Select All
  • Commando's: His Treasure (TERBIT)
    10.8M 227K 32

    Book 2 ❗️❗️❗️Before baca story ni, you guys kena baca Mi Esposa dulu sebab cerita diorang berkait, supaya tak timbul salah faham❗️❗️❗️ Ramai yang tak baca book 1 then keliru dengan watak Rank 1 #Romance Rank 1 #Loyal Rank 1 #Askar Rank 1 #Komando Thariq Ridzuwan jejaka tinggi lampai yang berumur 25 tahun merupakan sal...

    Completed   Mature
  • Mi Esposa (TERBIT)
    6.9M 192K 32

    Book 1 "To be loved by me is a privilege"- TENGKU ADREAN RUIZ Pengkhianatan daripada keluarga adalah luka paling dalam bagi seseorang. Arisa Rania. Dibenci oleh bapa kandungnya sendiri kerana dianggap sebagai punca kematian ibunya. Keadaan bertambah buruk apabila bapanya mengahwini Puan Suria iaitu janda beranak satu...

    Completed   Mature
  • HERO DANIKKA (COMPLETED)
    10.3M 676K 70

    "Esok anak mummy yang dekat Jerman tu nak balik. Nayra mesti dah lupa dia kan?" "Abang Hero ke mummy?" HERO DANIKKA- Sebaris nama yang pernah menjadi kisah silam seorang Anayra Sophia. Dialah abang kepada gadis comel itu. Abang Hero! Dia lelaki dingin yang sentiasa dengan aura bekunya. Suka menjerkah tak kira masa lag...

    Completed   Mature
  • Єи. Ѕυαмι 18 Тαнυи [✔️]
    772K 31.1K 62

    {𝓕𝓲𝓻𝓼𝓽 𝓢𝓽𝓸𝓻𝔂} Elly seorang gadis yang berumur 20 tahun terpaksa mencari calon suami sebelum abangnya berangkat ke australia. Di sebabkan tempuh untuk mencari calon yang diberikan oleh abinya telah tamat. Dia terpaksa berkahwin dengan pilihan abinya. "abah, along tak nak kahwin dengan dialah abah. Study alo...

    Completed  
  • ✓ TUNKU NOAH NATHAN
    8.9M 431K 71

    #1st UNDER HE SERIES: •Tunku Noah Nathan 👑 ~Under His Killing Eyes~ TUNKU NOAH NATHAN... Sebut saja Noah De'Angelo, nama yang digeruni dan ditakuti. Nama yang tidak dinafikan kehebatan. Nama gah yang terkenal di mata dunia. Bila dia Tunku Noah Nathan... semua wanita menggila. Namun bila dia Noah De'Angelo... tak ada...

    Completed   Mature
  • Dia Pemilik Hati [C]
    4.7M 187K 70

    [ᴋᴀʀʏᴀ ᴘᴇʀᴛᴀᴍᴀ] AULIA SAFINNA. Seorang gadis kacukan German yang berumur 24 tahun berasal dari keturunan yang berada. Memiliki rupa paras yang cantik yang mampu memikat hati semua lelaki. HARRAZ DANIAL. Sesiapa yang terpandangkan raut wajahnya akan toleh untuk kedua kalinya. Handsome sangat ! Jawatan CEO yang digalasn...

    Completed   Mature
  • Dahlia Mikail
    12.1M 536K 76

    [Previously known as Mr Tengku VS Miss Flower] [Wattys Awards Winner 2016] Highest ranking: #1 in Romance #1 in Viral list -- "Saya tahu yang awak akan setuju jugak akhirnya untuk kahwin dengan saya," ujar Tengku Farhan. "Macam mana awak tahu?" Orked menyoal. Kedua tangannya disilangkan ke dada. Kaki Tengku Farhan mul...

    Completed  
  • 3.0 | Gadis Kiriman Tuhan ✔
    445K 20.4K 45

    [ C O M P L E T E ] " Dia yang aku puja, Dia yang aku mahu " Dia, seorang perempuan yang sangat berbeza perwatakannya. Dia lain, dia tak sama macam perempuan di luar sana . " kau boleh cari orang lain, sebab aku tak minat nak kahwin dengan kau " - Eishal Rose. Namun apakan daya, setelah dipujuk oleh kedua ib...

    Completed  
  • Mrs. Riyaz: The Royal Diva
    3.6M 198K 45

    (ON GOING) Apa akan jadi bila si diva dan inspektor beku mula tinggal serumah? "Abang jangan lupa basuh pinggan!" "That's your job sayang!" Siapa kata mereka pasangan serasi? "Sayang nak pergi Itali" "Nope! Kita ke Thailand." Dari titik mula pertemuan mereka di Istana Werland,Tengku Juliana dan Inspektor Riyaz m...

  • Imperfect WIFE ✔
    2.2M 44.6K 94

    ? Highest ranking : #10 in cinta (18 Mei 2018) #1 in cerpen (26 Mei 2018) #1 in cerpen (4 July 2018) WARNING ⚠ Bahasa pasar, kasar, mencarut, bacaan 18 ke atas (sikit) dan ayat tunggang langgang. Start edit : 4 July 2018 ******* SINOPSIS: "Cinta? Hahaha memang aku penipu besar lah kalau aku kata aku tak cintak...

    Completed   Mature
  • Mr. Badboy
    182K 8.9K 26

    "I thought you were a badboy?" © 2016, Min Li 🏆 - - - - - - - - - - - - - - - - 💌 #2 in hoseokfanfiction #6 in jhopefanfiction #36 in bangtanfanfiction 💌 - - - - - - - - - - - - - - - - 🏆

    Completed