Select All
  • #100 Întrebări stupide
    516K 22.3K 106

    Ca si in titlu, o carte dedicata intrebarilor stupide adresate de oamenii acestui popor care, uneori, nu gandesc inainte sa vorbeasca/sa intrebe. Sper sa va placa :)

    Completed   Mature
  • 100 de replici de dat peste nas!
    307K 9.2K 101

    Vă invit la o compilație de replici pentru oamenii care nu știu să rămână în pătratul lor! Oh, nu.

    Completed  
  • Cum să jigneşti pe cineva fără să înjuri
    313K 11.7K 51

    Vrei să jigneşti pe cineva fără să îl înjuri şi nu şi cum? Aici găseşti soluția!

    Completed  
  • Idei de cărți
    16.1K 666 31

    Yahoooo! Cum am prea multe idei şi prea puțin timp să le pun în practică, le scriu aici, în speranța că poate vă vor plăcea. Voi scrie descrierea poveștilor şi eventual un mic început. Dacă vreți să scrieți vreo carte, îmi puteți trimite mesaj. Byeee Guyss;)

  • Covers🌟
    7.2K 551 98

    Dacă ai nevoie de o copertă, dă-mi comment cu ce vrei să fie,titlul cărții,personajele şi genul cărții.Nu îți place coperta?Atunci o pot reface.Dacă nu îți convine viziunea artistică pe care ți-o fac coperții pentru cartea ta,atunci Thank u next💋!

  • Immortality
    383K 22.9K 75

    Finalizată Vampiri & vârcolaci Volumul 1 & 2 Când sunt aproape de ieșirea din pădure, un râs parcă malefic se face auzit, însă nimeni nu este prin jur. Doar eu. - Uite-te la tine ! Ești atât de jalnică ! Plângi pentru un amărât de băiat ? Cât de proastă poți fii ? Se aude voce ce am memorat-o acum ceva timp...

    Completed  
  • Tocilara 💋💟
    22.4K 780 17

    Nimeni din scoala nu stie cum e sa fii o tocilara..Sa nu te bage in seama..sa dea in tine...toți idiotii sa iti facă ce vrea in baie..De asta pe mine ma ajuta sa ma calmez..taiatul cu lama. Nu cred ca are rost sa cred ca viața mea se va schimba intr-un miracol. Ar cam fii momentul sa ma si prezint..Sunt Meggie, dar pă...

  • Opposite Ends
    131K 3.8K 36

    Ea este o fata normala cu un trecut dureros in spate El este, ca de obicei, baiatul rebel al scolii...Se poate sau nu sa se indragosteasca?