Select All
  • Irezistibilul
    222K 7.8K 43

    Irezistibilul-- cuvântul care îl descrie perfect pe cel care va fi în stare să îi cucerească mintea, inima și trupul; cel care va fi în stare să îi fure puritatea și care o va face să înnebunească.

    Completed   Mature
  • Toxic Love [+18]
    112K 3.1K 29

    O poveste de dragoste intre persoanajul principal , Bella, si mai multi pretendenti ai ei. Totul se rezuma la cel ce o va avea toata viata...doar oare ea pe cine va alege?

    Mature
  • Baiatul cel nou
    133K 6.6K 34

    Aceasta este o poveste de dragoste care sper ca o sa va placa... Ei bine, Ea, Alexandra, o fata normala de 16 care invata bine. Mereu primeste cele mai bune sfaturi de la prietena ei Izabela. El, Andy, baiatul cel nou pe care nimeni nu il cunoaste... Oare se vor intelege fetele cand vor ajunge sa stea in aceeasi casa...

  • Casa Bântuită
    535 44 4

    Emma Klain este o fata de 16 ani care se muta impreuna cu familia ei intr-o casa noua. Fenomene stranii....chestii ciudate, dar si prieteni noi ! Cititi si veti afla toata povestea! Va rog nu luati ideile! Am drepturi totale de autor si nu.mi face placere sa gesesc intamplarile in alta carte!!!

  • Lasă-mă dracu în pace!
    364K 12.9K 28

    Cum ar fi să te simți singură când ai atâția oameni lângă tine? Cum ar fi să îți rănești prietenii, crezând că ei sunt dușmanii tăi? Aceasta este o poveste despre o fată ce îți dă seama că poate iubi, dar va face asta la timp, sau va fi prea târziu?