Select All
  • The Demon Queen (Kuroshitsuji FanFiction)
    7.6K 692 20

    O zi obișnuită la reședința Phantomhive. Lordul Ciel Phantomhive se ocupa ca de obicei de actele firmei sale și de cazurile primite de la Regina Victoria, pana cand..., o veche cunoștință decide ca e momentul să își facă apariția.

    Completed  
  • Jonjou romantica
    386 57 17

    cred ca uni stiu de animul Jonjou romantica! E unul dintre animurile mele preferate chiar daca e cu homosexuali!Aici voi schimba tema in care Misaki va fii o fata cu alt nume bineînțeles la fel si Hiro-chan povestea va fi foarte asemănătoare cu animul unele parti le voi schimba!!Sper sa va placă !:)

  • Inazuma eleven go:Tsurugi se îndrăgostește
    1.5K 168 15

    Numele ei este Kora!O fata in vârsta de 13 ani care vine la școală Raimon unde își va face multi prieteni și își va întâlni sufletul pereche! Sper sa va placa!Pwp

  • Inazuma Eleven: Prima Iubire
    7.6K 674 36

    O fată pe nume Myako e batjocorită din cauza unui defect, se îndrăgostește de un băiat extraordinar . Îsi face noi prieteni care o ajută la greu,cunoaste oameni uimitori si o noua lume. Lumea fotbalului , în care toți vorbesc prin intermediul mingii.

  • Inazuma Eleve Go
    7.4K 667 40

    Bella este o fata de 13 ani ,ei ii place mult fotbalul. Ea se muta la scoala la care vroia sin totdeauna sa meargă.Acolo isi întâlneste prima iubire pentru prima data. Ea vrea sa intre în echipa dar e frica ca nu e la fel ca ceilalti. Oare va intra in echipa si isi va mărturisi sentiment el e pentru el?

    Completed  
  • Beyblade
    5.6K 551 35

    Povestea este despre două bune prietene care sunt ca niste surori!Ele sunt luptătoare beyblad si vor sa se confrunte cu luptători mult mai puternici și să dovedească că sunt cele mai bune!În călătoria lor îi întâlnesc pe băieți noștri!Gingka,Kyoya,Benkei,Kenta,Masamune ,Ryuga si restul!Ele ajung să se indragosteasca d...