét járja a sulijában ugyanis művészetibe jár. Egy másik srác aki most harmadéves a gimiben és elvagyokat, szerzi a jó jegyeket. Egy átlagos srác. De mi lesz ha ezek ketten nagycimborák lesznek?

  • What I Like About You 4.évad (Befejezett)
    25.7K 1.5K 40

    Túrné, utázás országról országra, Pletykák miszerint Ashton csalja Lukeot, Malum egy szar meg ilyenek. Kezdenek összeomlani a nyomás alatt a srácok de vajon van bennük annyi erő ,hogy kibírják és ezek ellenére is Lashton meg Malum létezzen tovább? Trágár szavak elofordulhatnak. +18-as tartalom Nagy mértekű hülyésg egy...

  • What I Like About You 3.évad (Befejezett)
    18.7K 982 22

    Túrné előtti két hétben vajon mi fog történni???

  • What I Like About You 2.évad (Befejezett)
    45.1K 2.3K 38

    Egy baratság extrákkal kapcsolatból indult az egész de mostanra egy virágzó szerelem lett belőle. Ha kiderülnek a dolgok akkor vajon együtt lesznek még? Luke kibirja a sok bántást? Ashton szerelme mellet marad?

  • What I Like About You (L.H+ A.I) (Befejezett)
    43.6K 2K 18

    Az egész barátság extrákkal dologgal kezdődött de aztán....

  • Neon Haze ︎︎// muke au
    49.6K 3.3K 46

    "Is that a drug?" "It's my confidence pill" Or in which Michael takes a happy pill in order for him to strip in front of greedy men ©2016, Jen (lambli), All Rights Reserved [completed]

    Mature
  • Misdemeanor (Responsible Adult #1)
    321K 5.2K 8

    **Sample chapters only. This book is available to purchase from all ebook stores*** After his mother tragically dies and his deadbeat father goes off the rails, nineteen-year-old Micky is left to care for his disabled little brother, Flynn. Juggling college, a dead end job and Flynn's special needs means Micky has to...

    Completed   Mature