Select All
  • Unwanted? (Phan) CZ
    2.1K 216 8

    Dan a Phil jsou dlouholetí kamarádi a žijí spolu v jednom bytě. Jenže Phil k Danovi cítí něco víc než kamarádství. Dan si ale bohužel najde přítelkyni Sarah. Bude Phil o Dana bojovat? Bude to vůbec mít cenu?

  • Summer Camp | Phan (1/3)
    602K 23.7K 29

    Dan is forced into going to a summer camp in the country side of Britain, his mother feels Dan is irresponsible, and would only be getting drunk and fucking about if he stayed at home. WRITTEN 2013. (I have since, gone through and attempted to improve on it).

    Completed  
  • Phan- V životě nám chyběla láska!
    7.5K 457 11

    Dan a Phil jsou nejlepší kamarádi, co žijí společně v jednom bytě v Londýně. Co se ale stane, když už jim nebude stačit status kamaráda a budou chtít něco víc? Bude to ta nejhorší chyba, kterou kdy v životě udělají... a nebo zjistí, že k sobě vždy patřili? PS: Phil neumře ;)

    Completed  
  • We Were Something More Before (ff PHAN )
    14K 1.4K 29

    Phil Lester se po těžkém úrazu a následné amnézii vrací do své školy pokračovat ve studiu. Nemá absolutní tušení, kdo jsou jeho spolužáci, s kým měl vztah a vlastně co bylo před TÍM... 15+ : obsahuje násilí, sexuální scény, vulgarity,... PHAN= označení pro vztah dvou anglických youtuberů Dana Howella a Phila Lestera (...

    Completed  
  • Two sides (Phan ff)
    1.1K 113 4

    Dan- Dostane vše co chce. Nejpopulárnější a zároveň nejděsivější kluk na škole. Phil- Tichý normální kluk. Odjel z města kvůli šikaně a vydává se na nové místo s jediným přáním. Začít znovu.. Co se stane když tyto dva lidi nečekaně spojí společný byt a společná škola? Upozornění: Vlastnosti a chování postav jsou smyš...

    Mature