Select All
  • SOĞUK SICAK
    82.5K 426 5

    Hikaye devam etmemektedir. *** Donuk bakışlarını bir saniye bile gözlerimden ayırmıyordu. Bana yaklaştıkça ürperiyordum. Ama ondan uzaklaşamıyordum. "Sen gece gibisin. Yağmurlu bir gece.. Gök gürültüsü, fırtına.. sana baktığımda bunları görüyorum." Karşısında tir tir titrerken söylemiştim bunları. Korkuyordum. Bed...

    Mature
  • İNVİCTA'NIN LANETİ
    90.4K 5K 44

    ...ve bir kök misali yavaşça yayılır kötülük. Damarlarınızda akan kanın lanetli olduğu öğrenseydiniz? Peki zaman... Zaman hala çeviriyorsa, yaktığı kitabın sayfalarını? Zamanı tam da kızıl ay ışığında durdurun. Çünkü bir büyü yapmak üzereyiz.

  • Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)
    19.9M 434K 197

    Korku, gerilim ve heyecan arayanlar... Okurken tüylerinizin ürpermesini ister misiniz ? Korkularınızı bir kenara bırakın ve cesaretiniz varsa okuyun ! Dikkat ► Gece evde yalnızken bu hikayeleri okumayın... Hikayelerin bir kısmı çeviri bir kısmı ise bizim yazdığımız hikayelerden oluşuyor ve çeviriler bize aittir.

    Completed  
  • ÖLÜM LİSESİ(BİTTİ)
    2.9M 127K 31

    Hangisi daha kötü? En yakın arkadaşlarının ölümünü görmek mi? İçinizden birinin katil olduğunu bilmek mi? SEÇİM SİZİN...

    Completed  
  • Gizemli Kasaba
    12.1M 518K 75

    Jenna Collins Gizemli Kasaba'ya taşındığında olacaklardan habersizdir. Birçok yeni insan tanıyacaktır. Peki ya tanıdığını sandığı insanlar gerçekte öyle değilse? NOT: HİKAYENİN KİTAP OLMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR/ OLAMAZ. Başlarda acemi olduğumu biliyorum. İleride bölümleri düzenleyebilirim umarım. İyi okumalar..

    Completed  
  • Yüreğimdeki Satırlar
    1.2K 569 8

    Şiirler bizzat bana aittir. okursanız sevinirim. okumanız zaten fazla zaman almaz. Tüm hakları saklıdır. Herhangi bir çalıntı durumunda yasal işlem başlatılacaktır.