Piliin lahat
  • MARVEL'LA WHATSAPP
    166K 13.8K 34

    Nick Fury "Avengers" adlı grubu oluşturdu. Nick Fury Tony Stark, Steve Rogers ve diğer 11 kişiyi ekledi. 19 EYLÜL 2015

  • Stiles Replikleri
    545K 37.6K 109

    Teen Wolf, Stiles karakteri ile komik ve bizi kahkalara boğan Dylan O'brien'in dizide ki replikerlini paylaşacağım.Umarım keyifle okursunuz. İyi okumalar :)

  • The Hale Fire Project
    10.8K 600 5

    Bir insanın gözlerine bakarak, pek çok şeyi anlayabilirdiniz. Bir yangında sadece ailesini değil, benliğini kaybettiğini bile.

  • Teen Wolf Revenge (TWBNF 2)
    49.5K 2.7K 31

    Teen Wolf Brand New Friend'in ikinci kitabıdır. Başta ilk kitabı okumanız tavsiye edilir çünkü pek bir şey anlamayabilirsiniz. :) #12 Werewolf (17.05.2015)

  • THE HOWLING
    1.2K 56 12

    Bir insan ne kadar bencil olabilir? Soğuk. Kibirli. Kötü. Umursamaz. Bir insan ne kadar karanlık olabilir? Inanmakta zorlanacağınız kadar karanlık olan bir kızla tanışın: Night veya büyük kötü kurt. Duygularından arınmış kurdun tekrar insan olma çabası. "Yağmuru duyuyor musun? Dolunayı görüyor musun? Kapıları ve penc...

  • KUMSALDAKİ METEOR (raflarda)
    19.1M 463K 48

    Lisedeki ilk yılımdan sonra her zamanki Bodrum tatilinin düşüncesi, benim için fazlasıyla sıradandı. Ama sıradan olmayan bir şey vardı ki o da yan evdeki çocuktu. (Tüm hakları yastığımın altında saklıdır)

    Kumpleto  
  • KOMŞUNUN OĞLU
    19.6K 779 5

    "O kadar sarkma düşersin falan." diyen sesi duyduğumda dehşete düşmüştüm.Korkuyla yan tarafa baktığımda onu gördüm.O çocuğu .Az öncekini.Ne yani orda ne işi vardı? "Beni görmeye çalışırken düşmeni istemem doğrusu.Azıcık sola dönmen yeterli."diyordu yüzünden hiç kaybolmak bilmeyen gıcık sırıtışla. "Hiç de bile , niye s...

  • Sadece #5SOSFam!
    505K 33.5K 102

    5sos hakkında, espiriler, şiirler, alıntılar ve daha bir sürü şey! Unutma, sadece 5sosfam!

    Kumpleto  
  • Sapık!.
    3M 99.7K 71

    Bizim hikayemizin olağanüstü bir güzelliği yoktu. Olağanüstü kişiler, olağanüstü olaylar... Hiçbiri. Ama bizim hikayemizdi ya... Bu en güzeliydi. Bu, o gülünce kalbimin deli gibi çırpınışının, ne kadar kırılırsak kırılalım dönüşümüzün hikayesiydi. Bu bir kızın aşkı öğrenişinin, bir oğlanın aşkın ta kendisine tutulması...

    Kumpleto  
  • ÖLMEDEN ÖNCE YAPILACAK 99 + 1 ŞEY
    2.8M 109K 77

    Eminim ki hepiniz saçmalamak, hiçbir şeyi umursamdan bir şeyler yapmak istiyorsunuz. İşte size birkaç öneri :P

  • KUZEN.
    38.1M 825K 50

    Almanya'ya gitmemle hayatımın degismesi, neredeyse ayni anda oldu. Yeni okuluma alısmak bir yana bir de evde beni bekleyen bir cocuk vardi. KUZENİM!

  • The Howling (Uluma)
    9.3K 620 27

    Bir anda gelen güç, nasıl veya nerede kullanacağını düşünürken onunla aynı güce sahip birisiyle tanışıp birbirleriyle düşman olan iki Kurt Adamın savaşı ve sonrasında yinelenen savaşlar.

  • Teen Wolf
    124K 6K 28

    Derek Hale, Güç,saygı,para. İstediği her şeye sahip. Alice, Sıradan bir lise öğrencisi. Ne olabilir ki? "Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.Eğer bir şey fazla belirgin ise asla gerçek değildir."

    Kumpleto  
  • Teen Wolf (Brand New Friend)
    229K 10.4K 52

    ''Beni dikkate alıyor musun? Tanrım almıyorsun! Hadi ama kim bilir kaç günden beri tanışıyorsunuz ve ... ve ... '' daha fazla konuşamamıştım. Çünkü tam da karşımda tişörtünü çıkarmıştı. Kısacası yarı çıplaktı. Sesli bir şekilde yutkundum ve gözlerimi kaçırdım. ''Yani işte öyle. Öyle oluyor.'' dedim kekeleyerek. Sırıt...