Select All
  • I Love You Abang Surau [sudah terbit]
    28.7K 1.3K 22

    "Kehadirannya tidak kupinta. Namun, tetap kunanti."

  • SUAMI AKU,BOSS AKU!
    5.4M 151K 66

    Muhammad Mikail Ariff adalah anak sulung kepada Dato ' Kamal Hasan,dia akan menjadi satu-satunya pewaris utama Syarikat Fajar Holdings.Dia dipaksa berkahwin dengan seorang gadis yang telah menjadi pembantu peribadi Papanya.Gadis muda itu menurut sahaja perintah selepas Dato' Kamal memaksanya untuk berkahwin dengan a...

    Completed  
  • [OG] Isteriku Kanak-Kanak?
    326K 11K 32

    Bila orang dah paksa memang terpaksa lah kan. Tambah-tambah lagi orang tua yang paksa. Aulia, dipaksa dan terpaksa berkahwin dengan Iskandar jejaka yang kaki perempuan, kaki club, kaki foya, kaki dendam aahh semua kaki ade dengan dia lah. Ape orang kate cukup lengkap. Tapi sebenarnya Aulia tak rasa pon yang dia terpak...

    Mature
  • MR.KONSTABEL, Fall In Love ?! [COMPLETE]
    413K 11.3K 101

    [Highest ranking #6 in romance Highest ranking #1 in readers] Disebabkan satu kesalahan kecil, gadis bernama Nur Lidya Huraisha, ibu dan adik perempuannya ditahan oleh dua orang anggota polis sebab mengambil air di lori air yang disediakan pada waktu yang salah. Mereka dibawa ke Balai Polis Gombak. Oleh sebab perwatak...

    Completed  
  • My Mr. Chef ❤{Completed}
    1.5M 58.7K 81

    Tekadnya hanya satu. Dia ingin mencari calon suami yang kaya raya untuk dijadikan teman hidup memandangkan dia seorang yang tidak suka bekerja tetapi ingin hidup dalam kemewahan. Tak kisahlah calon suami dia anak Tan Sri ke, anak Dato ke.. yang penting anak bukan bapak! Takkanlah si Wulan yang jelitawan inginkan suami...

  • ANDERELLA ADVILOSY: The Power Of Heart (Hold)
    30.3K 2.2K 18

    Anderella Advilosy dan Rydeny Adiyan Kelahiran sepasang kembar ke dunia membuatkan dunia mereka mengalami satu bencana besar. Hari yang sepatutnya menjadi memori indah bertukar menjadi memori yang amat pahit. Hari yang patut diraikan dengan gelak tawa bertukar mrnjadi tangisan duka. Segalanya hancur dan mereka kehilan...

  • Diandra Advilent: A True Self Of Princess Diandra✔
    852K 48.9K 109

    Diandra Advilent adalah seorang gadis yang telah kematian ayahnya sejak berumur 17 tahun. Ibunya pula langsung tidak pernah dia kenali sepanjang dia hidup. Apabila ditanya tentang ibunya, ayahnya langsung menukar topik. Hidupnya hanya seorang diri sahaja sehingga satu masa dia bertemu dengan Aleena Fannedella yang dat...

    Completed  
  • Gadis Go-Getter
    48.4K 2.8K 47

    Disebabkan peristiwa masa lalu, hubungan ERYMAN ADRIAN dan HAZAIRA NATLYA bagaikan terputus. Perangai Eryman pula sudah berubah 100%. Kehadiran ELZIARA AMIRA dalam hidup mereka berdua membuatkan Hazaira tekad untuk menggunakan jasa baik Elziara untuk mengubah abangnya. Dengan merahsiakan bahawa Eryman merupakan abang...

  • Suami Bukan Pilihan
    468K 11.2K 63

    Dhia Qaireen dilamar oleh jutawan muda industri fesyen Malaysia, Mirza Fadhli. Apa yang dimimpikannya selama ini bagai mimpi jadi nyata. Jadi isteri jutawan. Tapi realitinya tidak semudah itu. Dhia ada rahsia besar. Kisah rekaan semata-mata.Tiada kena mengena antara yang hidup atau pun yang mati. Hak cipta terpelihara...

    Completed  
  • The Brutal Royal Family
    139K 5.1K 29

    Bermula disebuah Sekolah Antarabangsa yang terkenal 'The Empire School'.Terjadinya satu kejadian yang mengejutkan kumpulan 'Rose Gold' yang dianggotai 7 orang perempuan,dimana semua jawatan mereka yang dipegang sebagai ketua selama ini,telah dilucutkan sebagai penolong ketua.Semua ini terjadi sebaik sahaja kumpulan 'C...

  • tengku hipster vs tengku hijabster[Complete]✓
    362K 15.1K 38

    (In Editing process for a better version) "This girl just hit different" Too cute to handle"Tengku Danish Ilham Janji!set,deal,cun,cool!"Tengku Afrina What da sweetiest couple!"the twinies High Achievements: 2/in teen fiction ||28|1||17 9/in teen fiction 3/in teen fiction ||25|2||17

    Completed  
  • MY HUSBAND.........IS MY EX-BOYFRIEND
    107K 3.7K 49

    "Wait, What! Adik tak setuju," bantah Miera dengan segera tanpa fikir panjang. "No, I'm still young and I never marry with him," Miera seorang gadis tunggal yang hidup dalam mewah. Segala yang diimpikan pasti dia kecapi. Kejelitaan yang ada pada dirinya turut ditandingi. Miera yang masih lagi membantah keputusan ibun...

  • Bukan Couple Tapi Married
    173K 7.9K 77

    #3_Highest ranking in General Fiction [1/4/2018] Dalam usia yang muda Sofea Hanni disahkan menghidap penyakit leukimia tahap pertama, hidupnya tidak lagi seperti remaja yang lain bebas melakukan aktiviti yg lasak Arash Raykal sesorang remaja yang amat aktif dalam segala jenis sukan dan die adalah kawan baik kepada So...

    Mature
  • Isteriku Miss Cinderella
    253K 8.4K 52

    [COMPLETED] Kisah perit hidup Nayla menguasai dirinya apabila kedua-dua orang tuanya meninggal akibat tragedi kemalangan yang sangat mengerikan. Kemalangan orang tuanya dicop oleh pihak polis serta orang ramai sebagai kemalangan biasa atas kecuaian pemandu. Adakah misteri disebalik kematian ibu bapanya dapat dirungkai...

  • Secret Wife
    1.1M 27.8K 54

    #4 in romance (6/8/19) Start : 27/10/2017 End : 13/06/2018 WARNING !! CERITA INI PENUH DENGAN CRINGE !! YANG TAK BOLEH TERIMA JANGAN BACA 🤌🏻 Hasya Athirah , 16 . Walaupun umurnya dalam lingkungan Pelajar sekolah , dia tidak langsung mempunyai rasa bahagia. Dia merupakan anak yatim yang kehilangan ibu tersayang dan...

    Completed  
  • BUAH HATI TENGKU
    511K 14.3K 106

    Start 24 September 2017 End 26 October 2017 Rev 14 Nov 2017 End Rev 10 October 2018 Pertemuaan Isya Qirana dan Tengku Irham merupakan detik manis Tengku Irham. Tidak disangka itu merupakan kali terakhir Tengku Irham bertemu Isya. Namun tidak disangka selepas 4 tahun Irham bertemu kembali dengan Isya. "Isya, saya pasti...

    Completed  
  • My Dear Mrs Bond [B1] (COMPLETED)
    348K 14.2K 58

    Kalau tak berani memang kau takkan pernah menang- Tengku Raisya Namira Selena Perempuan macam pistol juga. Bezanya adalah macam mana kau pegang dia - Sheikh Zufarr Hilal Start ;- 29/1/17 Finish ; 25/7/18 Nak tahu story ni baca. Dah baca jangan lupa komen. Dialu-alukan. Malu komen? vote naih. Okay sayang hampa #4 in Ac...

    Completed  
  • Encik Harimau Tu Aku Punya!
    457K 14.2K 39

    Dia sepupunya.Dia seseorang yang paling dibencinya.Mereka berdua telah mengistiharkan perang antara satu sama lain. Tapi dapatkah Alia dan Mirza merapatkan diri dalam alam perkahwinan ini, selepas dipaksa oleh kedua-dua belah pihak? Walaupun kerana terpaksa, tetapi sememangnya perasaan benci itu tidak boleh dipendam...

    Completed  
  • Forever Love
    715K 22.8K 115

    Kita sering bertemu takdir dijalan yang kita cuba elak. Hana Quinaisha,gadis kacukan Taiwan Melayu yang memiliki paras rupa yang cantik dan comel.Baru berusia 21 tahun.Kerja?.Banyak kerjanya.Tidak tetap.Apa yang dia pasti cinta.Takkan mucul lagi dalam hidupnya. "Darrel Ryan Reivan.Oh susahnya nak sebut nama ni jadi sa...

    Completed  
  • Maybe,I'M A MAFIA GUY!!
    124K 4.6K 31

    Mafia. Suka bunuh orang. Akan tinggal sebumbung. Selalu berjumpa. Huhh GILA!!! Hahh,tu yang Carlissa BrielleBeth rasakan setelah bertemu dengan Tengku Byun Darnell. Seorang mafia yang paling terkenal dengan kekejaman membunuh orang. Tapi disamping itu, terselit jua sikap prihatinnya. Lagi satu,dia pun punya perasaan m...

  • My Sweety Gangster
    178K 6.7K 27

    Tengku Haikal Benjamin,seorang pelajar yang di gilai ramai perempuan di sekolahnya.Tetapi dia juga ditakuti oleh pelajar lain kerana dia adalah ketua gangster.Bukan di sekolah sahaja tetapi di luar kawasan sekolah.Sikapnya yang dingin membuat tidak ada seorang pun wanita yang cuba mendekatinya.Tetapi sikap dinginnya h...

  • MY DANGER FAMILIA (ON GOING)
    34.4K 1.5K 13

    Sinopsis "Wait!.. korang nak cakap yang saya ni adik awk semua.. Nonsense la.. Saya tak ad abang seramai ni ok.. So jangan nak reka cerita ok.. " - Airis Airania "Aira.. Macam mana la adik sekarang ni.. Arisz rindu Aira.. Arisz rindu adik Arisz please tolong la kembali adik"- Arisz Aryyan "Ni perempuan ke monst...

  • Mr. Gangster Fall in Love 💕
    147K 6.5K 24

    Hidup Eryn Idaya yang membawa diri ke Tokyo,Japan kerana phobia dengan percintaan. Dipaksa oleh Papanya untuk mengambil SPM di Malaysia. ""Eryn Idaya sayang, stop crying. Buruknya my princess ni nangis. Abang dah bagi tahu papa yang abang akan balik Malaysia dengan Adik. Abang akan settlekan syarikat Papa kat Malaysia...

  • Minah Tomboy Itu Isteri Aku
    38.7K 1.5K 9

    Mengisahkan budak perempuan yang berumur 17 tahun bernama Aireen Amaleen.Aireen Amaleen digelar sebagai budak tomboy disekolahnya. Muncul sorang guru personal untuknya mengejutkan Aireen.Yang paling mengejutkan Aireen guru personal nya juga adalah bodyguard nya. Kehadiran Ikmal di jadikan gosip di sekolahnya. Sejak Ik...

  • Abang Pengawas!Mr Garang Aku!?
    45.4K 1.7K 6

    siapa nak kena masuk bilik disiplin setiap hari kan. tapi minah ni selamber je! ye la. sebelum ni kan sekolah swasta. nak buat apa pun tak ada siapa kacau. dia punya gangster, Ya Allah! tapi yang herannya, memang dia ni langsung tak kena apa-apa pun tindakan. baru tahu, cikgu disiplin tu mak saudara dia. mula-mu...

    Completed  
  • Cinta Awak Mr Gangster Celup!
    376K 15.4K 70

    [ON HOLD] Wasiat kedua dua orang tuanya telah menjerut mereka ke alam perkahwinan. Mereka terpaksa akur akan wasiat yang diberikan. Puteri Farhanah Syazliya. Seorang gadis yang mempunyai wajah yang cantik mampu mencairkan hati semua jejaka. Tetapi tidak secantik perangainya. Mulutnya memang laser! Keras kepala! Zain...

  • Vampire Contract » Jjk
    262K 20.2K 37

    ❁Completed❁[✔] JungAe seorang gadis pendiam disekolah dan jarang senyum membuatkan orang sekelilingnya tidak suka padanya.Pada hari jadi ke-16nya satu kejadian berlaku..Bagaimana kehidupan JungAe seterusnya? ❛❛ awak ini siapa?apa awak nak daripada saya? ❜❜ ❛❛ Tak perlu nak tahu siapa saya..Dan apa saya nak dari awak...

    Completed   Mature
  • My Lovely Brother,Seventeen
    39K 2.2K 46

    S.coups,Jun,Seungkwan,Vernon,Woozi,mingyu,Woonwoo,DK,The8,Joshua,Jeonghan,Hoshi&Dino adalah adik beradik yang sungguh rapat.Mereka mempunyai adik perempuan yang bernama Nana.Apakah akan terjadi apabila omma&appa mereka tiba2 meninggal dunia?

    Completed  
  • [ T A L K ]
    2.7K 184 43

    + Dengan cara ini aku bisa berbicara pada mahkluk manusia yang tinggal di dunia ini...

  • Save Me From The Ghost
    15K 1.3K 28

    Baca dulu I'm not a ghost and I have a ghost with me.. Baru ler boleh baca ff nie, sebab ini sambungannya..

    Completed