Select All
  • TOPRAK ve YAĞMUR #Wattys2016
    14.2M 575K 67

    Aşk...1 kelime 3 harf. 'Ee bunu zaten biliyoruz'diyenleri duyar gibiyim. Evet kesinlikle haklısınız.Aşk'ın bir kelimeden ve üç harften oluştuğunu biliyorsunuz.Ama kesinlikle bilmediğiniz birşey var; SİZ AŞK'I BİLMİYORSUNUZ..! Bildiğinizi sanıyorsunuz.Bunu Toprak'ın Yağmur'a olan aşkını okudukça anlayacak,anladıkça da...

  • -ÖĞRETMENİM-
    36.8M 1.1M 63

    "Özür dilerim." "Dileme.Ben özür diliyor muyum? Sana köpek gibi aşık olduğum için senden özür diliyor muyum?" *** O benim öğretmenimdi, bana nasıl güzel sevilir o öğretti.

  • ANA DİLİM AŞK 1-2 (TAMAMLANDI)
    2.9M 119K 64

    © Tüm Hakları Saklıdır. Hayat, herkese eşit davranmaz. Tıpkı kaderin şansı dağıtırken adil olmaması gibi... * Aile sıcaklığını, soğuk duvarlar arasında aramak zorunda kalan 5 yetim: Mert, Efsal, Hayal, Eren ve Doğu. Hayatlarının çıkmaz sokağında, "Yolun açık olsun" diyenlere inat, birbirine kenetlenen bu 5 arkadaşın...

    Completed  
  • BERDEL
    12.2M 513K 107

    BERDEL -Düşünsene Mizgin seni Şanlıurfa kadar sevdiğimi; Çıldırırsın!- Duyduklarından sonra genç kadının dudaklarından dökülenler sonları olmuş gibiydi. -Ez qurbanete bıvım Şanlıurfa- (Kurban olurum sana Şanlıurfa!)

  • PUSULA
    2K 642 8

    "Yıllanmış her gecenin birikintisinde sen varsın." Korkunun içindeki azap ,ölü gecelerin ardında kalan zifri vuslat ,sessizliği çığlığıyla yaran küçük bir kız çocuğu. Bilmesin kimse gecende yaşadığın acını ,gecende yaşadığın korkunu sen gece kadar yaralı gece kadar anlaşılmaz. "Sakla beni gece ,gecende."

    Mature