Select All
  • Doar eu și cu mine...
    109K 11.1K 44

    Sunt gemene, dar totuși diferite. Vanesa e tipa mereu îm negru, Teresa e în roz. Vanesa e rockeriță, Teresa preferă pop-ul. Vanesa urăște pe toți. Nu zâmbește, nu plânge. Dar până când?

    Completed  
  • Dincolo de umbre (Fnaf AU)
    308 26 4

    În aceasta poveste sunt prezente personaje din jocul Fnaf, prezentate intr-o perspectiva noua . Pentru cei care cunosc jocul și povestea acestuia, personajele nu mai au legătură cu povestea principala, deoarece acesta este un univers alternativ. Va mulțumesc pentru atenția acordata! Lectura plăcută!

  • Răpită de...fratele meu?!
    4.2K 201 15

    "-Cuvintele tale mă rănesc mai mult decât ar face-o arma ta! El lăsă privirea in jos si aruncă pistolul." *scuze pentru toate greșelile gramaticale*

  • Scoala de corectie[vol.II]
    837K 57.1K 39

    "- L-am vazut! Era el, jur. As recunoaste ochii aceia oriunde! - E imposibil. El nu se mai intoarce."

    Completed  
  • Scoala de corectie[vol.I]
    1.5M 90.7K 39

    " - Trebuie sa pleci! Locul asta te schimba pana in oase! - Ea nu trebuie sa plece nicaieri. Ea ramane pana ma plictisesc eu."

    Completed  
  • Angel si Diavolul
    3.4M 128K 43

    Are un nume de inger dar e un mic diavol. Cand se intalnesc amandoi , totul e exploziv. Nici unul nu vrea sa cedeze si dragostea lor se transforma intr-un adevarat razboi. Bogat , dorit de toate femeile , Travis e cel mai bun racer, e Diavolul.Relatiile lui se caracterizeaza in cateva cuvinte "le-o tragi si pleci". Mi...

    Completed