Select All
  • ✴Băiatul misterios ✴ ✔ Editata✔
    65.7K 4K 17

    Jeon Jungkook este un baiat mai diferit de ceilalți. Este mereu de negăsit si e cam ciudat. Yun este o prietenă din copilărie care s-a schimbat foarte mult. Cei doi nu prea se inteleg si si-ar fi dorit sa nu se fi întâlnit vreodata.

    Completed  
  • Prizoniera
    78.1K 2.2K 25

    Eu- de ce eu nu am gresit cu nimic ,atunci de ce sunt rapita. V -fiindca imi vei satisface mie dorintele cu corpul tau .Spune cu o fata batjocoritoare la mine examinindu-mi corpul ca o betie.

  • Al meu vampir criminal
    1.6K 63 9

    Eboni e o eleva de liceu care intr-o seara pe cand ajunge acasa din excursie da de cadavrele parintii lor ei insa si de criminalul lor . Dar ce se intampla cu tanara supravietuieste sau sfarseste si ea in mainile diavolului ?

  • ~ 𝐌𝐀𝐑𝐑𝐈𝐄𝐃 𝐓𝐎 𝐓𝐇𝐄 𝐌𝐀𝐅𝐈𝐀 𝐊𝐈𝐍𝐆 ~
    206K 9.2K 51

    * CARTEA NU ESTE CORECTATĂ! Jennie Kim ajunge pe mâna unui mafiot dar nu unul oare care ci chiar capul mafiei. Este obligata și forțată să se căsătorească cu el. . Suga regele și capul mafiei. O primește pe ea în schimbul banilor pe care părinții ei îi datorau lui. El accepta și fiindcă tatăl lui îl tot amenința că...

    Completed  
  • Soră , amantă și soție
    11.5K 446 12

    Kim Nam Joon este liderul trupei BTS .( Rep Monster ) Kim Seok Jin ( Jin ) Min Yoon Gi ( Suga ) Jung Ho Seok ( J-Hope ) Park Jimin ( Jimin ) Kim Tae Hyung ( V ) Jeon Jeong Guk ( Jung Kook ) Însă totul se schimbă când J-Hope și Suga află că au o soră mai mică .

    Completed  
  • Suga's babygirl
    17.6K 1.9K 30

    Danbi, o fata isteață şi foarte frumoasă, este la același liceu cu Min Yoongi. Povestea lor începe când prietenii lui Yoongi se iau de Danbi, Yoongi salvând-o de la un eventual viol.

  • O relatie cu Jimin
    162K 5.5K 53

    Kim Kim este o fata timida de 17 ani care se muta la Seoul acolo îl întalneste pe Park Jimin un idol de al ei acesta este putin mai bad boy oare ce sa va întampla cu cei doi?

  • Love behind the Cameras ~Park Jimin~
    42K 2.5K 27

    O trupa de sapte fete care au fost cunoscute pe youtube cu numele de 7.Y. au ajuns sa cunoasca cea mai populara trupa de baieti din lume cu ajutorul videoclipurilor de pe canalul lor, in care isi arata talentul in dans si cantec prin piesele cantate de acea trupa. S-au cunoscut cand unul din fiecare trupa a vorbit lun...

  • fata si lupul
    1.5K 95 12

    - Opreste-te ....

    Completed   Mature
  • {playboy} «kim taehyung»
    2.1K 162 6

    Kim Taehyung este playboy-ul noi scoli. Abia ce Rosaline s-a mutat in Seoul impreuna cu matusa si unchiul ei. Parinti ei sunt in Busan,ocupati cu serviciul. Taehyung îi va pune bete in roate,nu îiva da nici un minut de liniste. Cand era mica,Rosaline a picat cu bicicleta si pe frunte i-a ramas un semn. Acel sem...

  • Stăpânul/W Park Jimin
    35.5K 1.2K 8

    Este vorba despre Anne Jonson care este vândută de către tatăl său unui mafiot(Park Jimin) deoarece acesta a împrumutat bani pentru Jocurile de noroc și nu a plătit datoria. Sper sa va placa!