Seleccionar todo
  • Jävla Eniro ~ Oscar Enestad
    653K 21.2K 67

    Oscar mår inte bra, han mår verkligen inte bra. Han är ful, han är äcklig, han är tjock, enligt sig själv. Hans liv är upp och ner. Fel telefonnummer leder till att han får kontakt med Cindy. Vad händer när hon kommer in i bilden och försöker vända allt rätt igen?

  • Spin the bottle
    146K 4K 25

    Andrea är 16 år. En helt vanlig tjej i 1an som inte brytt sig så mycket om killar förens hon på en fest tvingas kyssa Albin. Bråkstaken i 2an med det perfekta håret och leendet man kan dö för. Andrea började tro att Albin kanske inte var en sån bad boy trots allt. Men once a player always a player.. Eller?

  • sexton/sjutton | f.s
    214K 4.3K 80

    "jag är en storm från ingenstans jag kan krossa ditt hjärta."

    Completa  
  • Yes sir, yes
    305K 6.6K 34

    "-Låt säga såhär, jag tror inte du klarar 2 veckor här utan att du börjar klaga på att dina naglar är brutna, ditt smink är slut, eller att killarna börjat kolla lite för mycket på din urringning, sade generalen och flinade mot mig. - Uppfattat, general, sade jag högt." Angelina har bestämt sig, hon ska gå lumpen, vil...

  • Nej!! Varför just mig?
    139K 4.4K 128

    Felicia är en tjej på 16 år som bor med sin mamma, pappa och storebror Erik. Plötsligt händer något som inte får hända. Dom blir en person mindre. Allt vänds upp och ner. Inget blir som förut. Alkohol, killar, bråk, lögner Inget blir som vanligt igen.

  • OTROGEN
    106K 1.8K 40

    ''Melanie stannade upp då och då för att lämna sugmärken över hans hals. Ethan sträckte sina händer efter hennes rumpa som pressades ner mot hans byxlinning och medan hon kysste hans hals försökte han få av hennes tighta top. Han flämtade till av hennes läppars rörelser och längtade mer och mer efter att få av hennes...

  • I Tried
    203K 5.6K 116

    Jag heter Vanessa och går sista året i grundskolan. Det är bara två veckor kvar tills jag äntligen får sommarlov. Problemet är bara att det är en tradition att varje 9a ska åka på ett två veckors läger. Man kan väl säga att här börjar min berättelse.

    Completa