Select All
  • Letní tábor
    357K 17.3K 37

    Ahoj, jmenuju se Rose Connemar. Nikdy v životě jsem nebyla na letním táboře, tak proč to měnit? Když tam ale přijedu, čeká mě tam milé překvapení. Sáhnu si až na úplné dno i na nebe. Ale co se může stát? Je to jen neškodný letní tábor...

    Completed  
  • Fire within us ~cz~ ~další díl v nedohlednu~
    5K 292 11

    Normální dny v Beacon Hills neexistují, tím je to těžší pro Scottovu smečku, jelikož jsou do toho všeho zapletení... Oheň si nás najde všude. Proto se musíme ochraňovat navzájem. Fire within us. ~ #stydia fan fiction Alternativní pátá série. ~ Většinou to bude ze Stilesova pohledu, občas Lydia a hlavní záporačka (Kari...

  • Jak (NE)zvát slečnu na rande
    2.5K 131 5

    Stiles, sarkastický středoškolák, se snaží pozvat na rande krásnou a populární Lydii. Znají se a jsou kamarádi, ale tohle je pro něj nový level. Doprovází ho různé problémy, trapasy atd. Podaří se mu to?

    Completed  
  • I love...
    2K 194 6

    Příběh je o milostném trojúhelníku. Co se stane když Lydie začne milovat Stilese? Je Stiles pořád zamilovaný do Lydie nebo jsou jeho city k ní pohřbené a miluje Malii? Kterou dívku si Stiles vybere?

  • Wake Up [Stydia] CZ
    9.9K 899 26

    - PROBÍHÁ KOREKCE - Stiles a Lydia jsou manželé, mají malou dcerku a jsou šťastní. Stačí ale jen malá chvíle, aby se všechno pokazilo. Dostane se Lydia někdy z vlastní mysli, která se jí stala vězením? Bude mít někdy šanci znovu vidět svou malou dceru a lásku svého života? Probudí se?

    Completed