Select All
  • Abang Komander ✔
    3.3M 164K 62

    Highest #1 in teen fiction (under major editing) Afiq memeluk tubuh kecil itu dari belakang. "Hai sayang. Miss me?" Afiq mengeratkan pelukannya. "Abang fikir Aisya ni apa? You make me hate you even more" Aisya meronta-ronta melepaskan diri. . . . . "Among all women who smile towards me, sayang sorang je yang boleh...

    Completed  
  • Before First Sight | ✓
    104K 1.1K 2

    [rewritten version] ❝Maybe fate brought us together, kau sesat dalam hidup aku.❞ -- Lena dikejutkan dengan kemunculan suara misteri yang meminta pertolongan gadis itu--mencari jasadnya yang tidak ketahui lokasi. Ikuti kisah mereka berdua memahami antara satu sama lain walaupun mereka tidak berjumpa dalam keadaan yang...

    Completed  
  • Soulmate Forever
    4.2M 236K 45

    Sambungan KPVST ! Btw, korang digalakkan baca KETUA PENGAWAS VS TUNANG dahulu sebelum membaca novel ini ! Bagi hadam dan fahami jalan cerita dulu yeee . Yeyyy happy reading gaiss ❤🍭 Ranks #48Romance [4Jan'17] #35Romance[14Jan'17] #31Romance[16Jan'17] #26Romance[18Jan'17] #20Romance[21Jan'17] #10Romance[30Jan'17] #8...

  • ENEMY BECOMES LOVE ✔
    309K 12.9K 55

    Sebaik sahaja 8 orang wanita memasuki Sekolah Kebangsaan Diraja Malaysia,mereka menjadi sahabat baik dan menubuhkan satu grup yang bernama 'Young Ladies'. Tetapi nasib mereka malang kerana bertemu dengan sekumpulan pelajar lelaki yang digelar King Of School iaitu 'X-treme boys'.Tiap2 hari pasti ada saja pergaduhan dia...

    Completed  
  • Gengster Tu Aku Punya!
    8.1M 432K 72

    Highest Rank #1 in Romance [IN EDITING PROCESS] Dia jahat. Dia samseng. Dia annoying. Dia selfish. Dia gengster. Tapi, dia aku punya. Ayna Maisarah dan Alief Danyel yang terikat kerana masalah keluarga. Bukan kehendak hati. Tetapi terpaksa. Ye, sangat clichè, tetapi akhirnya cinta mereka melengkapi antara satu sama l...

    Completed  
  • Cerita Aku: Kahwin Muda
    529K 19.2K 22

    Kalau kau cari cerita roman-picisan, kau silap. Kerana aku bercerita ikut kisah aku. Novel cinta itu semua bayangan, semuanya cerita awan-awangan. Tapi cerita aku realiti, berpijak di bumi zahir yang kau boleh rasa pahit manisnya. Berkahwin pada usia 17 tahun, bukan satu benda yang mudah babe. A lot of things I need...

    Completed  
  • Fact [ - ] 것
    13.5K 851 84

    - ia hanyala sebuah fakta .

    Completed   Mature
  • Echoed Dream
    26.8K 2.4K 34

    Cuba bayangkan. Satu hari, kau bangun tidur. Tengok sekeliling. Bilik serba biru cair, gitar Yamaha putih bersebelahan katil, rak buku tersusun kemas dengan novel klasik Harry Potter dan Percy Jackson. Pergi pulak dekat cermin. Tengok diri kau. Perhatikan kulit kau yang tak seberapa cerah dan gelap, rambut kau yang...